Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun 


Svakako da je ponudom obuhvaćena i adaptacija kupatila, ali svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun može da izvrši i zamenu, odnosno popravku kako kanalizacionih, tako i vodovodnih instalacija i cevi, kao i odgušenje kanalizacije, te da po zahtevu klijenata izvrši i čišćenje septičkih jama i šahtova, ali i njihovu profesionalnu dezinfekciju. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun 


Kada klijent bude zahtevao adaptacija u kupatila, mora imati na umu da je obavezan svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun da se najpre upozna sa trenutnim stanjem samog prostora, kako bi mogao da izradi ponudu. Na osnovu njegove procene će biti definisan rok za završetak radova, a svakako će se sa vlasnikom konkretnog prostora majstor dogovoriti o svim ostalim detaljima i to primarno o tome ko će pribaviti sav neophodan materijal za rekonstrukciju kupatila. 

Podrazumeva se da po zahtevu klijenata mogu biti montirane sve vrste sanitarija, kao i kupatilska galanterija, a na raspolaganju je i podziđivanje kada. 

U slučaju da je potrebno popraviti vodokotlić, bojler ili ventil, odnosno izvršiti njihovu zamenu, ovi majstori će i te zahteve ispuniti vlasnicima stanova, ali i kuća ili poslovnih, te objekata druge namene. 
Isto tako bi trebalo informisati sve zainteresovane da se usluga odgušenja kanalizacije nalazi takođe u opisu posla ovih majstora. A skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun vrši ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije, što u principu sve zavisi od stanja kanalizacionog sistema u konkretnom objektu. Zato i jeste praksa da on prvo izađe na teren i utvrdi zbog čega je došlo do zagušenja, pa da onda i proceni da li je bolje da primeni ručnu sajlu ili vozilo, koje omogućuje odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Takođe može biti izvršeno i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim, takozvani mikro kamerama, što će biti od velike koristi ovim majstorima, a kako bi u što kraćem roku otklonili bilo koji problem koji je do toga doveo. 

Ističemo da su hitne intervencije dostupne po potrebi, budući da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zemun ima i tim stručnjaka, koji dežuraju u toku noći. Naravno da se naplata tih usluga vrši po višem cenovniku, ali će svakako klijenti dobiti o tome precizne informacije.
fotografije
VODOINSTALATER ZEMUN 25
VODOINSTALATER ZEMUN 25
VODOINSTALATER ZEMUN 24
VODOINSTALATER ZEMUN 23
VODOINSTALATER ZEMUN 22
VODOINSTALATER ZEMUN 1
VODOINSTALATER ZEMUN 2
VODOINSTALATER ZEMUN 3
VODOINSTALATER ZEMUN 4
VODOINSTALATER ZEMUN 5
VODOINSTALATER ZEMUN 8
VODOINSTALATER ZEMUN 9
VODOINSTALATER ZEMUN 13
VODOINSTALATER ZEMUN 14
VODOINSTALATER ZEMUN 16
VODOINSTALATER ZEMUN 17
VODOINSTALATER ZEMUN 18
VODOINSTALATER ZEMUN 19
VODOINSTALATER ZEMUN 20
VODOINSTALATER ZEMUN 21