Hitne intervencije kanalizacija

Probleme sa vodom zaista bi trebalo shvatiti veoma ozbiljno. Neke od tih znakova možemo da zanemarimo, i da nakon toga imamo štetu nesagledivih razmera. 

Primera radi, jedan od sigurnih signala da nešto veliko nije u redu, jeste ako čujete klokotanje u cevima. Voda će vrlo brzo krenuti da se vraća u kadu ili u sudoperu, a zatim će krenuti da se izliva, jer su se negde zapušile cevi. To ne mora da bude kod vas, ako živite u višespratnoj zgradi, već negde na vertikali iznad vas, ali se kod vas dešava izlivanje vode. U ovakvim slučajevima, potrebno je da se otpuši čitava vertikala. 

Kada pozvati majstore za hitnu intervenciju?

Kada god posumnjate da postoji opasnost da dođe do poplave ili neke druge štete, kao što je vlaženje zida, neophodno je da se pozovu stručni vodoinstalateri. 

Otpušavanje vertikala nije jedina intervencija koja ne može da čeka, tu su i druge, kao što je otpušavanje wc šolje, odgušenje kade, lavaboa, bidea, sudopere... Bez funkcionalnosti ovih sanitarija, nije moguće ni zamisliti normalan život, posebno u višečlanim porodicama, tako da su usluge profesionalnih majstora neophodne i to u što kraćem roku.

Hitne intervencije kanalizacija – iskustva

Ponekad ljudi pokušavaju da sami reše probleme, ali praksa pokazuje da ipak i nakon toga, pozivaju majstore da urade korekcije, tako da je naša topla preporuka da ne gubite dragoceno vreme, stvarajući mogućnost da dođe do veće štete.

Što pre pozovete odabrani servis, to ćete brže biti na sigurnom, tj. zaštićeni od svih neželjenih scenarija, koji su uvek realni, kada je voda u pitanju. Izlivanje vode znači da oštećujete nameštaj i podove i zidove u domaćinstvu, što sve košta daleko više od intervencije stručne ekipe.

Dežurni majstori vam stoje na raspolaganju 24/7, 365 dana u godini, i dovoljno je uputiti samo jedan telefonski poziv, nakon čega oni kreću prema vama i rešavaju nastali problem u rekordnom roku. 

Hitne intervencije kanalizacija Novi Beograd


Hitne intervencije znače da nema vremena koje može da se gubi, da se ne može čekati, već se mora reagovati što pre. Majstori su dostupni tokom svih 24 časa, 365 dana u godini, i za njih ne postoje vikendi, praznici, godišnji odmori, i bilo koji neradni dani.

Zapušenje kanalizacije je vrlo ozbiljno, jer može da izazove poplavu, u najgorem slučaju, a tada strada ne samo sanitarija, već i podovi u domaćinstvu, zidovi, nameštaj... To je scenario koji niko ne želi, jer je šteta velika, i zato je potrebno da se poziv ekipi uputi što pre. Svaka sekunda je bitna, tako da vodoinstalateri dolaze na adresu za manje od jednog sata.

Otpušavanje vrše putem savremenih mašina, a pre toga snimaju cevi pomoću kamere. Nakon te dijagnostike, znaće kako da se ponašaju, tj. da li će zameniti cev, izvršiti sanaciju ili će provući sajlu kroz cevi... 


HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA VOŽDOVAC

Kada kažemo da je nešto hitno, to bi značilo da se mora odmah krenuti u akciju, tako reći istog momenta od kada se primi poziv od strane fizičkog ili pravnog lica koji imaju neki problem sa vodom. Ove situacije znaju da eskaliraju ako se odmah ne reaguje, jer voda zna da stvori poplavu, a to su već štete koje imaju velike razmere u smislu da može da strada čitav stan, jer se potope podovi, zidovi, plafoni... Pored toga, stvaraju se vrlo nehigijenski uslovi, jer je voda koja se izliva prljava - pomislite samo na izlivanje wc šolje, na primer... 
Kada pozovete majstore, oni će biti na vašoj adresi za manje od sat vremena. Dolaze u vozilima koja su specijalno opremljena i nose savremenu opremu i alat, koji im omogućavaju da uspešno i brzo reše svaki problem. Pored toga, odlikuje ih iskustvo, koje je višegodišnje i visoka stručnost i znanje. Hitne intervencije imaju gotovo svakoga dana, tako da ne postoji problem koji oni ne mogu da reše. 

HITNE INTERVENCIJE KANALIZACIJA SAVSKI VENAC


Kada je nešto hitno, to bi značilo da nema vremena za gubljenje i da se mora intervenisati odmah. Hitne intervencije kada je kanalizacija u pitanju, mogu da znače mnogo toga, i to su na primer, zapušene wc šolje, odvodi sudopere, lavaboa, bidea, kade... Ponekad pukne cev u zidu, ili dođe do problema sa ventilima... Sve su ovo neodložne intervencije, pa je vreme presudno. Ako svoj poziv uputite odmah, veće su šanse da ćete izbeći štete koje su većih razmera i koje u nekim najgorim slučajevima, mogu da znače poplavu. Poplava ne oštećuje samo sanitariju, već i ceo prostor - dolazi do podizanja parketa, strada nameštaj, zidovi... Sve se ovo može izbeći ako majstori dođu u roku od sat vremena nakon upućivanja poziva i pruže vam uslugu otpušavanja kanalizacionih cevi. Cenu te usluge ćete saznati odmah, kada vodoinstalateri budu pogledali šta sve treba da se radi, a ako se pojave dodatni radovi, o tome ćete biti obavešteni na vreme, tako da nema nikakvih neprijatnih iznenađenja. fotografije
Hitne intervencije kanalizacija 3
Hitne intervencije kanalizacija 3
Hitne intervencije kanalizacija
Hitne intervencije kanalizacija 5
Hitne intervencije kanalizacija 4
Hitne intervencije kanalizacija 2