Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

ELEKTRIČAR ČUKARICA

Samim tim što imaju višegodišnje iskustvo, gotovo svi električari Čukarica mogu odgovoriti čak i na kompleksnije zahteve klijenata, a vezano kako za zamenu elektro - instalacija, tako isto i za njihovu popravku, ali i za ugradnju novih. 

Električar Čukarica

Trebalo bi da obavestimo sve, koji su zainteresovani ili za popravku ili za zamenu elektro – instalacija, da električari Čukarica nude i mogućnost hitnih intervencija, odnosno da na teren mogu izaći i nakon što radno vreme servisa u kome su zaposleni bude zvanično bilo završeno. 

U principu, ovi majstori su neprekidno dostupni klijentima, tako da im mogu ponuditi svoje usluge ne samo u toku popodnevnih časova i večernjih, nego i noću, ali isto tako i za vreme svakog praznika, odnosno u dane vikenda. Uzevši u obzir da hitne intervencije podrazumevaju da moraju biti angažovan i električari nakon završenog radnog vremena, to će klijentima biti napomenuto da se taj tip usluga naplaćuje prema višem cenovniku, u odnosu na onaj koji se primenjuje kada majstori konkretnu uslugu vrše tokom radnog vremena. 

Samim tim što koriste najkvalitetniju opremu i rezervne delove, a uz to imaju višegodišnje iskustvo u praksi, svi oni daju propisane garancije klijentima na izvršene radove. 

Podrazumeva se da mogu popraviti celokupnu elektroinstalaciju u određenom objektu, ali i sve njene delove, te ugraditi elektro razvodne ormare, kao i automatske osigurače.

A isto tako će se pobrinuti električari Čukarica da ugrade i rasvetu u objektima, ali i da izvrše sve neophodne popravke na rasvetnih elementima. 

Po zahtevu klijenata mogu da montiraju i utikače i prekidače, ali i da poprave kako male kućne aparate, tako isto i velike. Trebalo bi da ih klijenti kontaktiraju ukoliko im je potrebna popravka mašine za pranje posuđa, šporeta ili TA peći, odnosno bojlera, mašine za veš i ostalih kućnih aparata. 

Ne samo da mogu ugraditi celokupan interfonski sistem u bilo koji objekat, već i električari Čukarica mogu po zahtevu klijenata da izvrše sve neophodne popravke i osposobe za rad prethodno ugrađen interfonski sistem. 

Takođe, ako to klijent bude zahtevao, pripremiće i projekat za postavljanje alarmog sistema i sistema za video - nadzor konkretnog objekta. 

Nije zgoreg da pomenemo i to da električari Čukarica mogu bilo koju uslugu da izvrše i u kancelarijama, odnosno u bilo kom poslovnom prostoru, ali i u okviru zgrada, privatnih kuća ili stanova, te u školama, vrtićima i ostalim obrazovnim institucijama. Naravno da ih klijenti mogu po potrebi angažovati i u hotelima, kao i u medicinskim ustanovama, restoranima, kafeterijama i ostalim ugostiteljskim objektima, zatim fabrikama i generalno govoreći, gde god to bude bilo neophodno.