Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Otpušavanje slivnika

Iako smo svi skloni da najpre pokušamo potpuno samostalno da otklonimo problem u radu slivnika, činjenica je da je mnogo bolje angažovati stručnjake za odgušenje slivnika u konkretnom stambenom ili poslovnom objektu, odnosno u dvorištu, kako bi problem bio trajno rešen.

Odgušenje slivnika u Beogradu

Vrlo lako ćete verovatno pronaći stručnjake specijalizovane za odgušenje slivnika u Beogradu, jer je i ponuda takvih usluga mnogo veća nego u drugim delovima naše zemlje. 
U principu, ukoliko nijedno hemijsko sredstvo koje ste pokušali da koristite za odgušenje slivnika ne daje adekvatne efekte, onda je definitivno pravi trenutak da kontaktirate odabranog vodoinstalatera, koji će vam u najkraćem mogućem roku pomoći da problem u radu slivnika, bilo u kuhinji ili u kupatilu otklonite, te da nesmetano nastavite da koristite lavabo i kadu, odnosno tuš kabinu ili sudoperu.

Koliko bi trebalo da traje otpušavanje slivnika?

Mada na to pitanje se ne može dati precizan odgovor, jer to koliko će trajati otpušavanje slivnika zavisi najpre od stepena zaprljanosti, a zatim i od toga koliko često se angažuje vodoinstalater za izvršenje te usluge, ali i od toga koje alate on tom prilikom koristiti. 
Naravno da kada se koriste električne sajle sve to ide mnogo brže, ali većina vodoinstalatera najpre pokuša da ručno konkretni problem reši. 
Kada se vrši odgušenje slivnika, tada se čiste i zidovi cevi, a kako u budućnosti ne bi došlo do istog takvog problema. 
Ukoliko to bude bilo potrebno, u određenom slučaju će vodoinstalateri preporučiti i da bude izvršeno snimanje cevi kamerom, kako bi se eventualno otklonili i drugi problemi u njihovom radu.

Odgušenje slivnika - cena usluge


Kada je u pitanju cena usluge, moramo napomenuti da ona varira najpre u zavisnosti od toga da li se odgušenje slivnika vrši u Beogradu ili u nekom gradu u Srbiji, a potom i u odnosu na to o kolikom nivou zapušenja se radi. 
Uopšteno govoreći, od 2 do 4 hiljade dinara košta odgušenje slivnika, ali cena može biti i niža, odnosno više od toga, pa se svakako preporučuje da se svaki klijent dodatno o tome raspita kod majstora, koga će za izvršenje te usluge angažovati.


Otpušavanje slivnika Novi Beograd

Ručna sajla je dugo vremena bila jedini predmet koji se koristio kada je neka cev zapušena. Sada je sve drugačije, zato što postoji metoda mašinskog otpušavanja kanalizacije, a pre toga, radi se dijagnostika i to tako što se cevi snimaju pomoću kamere.

Kamera ima veoma oštro oko i u stanju je da primeti i najsitnija oštećenja na unutrašnjosti cevi, i njome rukuju vešti majstori. Tako se dolazi do važnih saznanja, kao što su – gde je formiran čep, od čega je sastavljen, i slično. Takođe, majstori će znati da li cev treba da se zameni ili možda samo neki njen deo. Ponekad, dovoljno će biti obaviti sanaciju, tj. popravku.

Majstori su dostupni tokom svih 24 časa, i 365 dana u godini, i svoj poziv možete da uputite u bilo koje doba dana ili noći. Na teren izlaze odmah u specijalno opremljenim vozilima i donose modernu opremu i alate za rad. 


OTPUŠAVANJE SLIVNIKA VOŽDOVAC

Zapušenja su veoma česta intervencija koju rade vodoinstalateri i u svom radu se gotovo svakodnevno susreću sa nekim zapušenim odvodom. Međutim, ono što je važno, to je da je danas oprema postala savremenija, i veoma je lako optušiti bilo koju zapušenu sanitariju. Svi ovi poslovi se obavljaju za relativno kratko vreme, tako da se sanitarija pušta u ponovni rad. 
Kada je u pitanju cena ove usluge, ona će vam biti saopštena čim majstori izađu na teren i kada pogledaju šta bi sve trebalo da urade. Zahvaljujući njihovoj dobroj proceni, nećete doći u situaciju da budete na kraju neprijatno iznenađeni nekim skrivenim troškovima. Ako se baš i dogodi da mora da se nešto naknadno odradi, a što nije moglo da se vidi u startu, tada ćete o tome biti obavešteni na vreme, i ako želite, daćete dozvolu da se započeti radovi na otpušavanju slivnika nastave. fotografije
Otpušavanje slivnika
Otpušavanje slivnika
Otpušavanje slivnika 1
Otpušavanje slivnika 2
Otpušavanje slivnika 3
Otpušavanje slivnika 4