Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Montaža lustera

Možda će zvučati nekome donekle čudno, ali montaža lustera predstavlja jednu od usluga koje po zahtevu klijenata izvršavaju profesionalni električari i to u apsolutno bilo kom, kako stambenom objektu, tako isto i poslovnom, odnosno u svakom drugom, a bez obzira na njegovu namenu.

Naravno da ima muškaraca koji smatraju da to nije ništa, odnosno da oni mogu samostalno da montiraju lustere, ali koliko god jednostavno izgledalo, postoji opasnost da pojedinci to ne urade kako treba, te da dođe do vrlo neprijatnih situacija.

Neophodno je da montaža lustera bude izvršena maksimalno precizno, pa iz tog razloga električari nude i tu uslugu, jer imaju dovoljno iskustva i znanja.

Postupak je, u principu prilično jednostavan, ali je svakako neophodno znanje. Bitno je da električari budu precizni u obeležavanju mesta, na kome će biti montiran luster ili plafonjera, a zatim i da odaberu odgovarajuće tiplove, odnosno šrafove, te da posebno vode računa o elektroinstalacijama u tom slučaju. 

Nakon svega navedenog, sasvim je jasno da postoje brojne sitnice, koje utiču na to da montaža lustera bude dobro ili ne tako dobro urađena. Upravo to jeste razlog zašto se svakom klijentu savetuje da ne pokušava samostalno to da učini u svom stanu ili bilo kom drugom prostoru, već da konkretni posao prepusti dokazano dobrim stručnjacima. A njih širom Beograda i drugih gradova u našoj zemlji ima sasvim dovoljno, tako da neće biti nikakav problem da svaki klijent pronađe majstora, čiji mu uslovi izvršenja pomenute usluge, ali i cena u potpunosti odgovaraju. 

Pored te usluge, električari mogu izvršiti i zamenu kabla za sijalice, odnosno montažu plafonjere ili njihovu zamenu, te mnoge druge usluge koje su vezane za elektroinstalacije i elektriku.

Podrazumeva se da vlasnik određenog prostora treba da bude prisutan kada se vrši montaža lustera, a kako bi pomogao majstoru da locira gde bi trebalo luster ili plafonjera da bude postavljena, zato što kada to jednom bude učinjeno, svakako nije preporučljivo da to mesto bude često menjano.

Montaža lustera Novi Beograd

Lepi lusteri umeju da izuzetno ukrase prostor, pa iako nam se ne nalaze uvek pred očima, oni utiču na celokupan ambijent. Kada ih biramo, želimo da se lepo uklope u već postojeći prostor i elemente koji se tu nalaze.

Nekl ljudi žele da sami montiraju lustere, zato što ovaj posao potcene i misle da je lak. Ipak, u toku montaže, postoje mnoge situacije koje mogu da krenu nepredviđeno, i da onda ne znate šta da radite. Praksa je pokazala da tada obično posežu za telefonom i zovu električare, što je zapravo trebalo da odmah urade. Na taj način bi uštedeli sebi trud, vreme, živce, pa čak i novac. Jer, zamislite da slomite ceo luster ili neki njenov deo, a sve zato što ste hteli da uštedite novac? Ovo nema puno logike i sasvim je neisplativo, zar ne?

Ekipe dežurnih majstora su dostupne u svakom trenutku, izlazak na teren je besplatan, a intervencija se zakazuje u vreme koje vama odgovara.


MONTAŽA LUSTERA VOŽDOVAC

Kao što je tepih gospodar prostora, iako se po njemu gazi, tako je isto i luster gospodar svog dela u kome se nalazi, jer pruža utisak koji zaokružuje jednu celinu, tj. stvara celovitu sliku ambijenta. Iz svih tih razloga, kada kupujemo luster, trudimo se da pažljivo biramo, kako bi ovaj predmet uklopili u već postojeći enterijer, dakle, sa stvarima i nameštajem koji tu već postoje. 
Kada smo obavili taj težak zadatak i rešili te slatke muke oko izbora, došao je red na ništa manje važan posao, a to je montaža. Ne bi trebalo da sami montirate luster, zato što postoji mnogo načina da pogrešite, a u najgorem slučaju da i uništite skupo plaćeni luster... Zbog toga je vaša najbolja odluka da pozovete električarski servis, čija ekipa izlazi na teren za manje od jednog sata ili onda kada se sa majstorima dogovorite. Cene njihovih usluga su veoma prihvatljive, pre svega zato što su realne a i dolazak ne naplaćuju, već samo uložen rad i utrošen materijal. 

MONTAŽA LUSTERA

Lepi lusteri daju pečat prostoru, i zaokružuju kompletan ambijent. Zbog toga se izboru lustera prilazi sa mnogo pažnje. Kada smo već izabrali željeni model i dizajn, ostaje da se obavi stručna i profesionalna montaža. Naravno da to znači da bi trebalo da pozovete profesionalne električare. Termin obavljanja montaže lustera birate sami, i to onda kada vama odgovara - u tom smislu se možete odlučiti za vikende, poslepodnevne časove, pa čak i za praznike i sl, pošto za vredne majstore ne postoje dani odmora. 
Cene montaže lustera su veoma realne i prihvatljive, tako da su svima dostupne. Kada vam luster montira stručno lice, možete da budete mirni i uvereni da je sve urađeno kako pravila struke nalažu. Cene saznajete odmah u startu, tako da nema nikakvih neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova.  

fotografije
Montaza lustera
Montaza lustera