Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Popravka cevi u kupatilu 

Gotovo svakome je poznato koliko problema može da izazove napukla cev ili ventil koji je oštećen. Zato i jeste važno da popravka cevi u kupatilu bude izvršena u najkraćem mogućem roku, odnosno da su uslugu izvrše profesionalni vodoinstalateri. Uopšteno govoreći, gotovo svaki vodoinstalaterski servis daje klijentima i garancije na pružene radove, tako da nemaju apsolutno nikakvog razloga da budu zabrinuti da li će problem biti otklonjen u potpunosti ili ne. 

Popravka cevi u kupatilu BEOGRAD

Iako će obim radova biti prilično veliki, zato što vodoinstalateri moraju da šteluju zid, a prethodno i da razbio pločice, popravka cevi u kupatilu će omogućiti korisnicima određenog životnog ili poslovnog prostora da u njemu i dalje nesmetano borave. 

Mnogo problema može da izazove po pokvarena cev, odnosno napukla ili ventil koji curi, pa je zato potrebno u što kraćem roku angažovati stručnjake da bi taj problem otklonili. 

Podrazumeva se da je najlakše ukoliko vodoinstalateri lako mogu da priđu delu cevi, u okviru koga je nastao problem. Međutim, mnogo je teže ako popravka cevi u kupatilu iziskuje dodatno angažovanje majstora, odnosno ako taj deo cevi u kome je nastao problem nije lako dostupan. 

Baš zato što se radi o kompleksnoj usluzi, klijentima će biti vrlo brzo na raspolaganju informacije o tome koliko bi trebalo usluga dugo da bude vršena i naravno koliko će koštati. Zato jeste pravilo da vodoinstalateri izađu prvo na teren, te da ustanove gde je problem nastao. posle toga će izraditi ponudu, te proceniti koliko će popravka cevi u kupatilu i da košta i da traje. 

Podrazumeva se da će oni konkretni problem nastojati da u najkraćem mogućem roku reše, kako bi klijenti mogli bez ikakvih smetnji da u određenom prostoru borave. 

S obzirom da skoro svaki vodoinstalaterski servis ima i opciju hitnih intervencija, to podrazumeva da popravka cevi u kupatilu može biti izvršena i nakon radnog vremena tog servisa. Potrebno je naglasiti i to da se tada konkretna usluga svrstava u hitne intervencije, što podrazumeva i drugačiji sistem naplate. 

Ipak da ne bi bilo nikakvih neprijatnih iznenađenja, vodoinstalateri su u obavezi da informišu klijenta ne samo oceni, nego i o tome koji je rok za završetak radova.

Popravka i servisiranje u kupatilu

Nema čoveka koji ne voli da mu u kupatilu, ali i u kuhinji i u svim ostalim delovima stambenog ili poslovnog prostora sve funkcioniše besprekorno. Ali naravno nijedan upotrebni predmeti nema neograničen vek trajanja, već je potrebno sa vremena na vreme vršiti servisiranje, odnosno sve popravke koje su neophodne da bi duže trajao. 

Popravka i servisiranje u kupatilu Beograd


Najjednostavnije bi bilo reći da u svako doba dana i noći može biti izvršena bilo koja popravka i servisiranje u kupatilu, primarno zato što vodoinstalaterski servisi vrše i hitne intervencije. A klijenti mogu da ih kontaktiraju putem telefona kad god im to odgovara, te da sa nadležnima preciziraju kada majstori mogu da izađu na teren, odnosno da predmetni objekat posete. Sve to je posebno važno kada su u pitanju popravke, a servisiranje se obično prethodno zakazuje. 

U zavisnosti od toga da li je potrebno servisirati delove vodovodnog sistema ili možda vodokotlić, odnosno neku drugu sanitariju će zavisiti i sam postupak. Uopšteno govoreći, vodoinstalateri praktikuju da nakon što dobiju zahtev od klijenta, dogovore kada će moći da izađu na teren, kako bi utvrdili šta je sve potrebno popraviti, odnosno servisirati. 

Uz to što mogu da poprave plovak na vodokotlicu, odnosno grejač na bojleru, vodoinstalateri u čijoj nadležnosti je popravka i servisiranje u kupatilu će se pobrinuti i da otklone svaki kvar na baterijama, odnosno ventilima. 

A da bi bilo koja sanitarija ili neki deo vodovodnog sistema besprekorno funkcionisao, vrlo je važno da se u predviđenom roku obavlja i njegov servis. Zato i jeste važno da budu angažovani profesionalni vodoinstalateri, koji će na osnovu zahteva klijenata servisirati sve što je potrebno u kupatilu. Naravno da će vlasnici određenog prostora biti informisani ako majstor proceni da je neophodno da se određeni deo zameni, a pored toga će dobiti i precizne informacije o ceni kako popravki, tako isto i servisiranja. 

Izuzev već pomenutih vodokotlića, potom baterija i bojlera, popravka i servisiranje u kupatilu se odnosi i na tuš kabine, odnosno na bidee, lavaboe i sve ostale sanitarije, kao i na delove vodovodnog sistema u kupatilu. 

Na sve izvršene radove brojni vodoinstalateri će klijentima dati i neophodne garancije. Takođe će ih informisati i o tome kada je potrebno da bude urađen naredni servis.

Popravka cevi u kupatilu Novi Beograd


U kupatilu postoji dosta cevi i sve treba da budu prohodne, kako bi voda proticala i oticala normalno. Dovoljno je da negde postoji natruli deo cevi, i da to stvori značajne probleme. Zbog toga se radi metoda snimanja cevi uz pomoć kamere.

Kamera je u stanju da sve zabeleži što se nalazi unutra, dakle, sve sitne naprsline, pukotine, kao i nataložene masnoće. Jasno se vidi u kakvom su stanju cevi u kupatilu, pa se na osnovu toga donosi odluka da li će se menjati jedan deo cevi, cela cev, ili će se odraditi popravka, tj. saniranje.

Cene ove usluge su veoma prihvatljive, i konačan iznos ćete znati na početku, pre izvođenja radova. Ako se i pojave neke dodatne intervencije, o tome ćete biti obavešteni na vreme, i daćete dozvolu da se posao nastavi. 


POPRAVKA CEVI U KUPATILU VOŽDOVAC

Cevi mogu da se poprave na više načina. Pre svega, neophodno je da se utvrdi u kakvom su one stanju. Cevi mogu da budu natrule, trule, naprsle, pukle i slično. Takođe, to može da bude slučaj samo sa jednim delom cevi. Metodom snimanja cevi uz pomoć kamere, majstori će utvrditi da li je neophodno da se menja čitava cev ili samo jedan njen deo. Kamera se uvlači u cevi i snima njihovu unutrašnjost. To je relativno nova metoda, koja se sve više koristi, jer pruža niz značajnih informacija, kao što je stanje cevi iznutra, te da li postoje masnoće koje su zalepljene za zidove cevi, i da li ima negde čepova, od čega su oni sastavljeni i mnogo toga još. Sve to omogućava majstorima da pravilno postave dijagnostiku i da znaju kako da se ponašaju i šta da urade da bi na najlakši način otklonili postojeći kvar na cevima. 

POPRAVKA CEVI U KUPATILU SAVSKI VENAC

U kupatilu postoji dosta cevi koje omogućavaju normalno snabdevanje vodom. Kao i sve drugo i cevi mogu da budu oštećene, stare, dotrajale, natrule ili trule. U tim situacijama radi se zamena cevi u celosti. Ipak, ponekad nije neophodno da se menja cev, već će biti dovoljno da se uradi sanacija, tj. popravka. Šta će tačno da se uradi, zavisi od snimka koji će pokazati kamera koja će biti uvedena u cevi, i snimiće njihovu unutrašnjost. Oštro oko kamere snima sve rupice, pukotine, naprsline i sve što može da oteževa protok vode. Cena popravke cevi u kupatilu će vam biti saopštena nakon što majstori dođu na adresu, pogledaju o čemu se tačno radi, i koliko materijala i vremena će biti utrošeno. Ne morate da brinete oko toga da će se javiti neki skriveni troškovi, jer cena koju saznate u startu, ostaje važeća do momenta plaćanja, tako da nema neprijatnih iznenađenja. U slučaju da se pojave radovi koji nisu mogli odmah da se predvide, to će vam na vreme biti saopšteno. 

 
POPRAVKA CEVI U KUPATILU DORĆOL

Svaka vodovodna mreža se sastoji od mnoštva cevi, koje su međusobno povezane i tako protiče voda. Dovoljno je da se negde formira čep, ili da neka cev u tom sklopu bude natrula ili trula, i to će već značiti problem, voda će početi da curi i slično. Sve se ovo može podvesti pod hitne intervencije, koje moraju da budu odrađene što pre. Razlog je taj što svaki problem sa vodom postaje sve veći ako se čeka, ništa se ne može da reši samo od sebe. Nekada su minuti presudni, stoga nemojte oklevati, već odmah pozovite naše majstore. Oni vam svoj izlazak na teren neće naplatiti, a u slučaju hitnih stanja, mogu da se pojave na vašim vratima za oko sat vremena, ukoliko živite na teritoriji Beograda. Dolaze u vozilima koja su specijalno opremljena, nose sav potreban alat i pribor, a pre svega ih krasi iskustvo, koje je dugo ponekad i više decenija. To sve govori o predanosti poslu sa vodom i o tome da ćete se naći u sigurnim rukama, tako da ne morate da brinete o šteti koju bi voda mogla da uzrokuje. 

POPRAVKA CEVI U KUPATILU STARI GRAD

Cevi su stalno izložene vodi, tako da nije čudo što u nekom trenutku one postaju dotrajale i stare. Najčešći problem sa cevima je što su natrule ili sasvim trule. 
To može da se dogodi i sa nekim njihovim delovima. Kod pravilne dijagnostike, vodeću ulogu ima savremena tehnologija, odnosno, snimanje cevi pomoću kamere. Kamera se uvodi duboko u cevi, i u stanju je da snimi čitavu unutrašnjost, da ukaže da li je negde formiran čep, od čega se isti sastoji itd. 
Popravka cevi može da znači samo njihovu sanaciju, i to onda kada ne mora da se menja cela cev novom, odnosno, radi se krpljenje rupica, naprslina i drugih sitnijih oštećenja. Cena usluge snimanja cevi kamerom je veoma realna, tako da je svima dostupna. Novčani iznos koji treba da platite na kraju, saznaćete u startu, odnosno, onda kada majstori budu izašli na teren i pogledali šta sve treba da se uradi. Ova cena se ne menja do kraja radova, tako da nema neprijatnih iznenađenja. 

POPRAVKA CEVI U KUPATILU VRAČAR

Kupatilo ima svoj splet cevi, kroz koje stalno protiče voda. Naravno, cevi mogu da budu trule u celosti ili da to bude slučaj sa nekim njihovim delom. Pored toga, cvi mogu biti natrule, opet kao cele ili parcijalno. U svim tim slučajevima, mora da se odradi zamena, jer sanacija će biti dovoljna. Sanacija ili popravka obavljaju se onda kada su oštećenja manja, odnosno, ako postoje neke rupice, sitne naprsline ili pukotine. Ipak, u kakvom su stanju vaše cevi i šta tačno treba da se radi, odlučiće majstori kada pogledaju cevi uz pomoć kamere. Na ovaj način se stiče jasan uvid, i moguće je da se vidi da li negde postoji formiran čep, pa čak i to od čega je on sastavljen. Pozivanje ekipe možete da obavite u svakom trenutku, tokom svih 365 dana u godini, jer majstori su uvek dostupni, posebno kada su u pitanju hitne intervencije, kao što je pucanje cevi, recimo. Tada nema vremena bilo kakvom čekanju, jer vam preti opasnost od poplave i velike materijalne štete. 

POPRAVKA CEVI U KUPATILU PALILULA

Da bi se videlo u kakvom su stanju cevi, bilo bi potrebno rušiti zid. Pa čak i tada ne bismo mogli da saznamo šta se nalazi u samoj cevi, kakva je ona iznutra. Zbog toga je veoma korisna metoda snimanja cevi pomoću kamere. O čemu se tačno radi? Reč je o jednoj relativno novoj metodi, koja se koristi gotovo svakoga dana. Kamera se uvodi u cevi, tako da njeno oštro oko može da snimi sve rupice, pukotine, naprsline, kao i razna druga sitna oštećenja. Pored toga, može da se vidi da li je cev natrula, trula, da li postoje masnoće koje su nataložene na unutrašnjim zidovima. Majstorima sve ovo predstavlja jednu sjajnu dijagnostičku metodu, tako da oni lako mogu da odluče da li će da rade sanaciju, u smislu da popravljaju cev, ili će da odrade celokupnu zamenu - jednog dela cevi ili će menjati celu cev. Cena za popravku cevi u kupatilu vam ne može biti saopštena telefonskim putem, već je uvek potrebno da majstori izađu na teren i da pogledaju o čemu se tačno radi. 

POPRAVKA CEVI U KUPATILU ZEMUN

Cevi mogu da se vide iznutra, i to kao na dlanu. Pitate se kako? Jednostavno - uz pomoć metode snimanje cevi pomoću kamere. Majstori uvode kameru koja ima veoma oštro oko duboko u cevi i ona snima sve oko sebe. U stanju je da vidi sve rupice, pukotine, naprsline, sitna oštećenja, čepove, pa i to od čega su ti čepovi sastavljeni... Ovo je jedna sjajna dijagnostička metoda, koja osigurava majstorima da znaju kako da postupe - da li će cevi samo da saniraju, tj. da popravljaju, ili će biti neophodno da se one menjanju. Ponekad su cevi natrule ili trule ili je to slučaj sa nekim njihovim delovima. Kada je reč o ceni popravke cevi u kupatilu, nije moguće dati takvu informaciju preko telefona, jer je sama intervencija kompleksna i zavisi od slučaja do slučaja. Baš zbog toga je dolazak ekipe na vašu adresu besplatan, da bi majstori mogli da pogledaju šta tačno treba da se radi. Onda će vam reći koji je to novčani iznos koji bi trebalo platiti, ali imajte u vidu da su te cene uvek realne. 


fotografije
Popravka cevi u kupatilu
Popravka cevi u kupatilu
Popravka cevi u kupatilu 1