Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Ugradnja pisoara

Apsolutno svaki muški toalet u kafiću ili u restoranu, odnosno hotelu ili nekom drugom specijalizovanom objektu bi trebalo da ima i pisoare. A sve to je u skladu sa zakonom, tako da i ugradnja pisoara mora biti u skladu sa pravilima izvršena. 

Inače upravo tu uslugu će profesionalni vodoinstalateri u najkraćem roku da pruže klijentima, kada se to bude zahtevalo.

Ugradnja pisoara


U zavisnosti od samog prostora, odnosno od zahteva klijenata zavisi i koliko će vremenski trajati ugradnja pisoara. 
Potrebno je da jedan od brojnih modela ovog sanitarnog elementa klijent najpre izabere, te da informiše majstore o tome kada mu odgovara da oni posete konkretni objekat. 

Tom prilikom će vodoinstalater i da čuje koje sve zahteve klijenti imaju, te da sazna da li je potrebno ugraditi samo pisoar ili i neki od specijalnih uređaja koji se koriste za upravljanje pisoara. Takođe je vrlo važno i da vodoinstalater zna koliko bi trebalo pisoara u tom prostoru da bude ugrađeno, te o kojim modelima se radi, a sve da bi mogao da napravi odgovarajući plan rada. 

U skladu sa svim tim informacijama će biti formirana i cena, a klijent će saznati i koliko bi trebalo otprilike majstorima vremena da tu uslugu izvrše.

S obzirom na to da vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo, to za njih ugradnja pisoara nije nimalo zahtevna usluga. A da bi oni mogli da odgovore na zahteve svih klijenata, najbitnije je da budu detaljno sa svima njima upoznati. 

Izuzev pomenute usluge, vodoinstalaterski servisi nude i mnoge druge, a sve u skladu sa zahtevima klijenata. Sve te usluge će vodoinstalateri izvršiti kako u toku radnog vremena konkretnog servisa, isto tako i nakon toga. Naime, hitne intervencije po zahtevu zainteresovanih mogu da budu izvršene u svako doba dana, odnosno noći, to jest kad god je potrebno. Takođe, ugradnja pisoara i mnoge druge usluge mogu biti izvršene i u toku bilo kog praznika, ali i vikendom, odnosno kad god to klijent bude zahtevao. A da ne bi bilo nikakve zabune, napominjemo da se hitne intervencije uvek prema drugačijem cenovniku od standardnog naplaćuju, uzevši u obzir da se dodatno angažovanje majstora u tom slučaju zahteva.

Naravno da će izabrani vodoinstalaterski servis garantovati za kvalitet izvršenih radova, a sve to u skladu sa pravilima, o čemu će i klijent da bude informisan.

Ugradnja pisoara Novi Beograd

Pisoare nećemo tako često videti u stambenim prostorima, ali su zato jako zastupljeni u ugostiteljskim objektima, javnim toaletima, i svim drugim mestima gde cirkuliše veliki broj ljudi.

Ugradnju pisoara mogu da rade samo stručna lica, i to je onda pravilna montaža koja prati pravila struke. Cenu za ovu uslugu saznaćete nakon što okrenete broj telefona odabrane vodoinstalaterske ekipe, i nakon što oni izađu na teren. Ukoliko je potrebno da se ugradi više pisoara u neki javni objekat, cena je onda nešto niža, ali se o tome ipak morate dogovoriti sa majstorima.

Ono što je bitno, to je da ćete novčani iznos koji treba platiti saznati odmah u startu, tako da nema skrivenih troškova i zbog toga nekih neprijatnih iznenađenja. Ukoliko se i pojavi potreba za dodatnim radovima, bićete obavešteni na vreme i daćete dozvolu da se započeti radovi nastave. 


UGRADNJA PISOARA VOŽDOVAC

U kućama i stambenim prostorijama, uglavnom nema pisoara, i oni su rezervisani za javne toalete, restorane, ustanove i slično. Kada se radi ugradnja pisoara, na cenu znatno utiče koliko modela je potrebno montirati. Majstori će odobriti određen popust ako je u pitanju više pisoara, ali predlažemo da se ipak oko ovog dela raspitate lično, tako što ćete da pozovete odabrani servis i da iznesete svoje zahteve i potrebe.
Majstori dolaze u ono vreme koje vama odgovara, a vrlo je korisno da znate da za njih ne  postoje neradni dani, godišnji odmori, praznici... Uvek su dostupni i spremni da krenu u akciju, tako da na adresu stižu za manje od sat vremena. Sa sobom nose sav potreban alat, kao i najsavremeniju opremu, što sve i najkomplikovanije poslove čini lakim i jednostavno rešivim. fotografije
Ugradnja pisoara
Ugradnja pisoara