Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Zamena gume na WC šolji

Sasvim je očekivano da svakome zasmeta ukoliko neki sanitarni element ne funkcioniše onako kako bi trebalo. A to se posebno odnosi na WC šolje, lavaboe i tuš kabine, odnosno kade, jer su upravo to sanitarni elementi koji se svakodnevno koriste i koji definitivno moraju da besprekorno funkcionišu. 

Zamena gumE na WC šolji

Imajte na umu da će u najkraćem mogućem roku vodoinstalatera i da izađu na teren, te da poprave bilo koji sanitarni element koji je potrebno. 

Kada se dogodi da se voda izliva iz WC šolje na ivicama, vrlo je verovatno da je neophodno da bude izvršena zamena gume na WC šolji. 

Ipak, da ne bismo govorili napamet, uvek se preporučuje da klijent kontaktira izabrani vodoinstalaterski servis i dogovori se sa majstorima u kom terminu mogu da izađu na teren. 

Nekad se može dogoditi da nije problem samo guma, već da postoji neki veći problem u funkcionisanju ovog sanitarnog elementa. U principu, to jedino mogu da procene profesionalni vodoinstalateri.

Baš zato se savetuje klijentu da ako primeti da je došlo do curenja vode na ivici WC šolje, on kontaktira bilo koji vodoinstalaterski servis. Naglašavamo da će majstori u vrlo kratkom vremenskom periodu da izađu na teren, kako bi izvršili uvid u stanje konkretnog kupatila. Tada će proceniti da li je potrebno da bude izvršena zamena gume na WC šolji ili će biti neophodno i da izvrše lepljenje WC šolje silikonom.  U principu, sve to zavisi kako od tipa ovog sanitarnog elementa, tako isto i od stanja u kome se on nalazi.

U slučaju da klijent zahteva hitne intervencije, vodoinstalateri će izaći na teren po njegovom pozivu i nakon završenog radnog vremena. A to znači da zamena gume na WC šolji, kao i bilo koja druga usluga, može biti izvršena i u toku večernjih sati, odnosno u toku noći svakog radnog dana, kao i u dane vikenda. Takođe, vodoinstalateri mogu hitne intervencije izvršiti i u dane državnih praznika.

Zamena gume na WC šolji Novi Beograd

Ponekad neki radovi deluju veoma jednostavno, tako da čovek pomisli da može i sam da ih obavi. Ipak, u praksi to nije baš sve tako lako. Uglavnom se javljaju neki nepredviđeni problemi, koji znače da ćete kasnije ipak biti prinuđeni da zovete majstore da urade korekcije, jer voda negde curi, nešto ne štima kako treba i slično.

Jedna od takvih intervencija je i zamena gume na wc šolji. Ova usluga nema visoku cenu, i još uzmite u obzir da se dolazak ne naplaćuje, već samo rad i materijal. Cena će vam biti saopštena odmah, tako da se ne možete neprijatno iznenaditi nekim troškom koji je bio skriven od vas.

Guma na wc šolji se menja pravilno, i majstori prate pravila struke, stoga će vam ona dugo trajati i služiti bez ikakvih problema.


ZAMENA GUME NA WC ŠOLJI VOŽDOVAC 

Mnogi poslovi nisu teški za obaviti, ali to važi samo ako posedujete određeno znanje i alat, naravno. Bez alata nema zanata, ali takođe, ni to neće pomoći ako vam nedostaje stručnost. Neki ljudi vole da nakupuju mnogo alata, i misle da su time postali majstori. Ipak, razlika je velika. To vidimo tek kada do određenog problema dođe i kada nešto ne može da se reši bez korekcije stručnih lica.
U ovakvim situacijama se često gubi vreme, novac i živci, sve se prolongira i produžava, a bez potrebe. Zbog toga je naša topla preporuka da zovete stručnu ekipu vodoinstalatera, pa čak i onda kada se radi o zameni gume na wc šolji. Ovo možda deluje kao veoma lak posao, ali zapravo nije, jer i to čak mora da bude odrađeno po pravilima struke. 
fotografije
Zamena gume na WC šolji
Zamena gume na WC šolji