Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Ugradnja kade 


Najčešće se praktikuje da ugradnja kade bude izvršena u novom stambenom prostoru, mada se neretko događa i da vlasnik prostora vrši njegovo renoviranje, pa samim tim i da odluči tuš kabinu da zameni kadom, odnosno da umesto prethodne ugradi novu kadu. 
Svakako se ne preporučuje igrati se sa takvim stvarima, te pokušavati samostalno, već se uvek savetuje da profesionalan vodoinstalaterski servis pošalje svog majstora na adresu, kako bi kadu u određenom prostoru ugradio, te da ne bi bilo kasnije poteškoća u njenom korišćenju 

Da li je komplikovana ugradnja kade?

Ukoliko stručnjak koji ima dovoljno znanja i iskustva bude angažovan, ugradnja kade ne bi trebalo da bude nimalo komplikovana, a ujedno vlasnik tog prostora neće imati nikakvog razloga za brigu. 
Izuzetno je značajno da klijent zatraži savet od odabranog vodoinstalatera, a vezano za dimenzije kade, odnosno za materijal od koga bi ona trebalo da bude izrađena. Upravo iz tog razloga će odabrani vodoinstalaterski servis poslati svog majstora na adresu klijenta, kako bi procenio konkretni prostor, te mu preporučio kakvu kadu je najbolje da odabere. Naravno da će mu tada dati i informacije o tome šta je potrebno od dodatnog materijala on da pripremi, ali će ga uputiti i u to da li je bolje da izabere kadu izrađenu od keramike ili emajla, odnosno od nekog drugog materijala. 
Osim standardnih, ovi majstori mogu izvršiti ugradnju i hidromasažnih kada, ali je vrlo važno da tada budu ispoštovana pravila, kako bi bez ikakvih smetnji protekla ugradnja kade. Prvenstveno se misli na to da moraju biti proverene instalacije, o čemu će se pobrinuti angažovani vodoinstalater. 

Koliko traje ugradnja kade?


Svakako da će u skladu sa zahtevima klijenata, odnosno konkretnog prostora vodoinstalater proceniti koliko bi trebalo da traje ugradnja kade. A o svemu tome će i informisati vlasnika prostora, kako bi mogli precizno da definišu termin. 
Vrlo je važno i da klijent pripremi neophodni dodatni materijal, o čemu će dobiti precizne informacije prethodno od samog vodoinstalatera. 

Koliko se naplaćuje ugradnja kade?


Naravno da cene variraju, jer mnoge stvari utiču na to koliko će koštati ugradnja kade. Prvenstveno zavisi od toga da li je u pitanju standardna kada ili tuš kabina, odnosno hidromasažna kada ili kada sa nogarima. Kada bude izvršio procenu, vodoinstalater će svakako informisati klijenta i o ceni usluge. 
A ono što mi možemo ovom prilikom navesti jesu uopštene informacije, a to je da se cene ugradnje kada, odnosno tuš kabina kreću od oko 3 000, pa do 5 000 RSD i više.

Ugradnja kade Beograd

Savremeni stambeni objekti su tako uređeni da većina njih u kupatilima ima tuš kabine. Međutim, uprkos mišljenju koje je zastupljeno, ugradnja kade ne predstavlja nikakav problem profesionalnim vodoinstalaterima.
Naravno da je jedan od bitnih razloga zbog kojih mnogi radije biraju tuš kabinu, a ne kadu manjak prostora, zato što je poznato da kada zauzima mnogo više mesta, nego tuš kabina prosečnih dimenzija. 

Najvažnije je da vlasnik određenog prostora dobro premeri kupatilo, kako bi ugradnja kade i ostalih sanitarnih elemenata protekla bez ikakvih smetnji. A samim tim što u ponudi postoje kade različitih dimenzija, to se one lako mogu uklopiti u bilo koji prostor. 

Nakon što premeri celokupno kupatilo, te odabere kadu koja mu se dopada, klijent bi trebalo da kontaktira odabrani vodoinstalaterski servis. Naime, neophodno je da se on direktno sa zaposlenima u tom servisu dogovori oko termina kada će oni moći da izvrše zahtevanu uslugu. 

S obzirom na to da ugradnja kade ne može biti naročito brzo izvršena, neophodno je da klijent obezbedi sve uslove majstorima za rad. 

Uopšteno govoreći, celokupan postupak je mnogo brži i ujedno jednostavniji ako je u pitanju objekat koji je u izgradnji, jer tada izvođač radova ima obavezu da usaglasi sve majstore koji su angažovani. 

Mada i prilikom postupka renoviranja kupatila u različitim objektima, ugradnja kade mora biti usklađena sa ostalim radovima. Baš iz tog razloga je od izuzetnog značaja za uspešnost radova da klijent precizno definiše sa svim majstorima, koji će biti angažovani u toku postupka renoviranja kupatila kako će teći radovi. 

Ako bude bilo potrebno, ugradnja kade će uključiti i njeno podziđivanje, što opet sve isključivo zavisi od zahteva, koje ima vlasnik prostora, a koje će definisati sa majstorima. 

U većini slučajeva klijenti samostalno biraju koju će kadu ugraditi, a opet sve u dogovoru sa vodoinstalaterima. Naime, vrlo je važno da dobro bude procenjen celokupan prostor i veličina kade, kako bi taj postupak protekao bez ikakvih teškoća. 

Ističemo da vodoinstalaterski servisi rade svakog dana u toku sedmice, kao i u dane vikenda, a po potrebi bilo koju uslugu osim navedene mogu izvršiti i van radnog vremena, odnosno tokom noći ili u toku bilo kog državnog praznika. 

Naravno da garancije ima svaki klijent, u čijem prostoru će biti izvršena ugradnja kade, a dodatno će biti informisan od strane majstora o neophodnim detaljima.

Ugradnja kade Novi Beograd

Kada je jedno mesto u našem kupatilu u kome volimo da se u potpunosti relaksiramo, oslobodimo nagomilanog stresa, i da uživamo u mirisnim kupkama... Zbog toga je svakome od nas izuzetno važno da ima kadu koja je i hidromasažna, tako da mlazevi tople vode masiraju telo. Za kakav god model kade da se odlučite, majstori će doći na vašu adresu i montirati je u najkraćem roku.

Pre nego što se postavi nova kada, neophodno je ukloniti staru, i to se obavlja na taj način da se ne oštete podne i zidne pločice, itd. Nakon što se kada poveže na odvod, proveri se kako funkcioniše.

Cena za ovu uslugu će vam biti saopštena u startu, tako da nema skrivenih troškova niti neprijatnih iznenađenja. Inače, sve cene su realne i prihvatljive za svakoga. 


UGRADNJA KADE VOŽDOVAC

Kada je neophodna u svakom kupatilu, s tim što danas mnoga domaćinstva zamenjuju ovu sanitariju ugradnjom tuš kabine. Ipak, svi ćemo se složiti da nije isto opuštati se u penušavoj kupki i na brzinu se istuširati u tuš kabini. Sve ima svoje prednosti i mane, i naša je preporuka, da ako možete, ugradite i jedno i drugo. Kada je o ugradnji kade reč, onda bi taj posao trebalo da se prepusti stručnim licima. Jer, samo kada se obavi profesionalna ugradnja, vi možete da budete sigurni da kada nigde neće da curi, da će normalno da odvodi vodu i slično.
Majstori koji rade ugradnju kade su sa višegodišnjim iskustvom i za njih taj posao predstavlja rutinski zadatak. Cenu ćete znati odmah na startu, tako da neće biti nikakvih neprijatnih iznenađenja. Ako se pojave radovi koji moraju da budu odrađeni naknadno, o tome ćete biti obavešteni na vreme i daćete svoju saglasnost za nastavak ugradnje. fotografije
Ugradnja kade
Ugradnja kade
Ugradnja kade 1
Ugradnja kade 2
Ugradnja kade 3