Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje slivnika 

Ako primetite da voda u slivniku otiče nešto sporije, onda je vrlo verovatno da je došlo do njegovog zagušenja. Nažalost, mnogi od nas ne paze dovoljno, te u odvode bacaju svašta, pa onda dođe do začepljenja slivnika, a što dalje izaziva brojne neprijatnosti svima koji u tom prostoru borave. 

Mnogo je, u principu nezgodnija situacija kada je odgušenje slivnika potrebno izvršiti u nekom višespratnom objektu, jer je tada i cena usluge viša, a potrebno je i više vremena da bi je vodoinstalateri izvršili. 

Odgušenje slivnika 

Brza reakcija majstora je izuzetno značajna u ovom slučaju, zato što na taj način mogu biti izbegnute buduće neprijatnosti. Naime, vrlo je važno da odgušenje slivnika bude na vreme izvršeno, odnosno ne dugo nakon što klijent primeti da je oticanje vode sporije, jer će na taj način majstori najpre uštedeti novac klijentu, a zatim i omogućiti da nastavi sa korišćenjem ili lavaboa ili kade, odnosno WC šolje, sudopere i ostalh elemenata. 

Potrebno je da zaposleni u konkretnom vodoinstalaterskog servisu, a pošto ih klijent bude kontaktirao, izađu na teren, te da prvo procene zbog čega je došlo do sporijeg oticanja vode u slivniku, odnosno do začepljenja. Kada to budu saznali, oni će i predočiti da li će odgušenje slivnika da izvrše ručno, odnosno uz korišćenje specijalne sajle ili će morati da koriste druge alate. 

Takođe, svi koji imaju navedeni problem u svom objektu bi morali da znaju i to da ima slučajeva kada odgušenje ne može biti tako lako izvršeno, jer je potrebno da prvo vodoinstalateri izvrše dijagnostičko snimanje cevi. Srećom, to se ređe događa, jer obično svaki majstor može prilično lako da otkrije gde je nastao problem i da ga vrlo brzo otkloni. 

Uzevši u obzir da skoro svaki takav servis vrši i hitne intervencije, to klijenti mogu kad god žele da ostvare kontakt, odnosno da zahtevaju izlazak majstora na teren čak i u toku vikenda, ali i noću ili za vreme bilo kog državnog praznika. Međutim, u tom slučaju će odgušenje slivnika biti naplaćeno prema ceni, koja je malo više od one, koju konkretni vodoinstalaterski servis primenjuje u toku uobičajenog radnog vremena, te se naravno podrazumeva da će svaki klijent o tome da bude informisan.

Odgušenje slivnika Novi Beograd


U cevi često dospeva ono što ne bi trebalo, tj. strani predmeti i masnoće. Na taj način dolazi do zapušenja, pa voda ne može da protiče normalno. Tada se dešavaju razni izlivi, sanitarije postaju nefunkcionalne...

U takvim situacijama, najvažnija je brzina reakcije. Što pre pozovete ekipu vodoinstalatera, to ćete smanjiti mogućnost da dođe do veće štete. Majstori su dostupni tokom svih 24 časa, i preko čitave godine. Za njih ne postoje neradni dani, praznici, vikendi, godišnji odmori... Svoj poziv uputite u bilo koje doba dana ili noći, i na vašoj adresi će biti ekipa za manje od sat vremena.

Dolaze u specijalno opremljenom vozilu, sa svim potrebnim alatima, i najsavremenijom i najmodernijom opremom. Problem odgušenja slivnika rešavaju veoma brzo. Dobra preporuka jeste da povremeno pozovete majstore i samo preventivno, da provere u kakvom su stanju vaši odvodi, tako da ni ne morte da dođete u situaciju da vam je neophodna hitna intervencija. 


ODGUŠENJE SLIVNIKA VOŽDOVAC

Da bi voda proticala normalno, sve cevi koje čine jednu kanalizacionu mrežu, moraju da budu čiste i prohodne. Pored toga, ne smeju da budu natrule, trule niti oštećene na bilo koji drugi način. Kada se zapuše slivnici, voda će početi da se izliva, praveći štetu u domaćinstvu ili u poslovnom prostoru. Zbog toga je neophodna hitna intervencija vodoinstalatera. Kada pozovete majstore, oni će za manje od sat vremena biti na vašoj adresi, pri čemu taj dolazak ne naplaćuju. Cene usluga su veoma prihvatljive i realne, tako da svako može da ih priušti. Vrlo je korisno da znate da su majstori dostupni u bilo koje doba dana ili noći, tokom vikenda, praznika i godišnjih odmora. Koriste modernu opremu, savremene alate, a svoje znanje svakoga dana nadograđuju prateći nove trendove. 
Dobar savet koji daju majstori jeste da se slivnici proveravaju s vremena na vreme, baš iz razloga da do njihovog zapušenja ne bi ni došlo, a tada i ta intervencija košta još manje. 

ODGUŠENJE SLIVNIKA SAVSKI VENAC

Slivnici moraju da budu prohodni, jer u suprotnom slučaju, voda neće moći da protiče normalno. Kada voda ima zastoj, da to tako nazovemo, onda dolazi do izlivanja, a svako izlivanje vode znači određenu štetu. Šteta može da se ogleda u ovlaženim zidovima i plafonu, a u težim slučajevima, moguće je da dođe i do poplave. Majstori savetuju da čišćenje slivnika radite preventivno, i da ne čekate da dođe do toga da se oni zapuše. Ovo je korisno iz više razloga, a prvi je da nećete biti u situaciji da plaćate hitnu intervenciju koja ima višu cenu od redovne, i još bitnije, izbeći ćete moguće rizike koje sa sobom nosi zapušen slivnik.
Cene su uvek realne i prihvatljive, a dolazak ekipe je za sat vremena od momenta kada ste uputili poziv. Koliko treba da platite, saznaćete tek kad majstori pogledaju šta sve treba da se odradi, kako bi vam dali tačnu informaciju. Dolazak ekipe na lice mesta se ne naplaćuje, već samo pružena usluga i potrošen materijal. 
 

ODGUŠENJE SLIVNIKA DORĆOL

Snimanje cevi pomoću kamere je jedna nova dijagnostička metoda koju koriste vodoinstalateri. Mnogi ljudi su čuli o tome, ali im nije baš sasvim jasno šta se sve na ovaj način može videti. Pokušaćemo kratko da objasnimo. Naime, kada se kamera uvede u cevi, ona snima sve što se nalazi unutra, tako da vodoinstalateri vide nataložene masnoće na unutrašnjim zidovima, vide gde su čepovi locirani kao i od čega su sastavljeni, a isto tako stiču jasan uvid u to u kakvom stanju su same cevi - da li su natrule, trule, da li će biti potrebno da se menjaju, ili će biti dovoljno da se obavi saniranje...
Odgušenje slivnika je relativno česta intervencija koju rade naši majstori, i kada pozovete ekipu, ona može da bude na vašim vratima za sat vremena, ako želite da se to sve hitno obavi. Ukoliko nije hitno, onda zakazujete dolazak ekipe onda kada vama to odgovara, a korisno je da znate da su majstori dostupni tokom svih 365 dana u godini, 24/7.

ODGUŠENJE SLIVNIKA STARI GRAD 

Slivnici odvode vodu i ako se desi da se zapuše, onda to neće biti moguće. Zbog toga se ova intervencija može ubrojiti među hitne. Naši majstori su dostupni tokom svih 24 časa dnevno, i toko svih 365 dana u godini. Za njih ne postoje praznici, neradni dani, bilo da su državni ili verski - radi se i tokom Uskrsa, Božića, Nove godine, godišnjih odmora, vikenda... Razlog za to je jednostavan - kada je neki odvod zapušen ili kada se voda preliva i izliva, to ne može da čeka, to je hitna intervncija, pa je često u minutima razlika da li će biti načinjena veća šteta ili manja. Ako pravovremeno reagujete, možete da sprečite bilo kakvu štetu, i potrebno je samo da odmah okrenete broj telefona vodoinstalatera koji su dežurni. Oni će se na vašim vratima pojaviti za manje od sat vremena, ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Dolaze u specijalno opremljenim vozilima i imaju svu savremenu opremu i neophodne alate koji će im pomoći da uspešno obave intervenciju. 

ODGUŠENJE SLIVNIKA VRAČAR

Slivnici moraju da budu čisti i prohodni. Ono što se preporučuje, to je da, s vremena na vreme, pozovete majstore koji će da provere u kakvom je stanju vaša vodovodna mreža. To se radi tako što se kanalizacione cevi snime uz pomoć kamere, a njeno oštro oko će zabeležiti sve promene unutar cevi - to mogu da budu naprsline, rupice, pukotine, razna sitna oštećenja... Tada se pristupa sanaciji, tj. popravci, a ponekad mora da se menja cela cev ili samo neki njen deo, usled toga što su truli ili natruli. Kada uputite poziv majstorima, oni će na vašoj adresi biti za manje od sat vremena, ukoliko želite da intervencija bude hitna, i pod uslovom da živite na teritoriji Beograda. Ako intervencija nije hitna, tada dogovarate vreme koje vama odgovara, a dobro je da imate u vidu da su majstori dostupni tokom svih 365 dana u godini, 24 časa dnevno. Uvek neko može da odgovori na vaš poziv, i na svaku situaciju i problem, može se odreagovati pravovremeno. 

ODGUŠENJE SLIVNIKA PALILULA

Slivnici se veoma često zapušavaju, a razlog je u što u njih može dospeti razna prljavština. Kada pozovete naše ekipe, one će prvo da odrade snimanje cevi uz pomoć kamere. Ovo je jedna relativno nova i veoma popularna metoda, zbog toga što se na taj način može videti cela vodovodna mreža jednog objekta, kao na dlanu. Majstori će znati koje cevi su zrele za zamenu, zato što su trule, i videće one koje su natrule. Njima je nekad dovoljna sanacija, a ponekad se u potpunosti menjaju novom cevi. Takođe, u praksi se dešava da samo jedan deo cevi bude natruo ili truo, pa se on i menja ili sanira. Sve ovo možemo da saznamo upotrebom kamere, a takođe, majstori vide i sva sitna oštećenja na cevima, gde se nalaze čepovi, od čega su oni sastavljeni, da li cev na sebi ima naprsline, rupice, pukotine i slično. Cenu za odgušenje slivnika ćete saznati nakon što pozovete ekipu na adresu i kada majstori budu videli obim posla. Dolazak do vas se ne naplaćuje. 

ODGUŠENJE SLIVNIKA ZEMUN

Da li ste se nekada zapitali od čega se zapuši slivnik? Kao i svi drugi odvodi ili cevi, slivnici se zapušavaju od nagomilane prljavštine, kao i od formiranih čepova. Da bi majstori tačno ustanovili o čemu se radi, potrebno je da snime cevi uz pomoć kamere. Ovo je jedna veoma precizna, nova i moderna metoda, koja omogućava da se cevi vide iznutra. Tada će vodoinstalateri sve znati što im je potrebno da bi doneli odluku kako da se slivnik otpuši ili bilo koji drugi odvod ili cev. Naime, nekada će biti dovoljna stara dobra ručna sajla, a ponekad će morati da se koristi motorna. Motorne sajle rade uz pomoć električne energije, pa pokušajte da zamislite koliko su samo moćne. U stanju su da unište sve što im se nađe na putu, kao i da rotirajućim glavama uklone masnoće na zidovima cevi. Cena odgušenja slivnika je veoma realna i prihvatljiva, a dolazak na adresu se ne naplaćuje. video klipovi
fotografije
Odgušenje slivnika
Odgušenje slivnika
Odgušenje slivnika 1
Odgušenje slivnika 2
Odgušenje slivnika tuš kabine
Odgušenje slivnika 3
Odgušenje slivnika 4
Odgušenje slivnika lavaboa
Odgušenje slivnika 5
Odgušenje slivnika 6
Odgušenje slivnika 7