Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Snimanje kanalizacije kamerom

Kada dolazi do zapušenja, to se dešava unutar cevi, koje se nalaze iza zidova ili keramičkih pločica. Ono što je prvo potrebno da se uradi, to je da se tačno locira gde je do zagušenja došlo. Naime, voda izliva gde ona hoće, tj. čep može da bude na drugom mestu i to mesto treba pronaći. Ovo je često viđana situacija u stambenim zgradama koje su višespratne, tako da se mora raditi otpušavanje čitave vertikale. 

Kako se radi snimanje kanalizacije kamerom?

Kamere koje se koriste kod snimanja kanalizacije su veoma precizne, tako da mogu da snime i najmanje oštećenje na cevima. Ovo je vodoinstalaterima jako bitno, pošto na osnovu toga odlučuju da li cev da zamene sasvim novom, ili će biti dovoljno da se uradi sanacija, tj. popravka stare cevi.

Kamera će takođe pokazati i od čega je nastao čep, što je takođe bitna informacija. Ovim kamerama upravljaju iskusni vodoinstalateri, a kao rezultat svega jeste pravilno dijagnostikovan problem i donošenje ispravne odluke kako da se isti sanira. 

Snimanje kanalizacije kamerom – iskustva


Ovaj postupak je obično potreban kada je problem nešto većih razmera, pa se metoda koristi kako bi se iznašlo najbolje rešenje, pošto se obično koristi kod hitnih intervenicija. Primera radi, od kako uputite poziv dežurnoj ekipi, majstori odmah kreću svojim specijalno opremljenim vozilom, sa svom opremom i alatima. Na vašoj adresi su obično za oko jedan sat, gde god da se nalazite na teritoriji grada. 

Ovde se ceni svaka sekunda, zbog toga ako voda izliva i curi, jednostavno ne može da se čeka, i svako odlaganje bi značilo stvaranje veće štete, u smislu plavljenja parketa, nameštaja, zidova... Zbog toga su  majstori na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, vikende, godišnje odmore, doba dana... Poziv je moguće uputiti u sred noći, na primer, i to je sasvim normalna situacija za majstore, jer se nikada ne zna kada voda može da se izlije i da vam preti opasnost od poplave i ekstremne štete. 

Snimanje kanalizacije kamerom Novi Beograd


Na Novom Beogradu se nalazi jako puno višespratnih zgrada i često se dešava da dolazi do zapušenja vertikala, kuhinjskih i kupatilskih. To bi značilo da se negde formirao čep i da je voda počela da izliva iz cevi, vlažeći zidove i plafone... Interesantno je da čep može da nastane na spratu  koji se nalazi iznad mesta gde preliva voda. Zbog toga je bitna usluga snimanja cevi kamerom.

Na ovaj način, majstori prikupljaju važne informacije o tome gde je čep tačno lociran, i od čega je sastavljen... Kamera će im reći i u kakvom su stanju cevi, te da li im je potrebna sanacija ili možda zamena jednog dela ili cevi u potpunosti.

Ekipe dolaze za najviše sat vremena od momenta kada prime vaš poziv, a vi se nemojte ustručavati da pozovete u bilo koje doba dana ili noći. Majstori rade bez obzira da li su u toku praznici, vikendi, godišnji odmori...


SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM VOŽDOVAC

Oko kamere zaista može da vidi sve - čitavu unutrašnjost cevi, i da majstorima da informacije o tome da li se u njihovoj unutrašnjosti nalaze pukotine, rupice, naprsline, razna sitna oštećenja... Takođe, vodoinstalateri će znati da li su cevi ili njihovi delovi, natruli ili skroz truli, pa je potrebno da se zamene... Ukratko rečeno, snimanje kanalizacije kamerom je dijagnostička metoda, pa nakon toga majstori znaju kako je najbolje da postupe da bi otklonili kvar i osposobili cevi da neometano provode vodu. 
Kada se desi zapušenje, veoma je važno da svoj poziv uputite odmah, bez čekanja, a ekipa će biti na terenu za manje od sat vremena. Svoj dolazak ne naplaćuju, a cene su takođe veoma pristupačne, realne i prihvatljive za svakoga. Posebno je korisno da znate da se svaka usluga obavlja veoma temeljno, što znači da nakon toga dugo vremena nećete imati nikakvih problema sa oticanjem vode. 

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM SAVSKI VENAC

Nekada su vodoinstalateri obično pretpostavljali gde se nalazi formiran čep i odgušenja su radili pomoću ručnih sajli. Danas je tehnologija napredovala u svim segmentima života, pa tako i majstori koriste novu i modernu opremu za dijagnostiku kvarova i zagušenja. Primera radi, cevi se snimaju pomoću kamere, čije oštro oko je u stanju da vidi sve promene na unutrašnjim zidovima cevi. Tako majstori znaju da li postoje nataložene masnoće, da li ima rupica, pukotina, naprslina i svega drugog što bi moglo ometati normalan protok vode. 
Takođe, vidi se da li je cev trula ili natrula, ili je to slučaj samo sa nekim njenim delom. Zahvaljujući svemu tome, majstori donose odluku kako da postupe. Cenu za intervenciju ćete saznati odmah, nakon što se uspostavi dijagnostika i sagleda obim posla. Od ove cene se retko odstupa i to je obično u slučajevima kada se pojave radovi koje nije bilo moguće videti u startu. O svemu tome se obaveštavate na vreme i dajete dozvolu da se radovi nastave. 

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM DORĆOL

Tehnologija napreduje u svim sferama života, čineći mnogo poslova lakšim. Snimanje cevi pomoću kamere je relativno nov postupak koji se sada svakodnevno primenjuje, kada je majstorima potrebno da znaju u kakvom su stanju cevi, da li su trule, natrule, ili je to slučaj samo sa nekim njihovim delovima. To im je potrebno da znaju, jer će tako lakše doneti odluku da li će da menjaju čitavu cev ili samo neki njen deo. Takođe, može da se dogodi da se cev uopšte ne menja, već da se samo odradi sanacija, ako snimanje kanalizacije pokaže da postoje sitne rupice, naprsline ili pukotine, koje mogu da se poprave. 
Snimanje kanalizacije kamerom je usluga koja je sa prihvatljivom cenom, koja će vam biti saopštena u startu, tako da nema dodatnih i skrivenih troškova koji uvek predstavljaju neprijatno iznenađenje. Ako se eventualno pojave radovi koji moraju da se završe, o tome ćete biti obavešteni. 

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM STARI GRAD

Kada se kamera uvede u cev, ona prikuplja mnoge informacije o njoj. Naime, oštro oko kamere nam govori da li cev po svojoj unutrašnjosti ima rupice, pukotine, naprsline, i sva druga oštećenja koja blokiraju i ometaju neometan protok vode. Kamerama rukuju iskusni vodoinstalateri, tako da oni imaju stanje vaše vodovodne mreže praktično na dlanu. To im sve pomaže da uspostave pravilnu dijagnostiku, da shvate u čemu je problem i da adekvatno reaguju. Dalje, to znači da će uvesti sajle u cevi, ali sada već imaju informaciju o tome gde se nalazi čep, od čega je isti sastavljen i slično. Cena snimanja kanalizacije kamerom je vrlo realna, kada se sa druge strane, uzmu u obzir svi benefiti koje imate od te intervencije. Tačan novčani iznos koji treba da izdvojite saznaćete kada majstori budu bili na vašoj adresi. Korisno je da znate da je izlazak na teren besplatan, tj. ne naplaćuje se dodatno, već samo uloženi rad i materijal. 

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM VRAČAR

Vrlo je lepo kad možete da vidite kako cevi izgledaju iznutra, tj. da li su zdrave, ili su možda natrule ili trule. Sve to nam omogućava metoda snimanja cevi pomoću kamere. Kamera je uređaj koji ima veoma oštro oko, tako da je u stanju da vidi sve promene na zidovima cevi, kao što su pukotine, rupice, naprsline i mnoga druga sitna oštećenja. Nakon toga, a na osnovu svega što su videli, majstori donose odluku kako da reše problem koji imate, a da to bude najučinkovitije i najbrže. Ljudi obično žele da saznaju cene putem telefona, ali naši majstori izbegavaju da ih na taj način saopštavaju a razlog je jednostavan - dok se ne izađe na terene i ne vidi se šta sve treba da se radi, moguće je da će vam biti pružena pogrešna informacija, u smislu - da intervencija košta više ili manje, pa su to onda neprijatna iznenađenja koja niko ne želi. Dobro je znati da možete da pozovete u bilo kom trenutku i da zakažete dolazak ekipe, a za hitne intervencije čeka se do sat vremena. 

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM PALILULA

Kamera ima veoma oštro oko i u stanju je da vidi što nikako ne bismo mogli. Naime, to je uređaj koji se uvodi unutar cevi i njeno oko snima cev iznutra. Tako majstori imaju podatke o tome kakvi su unutrašnji zidovi tih cevi - vide da li se na njima nalaze pukotine, rupice, naprsline, ili neka druga sitna oštećenja. Takođe, majstori će znati da li su vaše cevi natrule ili su sasvim trule. Sve ove informacije su važne jer ako se cev zameni na vreme, onda možete mirno da spavate, pošto znate da neće doći do pucanja cevi i mogućnosti da se stvori vlaženje zida, plafona ili još gore, da dođe do neke poplave, manjih ili većih razmera. Cena snimanja cevi uz pomoć kamere je veoma realna i svima prihvatljiva, tako da ćete je saznati nakon što pozovete majstore da izađu na teren i tačno pogledaju šta ima da se radi. Preko telefona možete da dobijete samo paušalan iznos, koji se često menja na terenu, zato je naša topla preporuka da sačekate majstore da dođu do vas. video klipovi
fotografije
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 1
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 2
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 3
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 4
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 5
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 6
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 7
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 7
SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM 8