Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Dežurni vodoinstalater

Vrlo je važno da vlasnik kako bilo kog stambenog objekta, odnosno stanari određene zgrade, tako isto i nadležni u određenom poslovnom objektu znaju ko je dežurni vodoinstalater, jer se prema nepisanom pravilu svi problemi tog tipa javljaju u nevreme, odnosno najčešće u toku noći ili van radnog vremena majstora te struke.


Dežurni vodoinstalater Beograd

Naravno da na području celog glavnog grada naše zemlje postoje brojne majstori tog tipa, koji su spremni da u bilo koje doba dana, odnosno noći izađu na teren te da pomognu klijentima što je moguće pre da reše problem koji se javio.


Podrazumeva se da će odabrani dežurni vodoinstalater u Beogradu nastojati da vrlo brzo nakon primljenog poziva od klijenta izađe na teren, a kako bi rešio sa uspehom problem koji se javio u određenom stambenom objektu ili, u okviru kancelarija, odnosno u bilo kom poslovnom prostoru.

Podrazumeva se da tada ne mogu biti izvršene neke krupnije popravke, ali će svakako dežurni vodoinstalater da se pobrine bilo koji kvar tom prilikom da sanira, a posle će svakako informisati vlasnike određenog prostora o tome šta je potrebno da učine u toku narednih dana, kako bi određeni problem u potpunosti bio otklonjen.


Hitne intervencije - dežurni vodoinstalater


Isto tako će se potruditi da u što kraćem roku izvrši hitne intervencije, koje su vezane za popravku slavina, ali i da sanira problem do koga je došlo usled oštećenja cevi.

Iako to ipak nisu hitne intervencije, dežurni vodoinstalater od slučaja do slučaja može da izvrši i zamenu vodokotlića tom prilikom, kao i bojlera, odnosno da sanira konkretni kvar, te da nakon toga predloži klijentu šta bi trebalo da učini tokom narednog perioda, kako bi određeni problem u potpunosti rešio.


Koliko naplaćuje usluge dežurni vodoinstalater?


Vodoinstalaterske usluge koje se obavljaju u toku radnog vremena koštaju manje nego one koje vrši dežurni vodoinstalater, a posebno ukoliko su u pitanju neki nezgodni kvarovi.

Od oko tri do četiri hiljade dinara je potrebno izdvojiti za usluge dežurnog vodoinstalatera, a koje se smatraju manjim, kao što je na primer zamena ventila, dok sanacija nekih ozbiljnih kvarova van radnog vremena može da košta i oko pet do šest hiljada dinara.


Dežurni vodoinstalater Novi Beograd

Dežurni vodoinstalater nam uvek stoji na usluzi, tokom svih 365 dana u godini, 24 časa dnevno. To bi značilo da svoj poziv možemo da uputimo u svako doba dana ili noći, tokom praznika, vikenda, godišnjih odmora... Jednostavno, za vredne majstore ne postoje neradni dani.

Najvažnija je brzina reakcije, jer od trenutka kada prime vaš poziv, oni kreću u svojim specijalno opremljenim vozilima i na adresi su najdalje za sat vremena. Dolazak se ne naplaćuje, već samo rad i eventualno materijal, ali ćete konačnu cenu usluge znati u samom startu, tako da nema nekih neprijatnih iznenađenja.

Ukoliko se i pojave dodatni radovi, koji nisu mogli da budu predviđeni, tada ćete o tome biti obavešteni i daćete dozvolu da se posao nastavi. U usluge koje se smatraju hitnim ubrajaju se razna odgušenja sanitarija, napukle cevi i slično. 


DEŽURNI VODOINSTALATER VOŽDOVAC


Kvarovi sa vodom i vodovodnim instalacijama su uvek mogući, tako da je dobro da znamo da nam dežurni majstori stalno stoje na raspolaganju. To bi značilo da su oni tu čak i u pola noći, ako se na primer, dogodi da vam pukne cev. Ponekad je hitna intervencija poplava i to je jedan od najgorih scenarija. Kada uputite poziv, majstorima je potrebno oko sat vremena da stignu do odredišta. Oni dolaze u posebno opremljenim vozilima, imaju adekvatan alat, modernu i savremenu opremu, tako da su u stanju da se izbore sa svim problemima koji se pojavljuju na terenu.

Cene ćete znati uvek unapred, i ne morate da strahujete da će to biti iznos koji niste očekivali. Ako se pojavi potreba za dodatnim radovima, koji nisu mogli da budu vidljivi na početku, tada ćete o tome biti obavešteni i daćete svoju saglasnost da se posao nastavi. 


DEŽURNI VODOINSTALATER SAVSKI VENAC

Zaista je dobro znati da se u svakom trenutku možemo osloniti na nekoga ko je uvek spreman da nam priskoči u pomoć. Ovo je posebno bitno kada se uzme u obzir da problemi sa vodom ne mogu da čekaju, da su urgentni, jer najgore što može da vam se desi jeste da imate poplavu u stanu ili kući u kojoj živite ili u poslovnom prostoru gde radite. Poplava uništava sve pred sobom, voda je zaista neumoljiva, tako da stradaju podovi, zidovi, plafoni, nameštaj... U situacijama kada voda izliva, najvažnija je brzina reakcije, tj. da pozovete odmah dežurnu ekipu. Oni će izaći na teren za maksimalno sat vremena od prijema vašeg poziva, ako živite na teritoriji Beograda. Svoj dolazak na adresu oni ne naplaćuju, već samo uloženi rad i utrošeni materijal. Cene ćete znati u startu, tako da nema neprijatnih iznenađenja, a ako se ipak ispostavi da treba da se radi i nešto što u startu nije moglo biti primećeno, tada ćete o tome biti obavešteni na vreme. 

DEŽURNI VODOINSTALATER DORĆOL

Dežurni vodoinstalater je svima nama potreban, zbog toga što se nikada ne zna kada mogu da se dogode problemi sa vodom. Primera radi, možete tokom noći mirno da spavate i da u nekom trenutku pukne cev. Voda počinje da preliva iz zida i preti vam opasnost od poplave, ako se ova situacija što pre ne sanira. Stoga je potrebno da što pre pozovete dežurnu ekipu, koja poziv prima i u sred noći, vikendom, praznicima... - dakle, bilo kada. Uvek vam stoje na usluzi, i doći će do vas u najkraćem mogućem roku. To je obično najviše za sat vremena. Trebalo bi imati na umu da se nijedan problem sa vodom ne može da reši sam od sebe, već postaje samo još veći ako se čeka, stoga je potrebno da se popravi kvar. Majstori imaju višegodišnje iskustvo, i u stanju su da odgovore na sve moguće izazove. Nijedna situacija im nije nepoznata i ne može da ih iznenadi. Cene su veoma prihvatljive i realne, i kao takve, svima su dostupne. 


DEŽURNI VODOINSTALATER STARI GRAD

Kvarovi sa vodom su nešto što se dešava skoro svakodnevno, tako da ne bi trebalo da bude iznenađenje ako vam pukne gumica na slavini ili se možda zapuši sudopera... Situacije zbog kojih se ljudi javljaju dežurnim majstorima su i kada je potrebno da se otpuši wc šolja, kada u zidu pukne cev ili se to dogodi sa ventilom... Ovde je od presudne važnosti brzina vaše reakcije, zbog toga što voda curi i zaista nema šta da se čeka. Što pre uzmete telefon u ruke i okrenete broj naših majstora, to su šanse da kvar bude pravovremeno saniran mnogo veće, a sa druge strane, šteta će biti manje ili je možda uopšte i neće biti. Ekipe dolaze u posebno opremljenim vozilima, imaju sav potreban alat, savremenu opremu, a ono što ih najviše preporučuje, to je dugogodišnje iskustvo u praksi. Praktično, ne postoji nijedna situacija sa kojom oni ne mogu da izađu na kraj, i da za najkraće vreme ponovo uspostave normalno funkcionisanje kada je voda u pitanju. 

DEŽURNI VODOINSTALATER VRAČAR

Kada nam se dogodi neki problem sa vodom, poslednje što želimo jeste da čekamo da majstor dođe. Ponekad, u panici okrećemo brojeve telefona, na koje se niko ne javlja ili pokazuju zauzeće. Voda je neumoljiva, ona curi i ističe, pravi poplavu i preti da načini veliku materijalnu štetu. Zbog svega navedenog, svi želimo da znamo kojim majstorima da se obratimo u ovoj nemiloj situaciji. Odgovor je da potražite naše ekipe, koje izlaze na teren u svakom trenutku, bez obzira kada upućujete poziv - to može da bude i dva sata noću, i u vreme praznika, tokom vikenda, godišnjih odmora... Jednostavno, neko od majstora iz ekipe je uvek dostupan, prihvatiće vaš poziv i javiće vam da stiže na adresu za oko sat vremena, ma gde da se nalazite na teritoriji Beograda. Vodoinstalateri imaju svu potrebnu opremu, tako da nijedan kvar za njih nije nerešiv, niti problematičan, jer su se u svojoj dugogodišnjoj praksi susreli sa svim mogućim nezgodama koje voda može da izazove. 

DEŽURNI VODOINSTALATER PALILULA

Kada voda curi ili kada pukne cev, tada zaista nema vremena da se bilo šta čeka. Potreban nam je majstor i to odmah. Zbog toga mnogo znači kada znamo da imamo kome da se obratimo i to bukvalno u svakom trenutku. Voda ne bira vreme kada će da se izlije i da nam zapreti poplavom, većom materijalnom štetom i uništavanjem imovine. Svi znamo šta to znači - pred vodom stradaju pre svega, zidovi i plafoni, pa onda podovi i podne obloge. Nastradaće i sav nameštaj koji se nalazi u blizini, i pri tome se stvaraju veoma nehigijenski uslovi. To je posebno slučaj kada se izlije wc šolja, na primer. Nakon što majstori završe popravke, biće nam potrebno novaca i vremena da zidove i podove isušimo, kako se ne bi stvarala vlaga, kao i da obnovimo sve što je oštećeno. Zbog toga je veoma važno da se majstorima obratite odmah, čim primetite da nešto nije u redu, jer šteta će utoliko biti manja koliko je velika brzina vaše reakcije.
fotografije
Dežurni vodoinstalater
Dežurni vodoinstalater
Dežurni vodoinstalater 1
Dežurni vodoinstalater 2