Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Montaža lustera

Možda će zvučati nekome donekle čudno, ali montaža lustera predstavlja jednu od usluga koje po zahtevu klijenata izvršavaju profesionalni električari i to u apsolutno bilo kom, kako stambenom objektu, tako isto i poslovnom, odnosno u svakom drugom, a bez obzira na njegovu namenu.

Naravno da ima muškaraca koji smatraju da to nije ništa, odnosno da oni mogu samostalno da montiraju lustere, ali koliko god jednostavno izgledalo, postoji opasnost da pojedinci to ne urade kako treba, te da dođe do vrlo neprijatnih situacija.

Neophodno je da montaža lustera bude izvršena maksimalno precizno, pa iz tog razloga električari nude i tu uslugu, jer imaju dovoljno iskustva i znanja.

Postupak je, u principu prilično jednostavan, ali je svakako neophodno znanje. Bitno je da električari budu precizni u obeležavanju mesta, na kome će biti montiran luster ili plafonjera, a zatim i da odaberu odgovarajuće tiplove, odnosno šrafove, te da posebno vode računa o elektroinstalacijama u tom slučaju. 

Nakon svega navedenog, sasvim je jasno da postoje brojne sitnice, koje utiču na to da montaža lustera bude dobro ili ne tako dobro urađena. Upravo to jeste razlog zašto se svakom klijentu savetuje da ne pokušava samostalno to da učini u svom stanu ili bilo kom drugom prostoru, već da konkretni posao prepusti dokazano dobrim stručnjacima. A njih širom Beograda i drugih gradova u našoj zemlji ima sasvim dovoljno, tako da neće biti nikakav problem da svaki klijent pronađe majstora, čiji mu uslovi izvršenja pomenute usluge, ali i cena u potpunosti odgovaraju. 

Pored te usluge, električari mogu izvršiti i zamenu kabla za sijalice, odnosno montažu plafonjere ili njihovu zamenu, te mnoge druge usluge koje su vezane za elektroinstalacije i elektriku.

Podrazumeva se da vlasnik određenog prostora treba da bude prisutan kada se vrši montaža lustera, a kako bi pomogao majstoru da locira gde bi trebalo luster ili plafonjera da bude postavljena, zato što kada to jednom bude učinjeno, svakako nije preporučljivo da to mesto bude često menjano.
fotografije
Montaza lustera
Montaza lustera