Hitne intervencije kanalizacija

Probleme sa vodom zaista bi trebalo shvatiti veoma ozbiljno. Neke od tih znakova možemo da zanemarimo, i da nakon toga imamo štetu nesagledivih razmera. 

Primera radi, jedan od sigurnih signala da nešto veliko nije u redu, jeste ako čujete klokotanje u cevima. Voda će vrlo brzo krenuti da se vraća u kadu ili u sudoperu, a zatim će krenuti da se izliva, jer su se negde zapušile cevi. To ne mora da bude kod vas, ako živite u višespratnoj zgradi, već negde na vertikali iznad vas, ali se kod vas dešava izlivanje vode. U ovakvim slučajevima, potrebno je da se otpuši čitava vertikala. 

Kada pozvati majstore za hitnu intervenciju?

Kada god posumnjate da postoji opasnost da dođe do poplave ili neke druge štete, kao što je vlaženje zida, neophodno je da se pozovu stručni vodoinstalateri. 

Otpušavanje vertikala nije jedina intervencija koja ne može da čeka, tu su i druge, kao što je otpušavanje wc šolje, odgušenje kade, lavaboa, bidea, sudopere... Bez funkcionalnosti ovih sanitarija, nije moguće ni zamisliti normalan život, posebno u višečlanim porodicama, tako da su usluge profesionalnih majstora neophodne i to u što kraćem roku.

Hitne intervencije kanalizacija – iskustva

Ponekad ljudi pokušavaju da sami reše probleme, ali praksa pokazuje da ipak i nakon toga, pozivaju majstore da urade korekcije, tako da je naša topla preporuka da ne gubite dragoceno vreme, stvarajući mogućnost da dođe do veće štete.

Što pre pozovete odabrani servis, to ćete brže biti na sigurnom, tj. zaštićeni od svih neželjenih scenarija, koji su uvek realni, kada je voda u pitanju. Izlivanje vode znači da oštećujete nameštaj i podove i zidove u domaćinstvu, što sve košta daleko više od intervencije stručne ekipe.

Dežurni majstori vam stoje na raspolaganju 24/7, 365 dana u godini, i dovoljno je uputiti samo jedan telefonski poziv, nakon čega oni kreću prema vama i rešavaju nastali problem u rekordnom roku. 
fotografije
Hitne intervencije kanalizacija 3
Hitne intervencije kanalizacija 3
Hitne intervencije kanalizacija
Hitne intervencije kanalizacija 5
Hitne intervencije kanalizacija 4
Hitne intervencije kanalizacija 2