Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Električar Zvezdara

Tokom radne sedmice, odnosno u većem delu dana će električari Zvezdara izvršiti usluge, koeE klijenti budu zahtevali.ttakođe, ovi majstori su zainteresovanima na raspolaganju i u toku večeri, ali i noću, odnosno za vreme praznika ili u dane vikenda, uzevši u obzir da vrše hitne intervencije kad god je to neophodno. 

Električar Zvezdara 

Uopšteno govoreći, kad god to klijenti zahtevaju, električarI Zvezdara izlaze na teren, a sasvim svejedno koje doba dana da je ili noći, odnosno da li je u pitanju vikend ili neki praznik, zato što u svakom servisu postoji i tim majstora koji vrše hitne intervencije, ali zainteresovani za te opcije svakako moraju znati da se po višim cenama usluge u tom slučaju naplaćuju, pošto je neophodno angažovanje majstora nakon završenog radnog vremena. 

Moramo napomenuti da osim izvođenja svih elektro radova, odnosno zamene starih i dotrajalih elektroinstalacija, električari Zvezdara vrše i sve popravke na elektroinstalacijama po zahtevu klijenata. 

S obzirom na to da imaju sasvim dovoljno radnog iskustva, ali i da koriste kvalitetne materijale, te posebno vode računa o kvalitetu usluga koje pružaju, to je klijentima uvek data garancija na izvršene usluge u skladu sa pravilima. 

A ovi majstori mogu ugraditi sve rasvetne elemente u različite objekte, ali i izvršiti njihovu popravku. Isto tako mogu i automatske osigurače, odnosno elektro razvodne ormare da ugrade, kao i potpuno novu elektroinstalaciju. 

Naravno da će shodno zahtevima klijenata električari Zvezdara da montiraju nove utikače i prekidače, a prethodno i da demontiraju stare, što sve zavisi od toga šta klijent od njih u konkretnom slučaju bude zahtevao. 

Izuzev popravke bojlera, odnosno mašina za sudove i protočnih bojlera, ovi majstori mogu da poprave i šporete, zatim TA peći i mašine za veš, ali i svaki drugi mali ili veliki kućni aparat. 

Sistem video - nadzora mogu da projektuju električari Zvezdara i da izvrše ugradnju svih elemenata u konkretnom prostoru, a takođe imaju dovoljno znanja i iskustva da mogu i da poprave već ugrađeni sistem zaštite. 

Sve to isto se odnosi i na alarmne sisteme u različitim objektima, ali i na interfonske sisteme.