Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Ugradnja pisoara

Apsolutno svaki muški toalet u kafiću ili u restoranu, odnosno hotelu ili nekom drugom specijalizovanom objektu bi trebalo da ima i pisoare. A sve to je u skladu sa zakonom, tako da i ugradnja pisoara mora biti u skladu sa pravilima izvršena. 

Inače upravo tu uslugu će profesionalni vodoinstalateri u najkraćem roku da pruže klijentima, kada se to bude zahtevalo.

Ugradnja pisoara


U zavisnosti od samog prostora, odnosno od zahteva klijenata zavisi i koliko će vremenski trajati ugradnja pisoara. 
Potrebno je da jedan od brojnih modela ovog sanitarnog elementa klijent najpre izabere, te da informiše majstore o tome kada mu odgovara da oni posete konkretni objekat. 

Tom prilikom će vodoinstalater i da čuje koje sve zahteve klijenti imaju, te da sazna da li je potrebno ugraditi samo pisoar ili i neki od specijalnih uređaja koji se koriste za upravljanje pisoara. Takođe je vrlo važno i da vodoinstalater zna koliko bi trebalo pisoara u tom prostoru da bude ugrađeno, te o kojim modelima se radi, a sve da bi mogao da napravi odgovarajući plan rada. 

U skladu sa svim tim informacijama će biti formirana i cena, a klijent će saznati i koliko bi trebalo otprilike majstorima vremena da tu uslugu izvrše.

S obzirom na to da vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo, to za njih ugradnja pisoara nije nimalo zahtevna usluga. A da bi oni mogli da odgovore na zahteve svih klijenata, najbitnije je da budu detaljno sa svima njima upoznati. 

Izuzev pomenute usluge, vodoinstalaterski servisi nude i mnoge druge, a sve u skladu sa zahtevima klijenata. Sve te usluge će vodoinstalateri izvršiti kako u toku radnog vremena konkretnog servisa, isto tako i nakon toga. Naime, hitne intervencije po zahtevu zainteresovanih mogu da budu izvršene u svako doba dana, odnosno noći, to jest kad god je potrebno. Takođe, ugradnja pisoara i mnoge druge usluge mogu biti izvršene i u toku bilo kog praznika, ali i vikendom, odnosno kad god to klijent bude zahtevao. A da ne bi bilo nikakve zabune, napominjemo da se hitne intervencije uvek prema drugačijem cenovniku od standardnog naplaćuju, uzevši u obzir da se dodatno angažovanje majstora u tom slučaju zahteva.

Naravno da će izabrani vodoinstalaterski servis garantovati za kvalitet izvršenih radova, a sve to u skladu sa pravilima, o čemu će i klijent da bude informisan.

Ugradnja pisoara Novi Beograd

Pisoare nećemo tako često videti u stambenim prostorima, ali su zato jako zastupljeni u ugostiteljskim objektima, javnim toaletima, i svim drugim mestima gde cirkuliše veliki broj ljudi.

Ugradnju pisoara mogu da rade samo stručna lica, i to je onda pravilna montaža koja prati pravila struke. Cenu za ovu uslugu saznaćete nakon što okrenete broj telefona odabrane vodoinstalaterske ekipe, i nakon što oni izađu na teren. Ukoliko je potrebno da se ugradi više pisoara u neki javni objekat, cena je onda nešto niža, ali se o tome ipak morate dogovoriti sa majstorima.

Ono što je bitno, to je da ćete novčani iznos koji treba platiti saznati odmah u startu, tako da nema skrivenih troškova i zbog toga nekih neprijatnih iznenađenja. Ukoliko se i pojavi potreba za dodatnim radovima, bićete obavešteni na vreme i daćete dozvolu da se započeti radovi nastave. 


UGRADNJA PISOARA VOŽDOVAC

U kućama i stambenim prostorijama, uglavnom nema pisoara, i oni su rezervisani za javne toalete, restorane, ustanove i slično. Kada se radi ugradnja pisoara, na cenu znatno utiče koliko modela je potrebno montirati. Majstori će odobriti određen popust ako je u pitanju više pisoara, ali predlažemo da se ipak oko ovog dela raspitate lično, tako što ćete da pozovete odabrani servis i da iznesete svoje zahteve i potrebe.
Majstori dolaze u ono vreme koje vama odgovara, a vrlo je korisno da znate da za njih ne  postoje neradni dani, godišnji odmori, praznici... Uvek su dostupni i spremni da krenu u akciju, tako da na adresu stižu za manje od sat vremena. Sa sobom nose sav potreban alat, kao i najsavremeniju opremu, što sve i najkomplikovanije poslove čini lakim i jednostavno rešivim. 

UGRADNJA PISOARA SAVSKI VENAC

Pisoari se najčšće nalaze u javnim objektima, gde cirkuliše veliki broj ljudi. To su obično ustanove, javni toaleti, restorani, šoping molovi i drugo. Ukoliko je potrebno da se ugradi više pisoara u neki javni toalet, tada je cena po jednoj sanitariji svakako niža. Cene ćete saznati nakon što pozovete ekipu vodoinstalatera, i kada oni izađu na teren, procene obim posla, šta je potrebno od materijala i slično. Dolazak majstora nećete platiti, jer je on besplatan, a takođe nećete biti ni iznenađeni nekim nepredviđenim troškovima, koji mogu da budu skriveni u startu. Primera radi, ako se pojavi dodatni posao koji nije bilo moguće uočiti, tada će vam korekcija cene biti odmah saopštena, pa ćete vi dati saglasnost da se započeti radovi nastave. Ekipe možete da pozovete u bilo koje doba dana, tokom vikenda, praznika i sl, jer za vredne majstore ne postoje dani odmora. Za hitne intervencije, na adresi su za oko sat vremena, ako se nalazite na teritoriji Beograda. 

UGRADNJA PISOARA DORĆOL

Pisoare uglavnom nećete moći da zateknete u privatnim kućama ili stanovima, ali zato se gotovo uvek nalaze u javnim objektima, hotelima, tržnim centrima, šoping molovima... Cena montaže pisoara najviše zavisi od toga koliko je sanitarija potrebno da se ugradi. Jasno je da veći broj pisoara znači nižu cenu. Montaža 
će biti urađena profesionalno, i to tako što se prate sva pravila struke. Naši vodoinstalateri su profesionalci, koji imaju višegodišnje ili čak višedecenijsko iskustvo, i uz to se svakoga dana usavršavaju i nadograđuju znanje, prateći nove tehnologije. Cene koje će vam oni ponuditi su veoma realne i prihvatljive za svakoga, dok se dolazak na teren ne naplaćuje. Cena koju saznate u startu, neće biti menjana, osim ako se ne pojave neki radovi koji odmah nisu mogli biti viđeni niti primećeni. Tada vi dajete dolazak da se započeti radovi nastave, ako želite. 

UGRADNJA PISOARA STARI GRAD

Pisoari se najčešće nalaze u javnih objektima. To mogu da budu razne ustanove, bolnice, ali isto tako i ugostiteljski objekti, šoping molovi i slično. Retko ćete primetiti da neko ima pisoar u stambenom objektu. Kada se ugrađuje više pisoara, cena će svakako biti niža. Naručiocima posla je uvek važno da posao bude odrađen prema pravilima struke, i pedatno, profesionalno, uredno. Sve ovo možete da očekujete od naših majstora koje krasi višegodišnje iskustvo, tako da je montaža pisoara samo jedna rutinska intervencija. Najvažnije je dobro povezati pisoar sa odvodom i na kraju se uveriti da sve funkcioniše kako treba. Cenu za ugradnju pisoara ćete saznati odmah u startu, tokom dogovora sa majstorima, tako da nema nikakvih neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova. Za majstore ne postoji nijedna situacija koja bi predstavljala nepoznanicu, jer su se oni u svojoj bogatoj praksi susreli sa svim problemima i znaju kako da ih reše na najbolji način. 

UGRADNJA PISOARA VRAČAR

Pisoare ćete retko zateći u privatnim kućama i stanovima i oni su uglavnom rezervisani za javne objekte, kao što su hoteli, restorani, klubovi, šoping molovi, tržni centri, razne ustanove i slično. Kada jednoj firmi treba ugradnja pisoara, potrebno je da objasni koliko elemenata želi, pošto se na više sanitarija obračunava određeni popust. Dolazak ekipe na teren se ne naplaćuje, već samo uloženi materijal i ruke majstora. Ako biste želeli, na primer, da saznate putem telefona koja je cena ugradnje pisoara, to ne bi bilo moguće, jer bi bilo neprofesionalno da se pružaju informacije a da pre toga ekipa nije izašla na teren da proceni šta tačno ima da se odradi i koje vreme je potrebno za sve to. Cena koja vam na ovaj način bude saopštena, ujedno je i konačna, tako da nema nekih neprijatnih iznenađenja kao što su skriveni troškovi, koje niko ne želi. Ako se baš i pojave radovi koje je potrebno završiti, a koje nije bilo moguće videti u startu, o tome ćete na vreme biti obavešteni. 

UGRADNJA PISOARA PALILULA

Pisoari se nalaze obično u javnim objektima, kao što su tržni centri, šoping molovi, javne ustanove i tome slično. Retko ćete ih pronaći u privatnim objektima, ali ih zato ima svaki hotel, motel, itd. Kada određeno pravno lice želi da u svoj objekat ugradi pisoare, tada je potrebno da kaže koji je tačan broj sanitarija. Razlog za to je što se daje određeni popust, ako je posao većeg obima. Naš predlog je da pozovete majstore, koji će u zakazano vreme doći na vašu adresu i dogovoriće se sa vama gde tačno želite da se pisoari nalaze. Ponekad kod gradnje novih objekata, potrebno je da se pažljivo isplanira gde će koje sanitarije biti postavljene, tako da je dobro da sa majstorima koji će izvoditi radove budete u kontaktu od samog početka. To će vam uštedeti značajnu svotu novca, jer je praksa pokazala da ljudi nekada imaju zahteve koje je teško izvesti i koji puno koštaju, pa ih onda majstori upozore da postoje i druga, mnogo lakša i isplativija rešenja, a isto tako funkcionalna. fotografije
Ugradnja pisoara
Ugradnja pisoara