Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Hitne intervencije vodoinstalater


Hitne intervencije se zovu tako, upravo zbog toga što za njihovo rešavanje nema vremena, odnosno, brzina reakcije je presudan faktor. 
Vodoinstalateri su ljudi koji nikada ne spavaju, tj. u svako doba dana i noći su spremni da krenu u akciju i da reše problem. Nije važno da li je 2 sata iza ponoći, ili je državni ili verski praznik, Nova godina, Božić, vikend, ili su u toku godišnji odmori...

Zbog čega je bitna brzina intervencije?

Voda curi – ne može da se čeka, jer svako oklevanje znači nastanak ogromne štete, čije razmere mogu da budu nesagledive. Naime, možete potopiti svoj stan, ili stan koji se nalazi ispod vas, ako živite u višespratnici... Da ne spominjemo vlažne zidove, podignut parket i još milion stvari koje prati šteta nastala od vode. Stara izreka na koju ne bi trebalo da zaboravimo kaže da su – voda i vatra dobre sluge, ali zli gospodari.

Kada treba zvati dežurnog vodoinstalatera?

Stoga je bitno da imate pouzdane ljude na koje uvek možete da se oslonite i da znate da će oni odmah izaći na teren, ne časeći ni časa. Bez obzira gde se nalazite na teritoriji grada, od trenutka kada prime poziv, oni u specijalno opremljenom vozilu, kreću na vašu adresu. Kvar rešavaju stručno i profesionalno, ne dozvoljavajući da dođe do veće štete.

Kao što vidimo iz svega navedenog, od presudnog značaja je brzina kojom upućujete poziv servisu i njihova veština da kvar saniraju na najbolji i najbrži način, vraćajući vaš svakodnevni život u normalu. Jer, za mnoge ljude je izuzetan stres ako se nešto u stanu ili kući zapuši, kao što je wc šolja, sudopera, lavabo, kada... Poseban je problem ako se radi o višečlanim porodicama, ili ako se neki kvar dogodio u soliteru, pa je recimo, zapušena čitava vertikala...

Neretko je potrebno da se primeni i moderna dijagnostička procedura, kao što je snimanje cevi kamerom, čime se dolazi do tačne procene situacije, tj. vide se sve cevi iznutra, ocenjuje se da li ih je potrebno zameniti novim, ili će biti dovoljno saniranje...

Hitne intervencije


Samim tim što brojni vodoinstalaterski servisi, koji postoje na području celog Beograda, odnosno u okviru svakog naselja, imaju i službu majstora, koji vrše hitne intervencije, to klijenti njih mogu kad god je potrebno da kontaktiraju. 

Hitne intervencije Beograd 


U svako doba kako dana, tako isto i noću će biti izvršene hitne intervencije na zahtev klijenata. Naravno da vodoinstalateri Beograd mogu da izađu na teren i u toku dana vikenda, ali i kad god je neki državni praznik, s tim što se u tom slučaju primenjuje cenovnik koji se razlikuje od uobičajenog. Zapravo se radi o tome da se usluge van radnog vremena konkretnog vodoinstalaterskog servisa naplaćuju prema cenovniku, koji je nešto viši nego kada vodoinstalateri moraju da izađu na teren u toku svog radnog vremena. Vlasnik bilo kog prostora će biti precizno informisan o o tim detaljima već prilikom poziva. 

U većini slučajeva se klijenti obraćaju majstorima sa zahtevom da budu izvršene hitne intervencije vezano za odgušenje kanalizacije. U tom slučaju će majstori izvršiti i ručno i mašinsko odgušenje kako kanalizacionih vertikala, tako isto i horizontala, a u određenim situacijama mogu izvršiti i dodatnu uslugu. Naime, ako je u pitanju nešto viši nivo zaprljana, odnosno ako vodoinstalateri nisu u prilici da relativno brzo i lako ustanove gde je nastao problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema u tom objektu, oni će predočiti klijentima da je moguće izvršiti snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama. A u skladu sa snimcima koji će tom prilikom biti izrađeni, vodoinstalater jasno vidi gde je nastao problem i otklanja ga u najkraćem mogućem roku. 

Podrazumeva se da hitne intervencije mogu biti izvršene kako u privatnim stambenim objektima, odnosno pojedinačnim stambenim jedinicama, zatim stambenim zgradama i kućama, tako isto i u bilo kom drugom objektu. Iz tog razloga i napominjemo da vodoinstalaterski servisi u Beogradu mogu usluge za koje su specijalizovani da izvrše i u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, odnosno u svakom hotelu ili restoranu, ali i u okviru bolnica, domova zdravlja, škola i uopšteno, gde god to bude bilo neophodno. 

Izuzev za odgušenje kanalizacije, oni su specijalizovani i za zamenu ventila, zatim za njihovu popravku, a u skladu sa zahtevima koje iznese klijent, hitne intervencije uključuju i popravku vodokotlića, kao i bojlera, te baterija na česmama.

Hitne intervencije vodoinstalater

Kada je reč o hitnim intervencijama, onda je jasno da je najvažnija stavka – vreme. Ekipe dežurnih vodoinstalatera su u stanju da na teren izađu u roku od jednog sata od momenta kada prime vaš poziv. To bi značilo da će sprečiti nastanak neke veće štete kao što može da bude poplava, na primer.

Oni dolaze u posebno opremljenim vozilima, u kojima nose najsavremeniju opremu i alate, a takođe se mogu pohvaliti višegodišnjim pa i višedecenijskim znanjem i iskustvom. To znači da mogu adekvatno da reaguju i u nekim nepredviđenim situacijama, jer se sa vodom nikada ne zna.

Kada je reč o cenama hitnih intervencija, svakako da su one opravdano više od redovnih, ali kada uzmete u obzir da ste time spasili svoju imovinu od štete koju je mogla naneti voda, shvatate da su cene realne i veoma prihvatljive. 


HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Do hitnih intervencija može doći relativno lako i to samo zato što je na primer, pukla cev. Ovo može da bude veliki problem, a dešava se usled dotrajalosti cevi, jer se one često ne menjaju ni nakon više od dvadeset godina, na primer. Postoje i druge intervencije koje ne mogu da čekaju i to može da bude zapušena wc šolja, kada, bide, tuš kabina ili sudopera... Složićemo se svi da je u takvim situacijama život nemoguć, i da se mora odmah uraditi popravka.
Dobra vest je da su majstori dostupni svakoga dana u godini, te  za njih ne postoje praznici, niti vikendi, godišnji odmori...
Voda može zaista da uzrokuje veliku štetu i stoga nema nijednog minuta koji sme da se izgubi. U najgorem slučaju, može da vam preti poplava i zato je od presudne važnosti to što su majstori u mogućnosti da se pojave na vašim vratima  za manje od sat vremena od momenta kada ste uputili poziv. 

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATER VOŽDOVAC

Zamislite, kako bi to izgledalo da vam se zapuši wc šolja i da fekalije počnu da se izlivaju svuda po stanu, a da nema nikog ko bi mogao hitno da istrči na teren i da reši ovaj veliki i neprijatan problem? Upravo zbog toga postoje usluge koje se nazivaju hitnim intervencijama, i rade ih majstori koji su dostupni tokom čitave kalendarske godine, bez obzira na praznike, godišnje odmore, vikende i slično. Njima je svaki dan radni dan, zbog toga što voda ne bira trenutak kada će da bukne, da se izlije, i da pričini ogromnu materijalnu štetu. 
Poznato je da usled poplave ne stradaju samo te sanitarije, već i zidovi, plafoni, podovi, nameštaj... Stoga je od presudne važnosti brzina reakcije, koja mora da bude za manje od sat vremena od trenutka kada se primi poziv. Ekipa izlazi na teren sa adekvatnim alatom i najsavremenijom opremom, spremna da reši svaki problem. 
fotografije
Hitne intervencije vodoinstalater
Hitne intervencije vodoinstalater
Hitne intervencije vodoinstalater 2
Hitne intervencije vodoinstalater 3