Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Hitne intervencije - vodovod

Po Marfijevom zakonu ili nepisanom pravilu se gotovo uvek ili u toku kasnih noćnih časova ili nakon završenog radnog vremena majstora javi potreba da budu otklonjeni problemi u funkcionisanju vodovodnog ili kanalizacionog sistema i to kako u stambenim zgradama, odnosno stanovima, tako isto i u kancelarijama, te u mnogim drugim objektima. 
Samo iz tog razloga je važno znati da hitne intervencije - vodovod vrše brojni stručnjaci kako na području mnogih beogradskih opština, tako i u gotovo svakom gradu naše zemlje. 

Ko vrši hitne intervencije - vodovod?

Nisu svi vodoinstalaterski servisi specijalizovani za hitne intervencije, već se u okviru pojedinih nalaze službe, koje dežuraju, te nakon završenog radnog vremena ili u bilo koje doba noći izlaze na teren po pozivu. Naravno da tada ne mogu biti pružene sve usluge kao i u toku dana, već samo one koje podrazumevaju otklanjanje problema koji ometaju funkcionisanje ljudi u određenom prostoru. 
U većini slučajeva se hitne intervencije - vodovod odnose na probleme sa curenjem kada ili vodokotlića, odnosno oštećenih cevi, kao i WC šolja. Naravno da nećete pozvati vodoinstalatera tokom noći, ukoliko curenje ne ometa vaše funkcionisanje u tom prostoru, već ćete sačekati sutrašnji dan, kako ne biste nepotrebno željenu uslugu plaćali više. 
Neretko se događa da vodoinstalater van radnog vremena biva pozvan u određeni prostor, a kada je u njemu došlo do curenja ventila ili bojlera, pa su to sve hitne intervencije koje profesionalni vodoinstalater tom prilikom može obaviti.
Uzevši u obzir da su majstorima u to doba ograničene mogućnosti za delovanje, to će oni u svakom slučaju sanirati postojeći problem po hitnom postupku, ali će svakako vlasniku određenog prostora predočiti šta bi trebalo on već sutradan da uradi, odnosno kog majstora će pozvati, kako bi u najkraćem mogućem roku postojeći problem bio potpuno rešen. 
Bitno je napomenuti još jednom da hitne intervencije - vodovod ne radi svaki servis, te se iz tog razloga savetuje vlasnicima stanova ili kancelarija, odnosno bilo kog prostora da uvek imaju broj telefona onog servisa, u okviru koga postoji i dežurna služba. 

Koliko se naplaćuju hitne intervencije - vodovod?


Samim tim što se moraju angažovati zaposleni u hitnoj službi vodoinstalaterskog servisa, jasno je da hitne intervencije - vodovod koštaju mnogo više nego standardne usluge. 
Obično ovi servisi imaju odvojene cenovnike za uobičajene usluge, odnosno one koje se vrše u toku radnog vremena majstora, kao i one koje se smatraju hitnim. 

Hitne intervencije vodovod Novi Beograd


Hitne intervencije mogu da budu bilo šta - zapušena wc šolja, odvodi, slivnici, izlivanje vode iz lavaboa, kade, tuš kabine, zapušeni sifoni... Takođe, hitne intervencije kada zovemo vodoinstalatere su i trule cevi, napukle cevi, kao i njihovi određeni delovi. Sve to preti da izazove poplavu i štetu velikih razmera. Zbog toga bi o tom stvarima trebalo razmišljati na vreme, a ako to niste učinili, dobro je znati da za svaku takvu uslugu možete da pozovete majstore da odrade hitnu intervenciju. Oni dolaze u roku od sat vremena najdalje, i imaju posebno opremljena vozila, kao i najsavremeniju opremu i alate. Majstore odlikuje dugogodišnje iskustvo u praksi, visoko znanje i stručnost. Cene su uvek realne i prihvatljive, ali imajte u vidu da će biti nešto više nego kada zovete vodoinstalatere za redovne intervencije. U svakom slučaju, pre početka radova će vam biti saopšteno koliko plaćate na kraju, a ako se ispostavi da mora nešto naknadno da se odradi, to će vam biti kazano na vreme i vi dajete dozvolu da se započeti radovi nastave. 

HITNE INTERVENCIJE VODOVOD VOŽDOVAC

Hitne intervencije podrazumevaju mnogo toga. Naime, može da se zapuše cevi tako što se u njima formira čep. Ovo stanje rezultira time da voda počinje da izliva na određenom mestu i tako poplavi zid, plafon... Pored toga, neretko se događa da su cevi natrule ili sasvim trule, pa im je potrebna zamena ili promena jednog njihovog dela. Usled tog stanja, one predstavljaju prave bombe koje imate u kući. Takođe, ljudima se zapušavaju slivnici, potrebno je da se menjaju ventili i mnogo toga još.
Ako sami uzmete da otpušavate odvode, na primer, može da se desi da izgubite dragoceno vreme, a da ne uradite posao kako treba. I na kraju, obično budete prinuđeni da zovete prave majstore. Kada to učinite odmah, sebi ste učinili uslugu, jer ste uštedeli vreme, živce, pa čak i novac, a sve iz razloga što se jedan te isti posao ne radi dva puta. Pri tome, ako angažujete stručnu ekipu, ne postoji način da dođe do neke štete koja mora da bude sanirana, kao što se dešava kada popravke rade nestručna lica. 

fotografije
Hitne intervencije - vodovod
Hitne intervencije - vodovod
Hitne intervencije - vodovod 1
Hitne intervencije - vodovod 2
Hitne intervencije - vodovod 3
Hitne intervencije - vodovod 4
Hitne intervencije - vodovod 5