Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Uvođenje vode u kuću


Često se događa da vlasnici objekata ne razmišljaju mnogo o tome kome će prepustiti uvođenje vode u kuću, te biraju onog majstora koji je i najjeftiniji, jer su imali sasvim dovoljno izdataka. Međutim, to se obično pokaže kao vrlo loša odluka, jer ovu uslugu isključivo treba prepustiti vodoinstalaterima sa dugogodišnjim iskustvom, pošto će vlasnici prostora na taj način sprečiti nepotrebno bacanje novca u budućnosti. 

Zašto je bitno angažovati majstora za uvođenje vode u kuću?

Ukoliko ne verujete, možete uvođenje vode u kuću prepustiti i svom prijatelju ili nekome u koga imate poverenja, ali gotovo je sigurno da ćete se zbog te odluke u budućnosti pokajati. Stvar je u tome da ovaj postupak isključivo treba da vrši profesionalni vodoinstalater, jer će on znati kako tačno treba da postavi instalaciju, a na osnovu projekata koje ćete mu vi prethodno dati. Samo zahvaljujući tome što ima dovoljno iskustva, ali i znanja, vi ćete sasvim sigurno biti zadovoljni pruženom uslugom, a ujedno ćete biti i potpuno uvereni da u narednom periodu neće doći ni do kakvih problema u radu vodovodnog sistema u tom objektu. 

Koliko otprilike traje uvođenje vode u kuću?

Navedeno pitanje je vrlo opšte, te može samo podrazumevati i takav odgovor. Radi se o tome da uvođenje vode u kuću može trajati nekoliko dana ili nekoliko meseci, a što prvenstveno zavisi od površine objekta, odnosno od toga šta je sve potrebno da majstor tom prilikom uradi. 
Svakako će na trajanje uticati i činjenica da će se vlasnik prostora sa vodoinstalaterom dogovoriti oko toga ko će nabaviti sav potreban materijal za uvođenje vode u kuću, a tada može doći do kašnjenja u isporuci, što sve produžava ovaj proces.

Kako se naplaćuje uvođenje vode u kuću?


S obzirom na to da će vodoinstalater prvo da izvrši procenu samog objekta, a kako bi mogao da formira ponudu, to će svaki klijent prethodno da dobije tačne informacije o tome koliko košta uvođenje vode u kuću. 
Samim tim će vlasnik tog prostora i znati šta je sve uračunato u cenu, a mora imati na umu da se obično po kvadratnom metru naplaćuje ta usluga. 

Uvođenje vode u kuću Beograd

Nekome možda ne zvuči tako kompleksno, ali je činjenica da je uvođenje vode u kuću postupak kome treba pristupiti i maksimalno profesionalno. Upravo to jeste usluga, koju nude svi vodoinstalaterski servisi. 

Kvadratura objekta u koji bi trebalo postaviti vodovodne instalacije uopšte nije važna, jer je uvođenje vode u kuću postupak koji uključuje tačno određene korake u svakom slučaju. 

A da bi ta usluga bila izvršena maksimalno profesionalno, zaposleni u okviru određenog vodoinstalaterskog servisa neizostavno moraju prvo da izađu na teren, odnosno da posete konkretni objekat. Tom prilikom će se oni upoznati najpre sa zahtevima klijenata, a zatim i sa samim objektom, to jest sa njegovom strukturom. 

Upravo u skladu sa tom procenom celokupnog objekta će oni i odrediti na koji način će biti izvršeno uvođenje vode u kuću. A prema svemu tome će formirati ponudu, a zatim će informisati vlasnike određenog prostora o neophodnim detaljima. A to znači da će ih obavestiti prvo o tome koliko će koštati ta usluga i uopšteno koliko bi otprilike trebalo da traje uvođenje vode u kuću. Podrazumeva se da će ih obavestiti i o svim dodatnim uslugama, koje eventuallno u tom objektu moraju da budu izvršene.

Biće potrebno da se vodoinstalater i vlasnik samog prostora dogovore i o svim detaljima, a primarno vezano za to koje će cevi da budu ugrađene. Takođe će biti potrebno i da se usaglase oko sanitarnih elemenata, koji će biti montirani, a kako bi uvođenje vode u kuću prošlo bez ikakvih poteškoća. Baš zato i jeste važno da vodoinstalateri izađu najpre na teren, tako da na licu mesta mogu da procene šta bi bilo potrebno uraditi sve da bi vodovodni sistem bio ugrađen na najbolji mogući način. U tome će im svakako pomoći klijenti, odnosno vlasnici samog prostora, koji će se sa majstorima o apsolutno svim potrebnim detaljima dogovoriti.

Uvođenje vode u kuću Novi Beograd

Kada se gradi kuća, to je jedan zaista veliki posao, koji se možda obavlja samo jednom u životu. Jedan od najvažnijih zadataka jeste da se u kuću uvede voda i struja.

Za uvođenje vode, zadužene su ekipe vodoinstalatera, i potrebno je da sa njima razgovarate pri planiranju radova, recimo – neophodno je da znate unapred gde će biti mokri čvorovi, i gde će se postaviti sanitarije – wc šolja, kada, bide, tuš kabina, sudopera, i slično.

Kuće obično imaju i dvorište, pa je tako potrebno sprovesti cevi i u tom prostoru.

Cena uvođenja vode u kuću zavisi od toga šta sve treba da se radi, ali ono u šta možete da budete sigurni, to je da je novčani iznos koji ćete platiti sasvim realan i svima prihvatljiv. Cenu ćete saznati pre početka radova, tako da nema skrivenih troškova i neprijatnih iznenađenja. 


UVOĐENJE VODE U KUĆU VOŽDOVAC

Zamislite kuću bez vode. U njoj život apsolutno ne bi bio moguć. Ako gradite nov objekat, svakako je potrebno da se konsultujete sa stručnim licima oko toga kako će izgledati vodovodna mreža u vašoj novoj kući. Ovo planiranje može da ima višestruke koristi, a one se odnose pre svega, na uštedu kada je reč o ugradnji sanitarija. Naime, i sanitarije se ugrađuju na određen pravilan način, i to ne može da se uradi bilo kako a da bude funkcionalno. 
Potrebno je da znate koliko ćete imati mokrih čvorova i gde će oni biti tačno raspoređeni. Isto se savetuje da unapred predvidite koje sanitarije želite da imate u svom domu i gde će one da budu locirane. Sve to će sniziti troškove uvođenja vode u kuću, a profesionalna ugradnja uvek manje košta od samostalnih akcija, kada je neophodno da se pozovu majstori da odrade korekcije. 

UVOĐENJE VODE U KUĆU SAVSKI VENAC

Svaka kuća ili poslovni prostor, moraju da imaju svoju vodovodnu, tj. kanalizacionu mrežu. Da bi se uvela voda, potrebno je angažovati majstore koji će sa vama načiniti plan. Pre svega je bitno znati koje sanitarije želite da imate, i gde će one biti raspoređene. Ovde stručni saveti zlata vrede, jer mogu da vam uštede dosta para. Znate sigurno za onu staru izreku koja kaže da je priprema, ili planiranje, pola dobro odrađenog posla. Isti slučaj je i sa uvođenjem vode u kuću. Kada se budete dogovorili sa majstorima o tome šta sve želite i kako, oni će vam reći cenu te usluge. Cena je konačna, osim u slučajevima kada se pojavljuju dodatni poslovi koji nisu mogli da se predvide u startu, pa se onda naručilac posla naknadno obaveštava o tome. U svakom slučaju, mesta za neka neprijatna iznenađenja nema, niti postoje bilo kakvi troškovi koji su skriveni. Ekipi vodoinstalatera se možete obratiti u bilo kom trenutku i zakazati dolazak ekipe koji se ne naplaćuje. 
fotografije
Uvođjenje vode u kuću
Uvođjenje vode u kuću
Uvođjenje vode u kuću 1
Uvođjenje vode u kuću 2
Uvođjenje vode u kuću 3
Uvođjenje vode u kuću 4
Uvođjenje vode u kuću 5