Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Renoviranje kuhinje


Ukoliko niste u mogućnosti da se preselite u novi stambeni prostor, a želite nešto da promenite, bez obzira da li iz estetskog razloga ili zato što postoji problem u korišćenju sudopere, odnosno mašine za posuđe, biće neophodno da stručnjak izvrši renoviranje kuhinje. A pod tim mislimo prvenstveno na kontrolu celokupnog vodovodnog sistema u tom delu stana, odnosno na zamenu ventila, ali i baterija, pa čak u pojedinim slučajevima i na zamenu cevi, a ukoliko to vodoinstalater bude smatrao potrebnim. 

Ko vrši renoviranje kuhinje? 

Specijalizovani vodoinstalaterski servisi zapošljavaju stručnjake koji će po zahtevu klijenata da izvrše renoviranje kuhinje, odnosno da repariraju sve postojeće ventile u okviru vodovodnog sistema, ali i da zamene dotrajale instalacije ako je to neophodno. Podrazumeva se da prilikom postupka renoviranja tog dela stana mogu biti zamenjene i baterije, ali i izvršene sve neophodne popravke, kako bi mašina za sudove, odnosno sudopera sasvim nesmetano funkcionisale nakon toga. 
U slučaju da je došlo do zapušenja sudopere, vodoinstalater će prilikom postupka renoviranja, očistiti sifon, te otkloniti problem koji je doveo do zapušenja, a kako bi kuhinja mogla da bude korišćena bez ikakvih poteškoća. 

Kako izgleda renoviranje kuhinje? 

Isključivo u zavisnosti od toga šta sve klijent želi, odnosno na osnovu procene vodoinstalatera će i zavisiti kako će da izgleda renoviranje kuhinje, odnosno šta će sve biti neophodno da se uradi tom prilikom. 
Obično se praktikuje da vodoinstalater prvo izađe na teren, te da se upozna sa stanjem konkretne kuhinje, to jest vodovodnih instalacija, a prvenstveno da proceni da li je potrebno ventile promeniti ili ih reparirati, te da li smatra neophodnim da se i cevi u konkretnom delu stana promene. Nakon toga će on klijentu dati ponudu, te će navesti i koliko bi otprilike trebalo da traje adaptacija kuhinje, odnosno šta je sve potrebno uraditi u okviru vodovodnog sistema. Tom prilikom će klijentu i predočiti šta se očekuje od njega da pribavi od kuhinjskog nameštaja, odnosno informisaće ga o tome da li će morati da razbija pločice ili ne. U skladu sa time će vlasnik konkretnog stana, odnosno bilo kog drugog prostora moći da odluči da li želi da bude izvršeno renoviranje kuhinje na taj način Ili ne. Zapravo će dobiti procenu vodoinstalatera i o trajanju radova, ali i o ceni. 

Koliko može da košta renoviranje kuhinje? 


S obzirom na to da se ponuda formira isključivo na osnovu zahteva konkretnog prostora, to je vrlo nezahvalno navesti koliko košta renoviranje kuhinje. 
Obično se cena formira u globalu, odnosno vodoinstalater nakon izvršene procene definiše šta je sve potrebno uraditi, te u skladu sa tim i formira cenu za svoj rad, posle čega klijenta obaveštava o tome šta je sve potrebno da kupi od materijala. 
U zavisnosti od svega toga će biti definisana cena, a obično majstori za renoviranje kuhinje u globalu uzimaju između 20 i 30 procenata od ukupne cene potrebnog materijala za svoj rad. Podrazumeva se da će se klijent dogovarati o tome direktno sa majstorom, tako da cena može da bude formirana i na drugačiji način.

Renoviranje kuhinje Beograd

Iako za skoro svaku domaćicu ne postoji ništa lepše nego da dođe u situaciju da njena kuhinja bude renovirana, te da je uredi onako kako je uvek želela, za vodoinstalatere će biti pune ruke posla tom prilikom.
Najjednostavniji deo posla je svakako biranje boje i modela kuhinje, ali da bi do toga uopšte došlo, potrebno je prvo da majstori izvrše sve neophodne popravke na vodovodnom sistemu tog objekta, te da ga u potpunost osposobe za nesmetani budući rad. 

Naravno da je estetika vrlo značajna za svaki deo životnog prostora, ali imajte na umu da renoviranje kuhinje ne treba posmatrati isključivo sa estetskog aspekta. Naprotiv, jer je mnogo važnije da taj deo prostora bude funkcionalan i da sve u njemu bez ikakvih poteškoća radi.

Mnogo je važnije osposobiti sve delove vodovodnog sistema u toj prostoriji, a kako bi bez ikakvih smetnji kuhinja mogla da bude korišćena još dugo godina. 

Zato je najbolje angažovati stručnog vodoinstalatera, koji će prvo da izvrši lično procenu. Naime, majstor će biti u obavezi da izađe na teren, kako bi stekao vrlo jasan uvid u to u kakvom stanju se nalazi vodovodni sistem u određenoj kuhinji. 

Posle toga će pripremiti ponudu za renoviranje kuhinje, a podrazumeva se da će tada navesti koje sve usluge moraju biti izvršene. Da budemo precizni, on će prvo pregledati celokupan vodovodni sistem, a zatim i svaki element pojedinačno, kako bi utvrdio njihovo stanje. Upravo u skladu sa time će i biti definisano koji sve problemi moraju biti otklonjeni, odnosno kako bi trebalo pristupiti renoviranju tog dela stana. 

Podrazumeva se da će ponuda za renoviranje kuhinje biti prezentovana klijentu, sa sve informacijama o rokovima izrade i naravno ceni. 

Nepisano je pravilo da se vlasnik određenog prostora mora dogovoriti sa vodoinstalaterom o tome koje sve elemente i repromaterijal mora nabaviti, a u zavisnosti od dogovora će biti definisano da li će nabavka materijala biti izvršena od strane majstora ili od strane klijenta.

Renoviranje kuhinje Novi Beograd

Kuhinja je srce svakog domaćinstva, zbog toga što se tu stalno nešto dešava – priprema se hrana, obeduje se, okupljaju se ukućani... Uvek vlada živa atmosfera i baš zato svaka porodica želi da kuhinju opremi prema svojim željama i zamislima, da ona bude estetski dopadljiva, a pre svega da je funkcionalna.

Majstorima vodoinstalaterima se možete obratiti radi montaže kuhinje, i svih elemenata. Dolazak ekipe se zakazuje onda kada to vama odgovara i to može da bude neradni dan, vikend, praznik, godišnji odmor i slično, pošto su majstori dostupni 365 dana u godini.

Cene su vrlo prihvatljive i realne, tako da nema neprijatnih iznenađenja i skrivenih troškova. Ako se i pojavi potreba da se uradi nešto dodatno, što u startu nije moglo da se predvidi, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni i daćete dozvolu da se radovi nastave. 


RENOVIRANJE KUHINJE VOŽDOVAC


U kuhinji se zaista provodi najviše vremena i to ne važi samo za domaćice, već i za sve ostale članove jednog domaćinstva. U ovoj prostoriji se priprema hrana, obeduje se, stalno je neka gužva i cirkulišu ukućani... Baš zbog toga kuhinje nose epitet da su srce jednog doma. Iz svih tih navedenih razloga jako je važno kako kuhinja izgleda. Ljudi se često odlučuju da renoviraju kuhinju, da bi imali nove elemente, okrečene zidove... Jasno je da svi elementi moraju da budu priključeni na odvode, i to će za vas obaviti stručna lica, odnosno, vodoinstalateri. 

Oni dolaze na vaš poziv u ono vreme koje vama odgovara. Cenu renoviranja kuhinje ćete saznati u startu, tako da nema neprijatnih iznenađenja na kraju. Majstori su zaista korektni, cene su prihvatljive svakome. Ako se tokom rada pojavi nešto što bi trebalo doraditi, to će vam biti rečeno na vreme. 

fotografije
Renoviranje kuhinje
Renoviranje kuhinje
Renoviranje kuhinje 1
Renoviranje kuhinje 2