Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Snimanje kanalizacije

Da biste bili rasterećeni bilo kakve brige oko zapušenja vertikalnih ili horizontalnih kanalizacionih cevi, odnosno da biste znali o čemu treba da vodite računa da ne bi došlo do zapušenja slivnika, sudopere, kade ili lavaboa, potrebno je da uložite svega nekoliko hiljada dinara i to u preventivno snimanje kanalizacije mikrokamerom. Na taj način ćete dobiti sve neophodne informacije o potencijalnim problemima, te ćete moći na vreme i da ih rešite, kako ne biste došli u situaciju da morate mnogo više novca da izdvojite za odgušenje kanalizacije.

Snimanje kanalizacije kamerom

Pored toga što se u ponudi nalazi preventivno, snimanje kanalizacije kamerom može biti izvršeno i zarad dijagnostikovanja problema u funkcionisanju kanalizacionog sistema određenog objekta, koji se već javio i koji ometa funkcionisanje stanara. 
Takođe se i takozvano kontrolno snimanje nalazi u ponudi, jer je potrebno svakako proveriti stanje kanalizacionih cevi sa vremena na vreme.

Čemu služi snimanje kanalizacije?

Možda vas zanima i to čemu tačno služi snimanje kanalizacije mikrokamerom, pa će vam majstori koji se time bave sasvim sigurno odgovoriti da je poželjno upravo tu uslugu koristiti, kako bi se na taj način predupredili svi eventualni problemi. Naime, kada stručnjaci izvrše snimanje cevi, a koje mogu biti promera do čak 2 000 milimetara, vlasnici objekata će dobiti sve informacije o tome gde je problem u tom trenutku, odnosno o čemu bi trebalo da vode računa u budućnosti, kako ne bi došlo ni do kakvih problema u radu tih sistema. 
Svakako će dobiti na CD - u snimak cevi, a majstori će im objasniti u čemu je problem i koliko će koštati usluga njegovog rešavanja i otklanjanja. 
Velike su prednosti koje snimanje kanalizacije mikro kamerama ima, jer se na taj način pomaže vlasnicima objekata da uštede dodatna novčana sredstva.

Koliko košta snimanje kanalizacije kamerom?


Mnogi misle da je snimanje kanalizacije mikrokamerom izuzetno skupa usluga, ali to ipak nije tako u praksi. 
U zavisnosti od toga o koliko dugom kanalizacionom sistemu se radi, cene se kreću od 5 do 10 000 dinara, ali one naravno mogu varirati, te biti i više od navedenog. 
Svakako da na cenu ove usluge utiče i to da li je u pitanju preventivno, odnosno kontrolno snimanje ili dijagnostičko snimanje kanalizacije kamerom, ali i to kolika je dužina čitavog sistema koji treba tom prilikom snimiti.
fotografije
Snimanje kanalizacije
Snimanje kanalizacije
Snimanje kanalizacije 1
Snimanje kanalizacije 2
Snimanje kanalizacije 3