Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Zamena cevi u kuhinji

Jedino ako funkcioniše vodovodni sistem bez ikakvih smetnji u bilo kom objektu, ne postoji nikakav razlog za brigu. Međutim, dogodili se da slavina počne da kaplje ili curi, na primer, onda je i vrlo verovatno da mora biti izvršena zamena cevi u kuhinji ili u kupatilu. U pojedinim slučajevima je to znak da treba zameniti samo ventil, ali je svakako bitno da na teren izađe profesionalni vodoinstalater, kako bi utvrdio gde je kvar nastao i šta može da bude učinjeno, kako bi on bio otklonjen sa uspehom.

Zamena cevi u kuhinji 

Ako su u pitanju metalne cevi, prilično je verovatno da u tom objektu mora u određenom trenutku da bude izvršena zamena cevi u kuhinji, odnosno u kupatilu. U većini slučajeva do curenja na bateriji ili ventilu dolazi usled dotrajalosti vodovodnog sistema. 

Međutim da bi vlasnici određenog prostora bili potpuno sigurni, preporuka je da već prilikom prvog znaka da nešto ne funkcioniše kako treba, kontaktira izabrani vodoinstalaterski servis. 

S obzirom na to da curenje vode na bilo kom mestu može izazvati velike probleme, potrebno je da u što kraćem roku bude izvršena zamena cevi u kuhinji, ali i u kupatilu. U principu je potpuno svejedno gde je došlo do problema, jer će vodoinstalateri nedugo pošto ih bude klijent kontaktirao izaći na teren, te proveriti stanje celokupnog sistema. 

Sa tim u vezi naglašavamo da su dostupne i hitne intervencije, što znači da zamena cevi u kuhinji ili kupatilu, zatim popravka ili zamena ventila i sve ostale usluge mogu da budu izvršene po zahtevu i van radnog vremena. Naravno da se tada primenjuje nešto viši cenovnik od onoga, koji se koristi kada vodoinstalateri sve te i mnoge druge usluge vrše u toku uobičajenog radnog vremena. Biće informisani vlasnici određenog prostora o tome, kao i o terminu kada će majstori moći da posete konkretni objekat i izvrše zahtevanu uslugu.

Zamena cevi u kuhinji Novi Beograd

Cevi su kao bombe – ako puknu, eto poplave. Svi znamo šta znači poplava – biće vam uništeni podovi, zidovi, plafoni, nameštaj... To je materijalna šteta većih razmera. Zgrade na Novom Beogradu su stare i više decenija, a ponekad se dešava da cevi u kanalizacionim mrežama nisu nikada menjane, dok stanari ni ne znaju u kakvom su one stanju.

Da biste spavali mirno, potrebno je da pozovete ekipu vodoinstalatera, da snimi cevi uz pomoć kamere i da donese odluku da li je potrebno da se cevi zamene novima, ili će biti dovoljna sanacija.

Ovo je usluga koja košta svakako mnogo manje od štete koju biste imali ako cev pukne. Ekipe vodoinstalatera će doći u vreme koje vi želite, jer za njih ne postoje praznici, vikendi, godišnji odmori i slično – uvek su dostupni. Krajnju cenu ćete znati u startu i nema skrivenih troškova. 


ZAMENA CEVI U KUHINJI VOŽDOVAC

Kada se radi zamena cevi, one se najpre snimaju putem kamere. Snimanje cevi kamerom je jedna relativno nova metoda, ali  koja se sve više koristi. Uz pomoć snimka koji pokazuje kamera, majstori mogu da zavire u unutrašnjost cevi i da ustanove u kakvom su one stanju - da li su zdrave, ili su natrule, trule i potrebna im je promena. 
Kada se menjaju cevi, onda je potrebno da se ruši deo zida, a ako ste angažovali stručnu ekipu majstora, tada možete da računate da će posao biti obavljen tako da ćete biti izloženi najmanjim mogućim troškovima. Što se cene tiče, nju ćete saznati u samom startu, i to onda kada ekipa vodoinstalatera izađe na teren i utvrdi pravo stanje stvari. Cevi u kuhinji moraju da budu prohodne i nove, kako bi odvodile vodu normalno, jer svako stvaranje čepa znači da nećete moći da koristite sudoperu, na primer, jer će početi da se izliva...

ZAMENA CEVI U KUHINJI SAVSKI VENAC

Svaka zamena cevi bi značila da bi trebalo prethodno utvrditi da li je cev zaista za zamenu ili će možda biti dovoljna njena sanacija, tj. popravka. Cev može da bude cela trula ili cela natrula, a takođe može da se dogodi da je to slučaj sa jednim njenim delom. Tada se radi zamena, a pre toga se ruši zid da bi se do te cevi ili njenog dela, uopšte došlo. Metoda koja se svakodnevno koristi je snimanje cevi uz pomoć kamere i tada majstori imaju jasnu sliku o tome kako cevi izgledaju iznutra - mogu da vide, na primer, da li su na njihovim zidovima nataložene masnoće ili su formirani čepovi. Takođe, znaće od čega su čepovi sastavljeni. Pored toga, oštro oko kamere beleži sve promene na cevima, kao što su rupice, pukotine, naprsline... Jednostavno, metodom snimanja cevi vidi se sve, pa majstori mogu doneti ispravnu odluku što se tiče zamene cevi u kuhinji. Cene su veoma prihvatljive i realne, a dolazak ekipe vodoinstalatera se ne naplaćuje, već sam izvršena usluga i potrošeni materijal. 

ZAMENA CEVI U KUHINJI DORĆOL

Cevi mogu da se vide kao na dlanu, ako se snime uz pomoć kamere. Ovo je jedna relativno nova metoda, koja je dijagnostička, i omogućava vodoinstalaterima da donesu pravu odluku o tome šta bi trebalo tačno da rade, da li da zamene cevi, neke njihove delove, da li da ih otpuše, očiste od masnoće, ili da ih samo saniraju, ako su se negde pojavile pukotine, rupice, naprsline... Kamerama rukuju iskusni majstori. Ako je u pitanju hitna intervencija, oni su na vašoj adresi već za oko sat vremena od momenta poziva, stoga ne bi trebalo da čekate da cev dođe do toga da može da pukne, i da izazove veliku štetu, već se javite na vreme. Nijedan kvar sa vodom se nije rešio i ne može da se reši sam od sebe, moguće je samo da postane još veći. Stoga su često minitu presudni kada je rečo zameni cevi i hitnim intervencijama. Majstori svoj dolazak neće naplatiti, već samo utrošeni materijal i rad, odnosno, ruke. Sve te cene su veoma realne i prihvatljive. 

ZAMENA CEVI U KUHINJI STARI GRAD

Cevi se nalaze u zidu. Ne možemo ih videti i često i ne mislimo uopšte na njih, sve dok one dobro provode vodu. Ipak, u nekom trenutku, može da se desi zapušenje ili da cevi jednostavno budu stare i dotrajale. Razni problemi su mogući, kao na primer, natruli deo cevi ili natrula cela cev. Cev može da bude i sasvim trula i ovo su situacije kada se radi zamena. Sanacija može da se odradi onda kada snimanje kamerom pokaže da se u unutršnjosti cevi, tj. na njenim zidovima nalaze rupice, sitna oštećenja, pukotine, naprsline... To su manji nedostaci i vodoinstalateri će ih rešiti. Kada je reč o ceni zamene cevi u kuhinji, nju ćete saznati nakon što pozovete ekipu i majstori izađu na teren. Oni će tada videti šta sve treba da se radi, šta je neophodno od materijala i reći će vam iznos koji bi trebalo da platite na kraju. Skrivenih troškova i nekih drugih neprijatnih iznenađenja nema. Postoje jedino situacije kada se pojavljuju radovi koji moraju da se urade ali nisu mogli biti viđeni u startu i o tome ćete biti pravovremeno obavešteni. 

ZAMENA CEVI U KUHINJI VRAČAR

Ako je jedna zgrada stara više decenija, da li možete onda da zamislite u kakvom su stanju cevi? U kuhinji postoji splet cevi, kroz koje stalno protiče voda. Tu ne bi smelo da bude bilo kakvih čepova, nataloženih masnoća, niti cevi smeju po svojim unutrašnjim zidovima da imaju bilo kakva sitna oštećenja, poput rupica, naprslina, pukotina i slično. U to kako cevi izgledaju iznutra, imaće uvid vodoinstalateri kada upotrebe kameru koja će sve snimiti. Ovo je savremeni uređaj koji se uvlači unutar cevi i prikazuje jasnu sliku, tako da ovu metodu možemo da nazovemo dijagnostičkom. Nakon snimanja cevi kamerom, lako se donosi odluka koje to cevi treba sasvim menjati, ili neke njihove delove, a koje je dovoljno popraviti, tj. sanirati. Cena zamene cevi u kuhinji je uvek realna i prihvatljiva, a da biste tačno saznali iznos koji treba da platite, neophodno je da majstori izađu na teren i da vide šta sve treba da se odradi. 

ZAMENA CEVI U KUHINJI PALILULA

U svakom objektu postoji splet cevi, koje čine jednu vodovodnu mrežu. Dovoljno je da samo jedna cev bude trula ili natrula, i voda će početi da se iz nje izliva. To se manifestuje tako što se vlaži taj deo zida, i to postaje sasvim očigledno. Ako je vaša zgrada stara više decenija, i nikada ništa nije rađeno po pitanju promene vodovodne instalacije, tada bi bilo dobro da obavite proveru. Tako ćete saznati u kakvom su stanju vaše cevi. Najbolje je da pozovete našu ekipu koja će snimiti cevi pomoću kamere. Na ovaj način se dobija tačan uvid u starost cevi, to jest, u to koliko su one zdrave i funkcionalne. Ako se ispostavi da je bolje zameniti, onda će se to i uraditi, nema potrebe da čekate da cev pukne ili da krene da se izliva voda. Zamena cevi u kuhinji je usluga čija cena može da se kaže tek kada majstori budu došli na vašu adresu i tačno pogledali šta sve treba da se odradi. Zbog toga za ovu intervenciju nije moguće dobiti tačnu cenu preko telefona. Dolazak ekipe na adresu se ne naplaćuje. 

ZAMENA CEVI U KUHINJI ZEMUN

Zamena cevi uvek podrazumeva da se one pre toga snime. Nekada ta metoda nije ni postojala, pa su majstori morali da se oslanjaju na druge dijagnostičke metode, a pre svega na svoje znanje i iskustvo. Danas je tehnologija omogućila da se kamera uvede duboko u cevi, i da može da snimi sve što se nalazi iznutra. Naime, oštro oko kamere snima sve naprsline, pukotine, rupice i sva sitna oštećenja na cevima, kao i čepove i to gde se oni nalaze. Tako majstori imaju sve potrebne informacije, i pristupiće zameni cevi u kuhinji. Pre toga je potrebno da se ruši deo zida, ali vi ne morate da brinete ni o jednoj sitnici, pošto će majstori, nakon što završe posao, sav šut odvesti do najbliže gradske deponije. Ova usluga je u sklopu kompletne cene. Kada smo već kod cene, reći ćemo da se dolazak ekipe na vašu adresu ne naplaćuje, važno je samo da živite na teritoriji Beograda. Cena samih usluga je veoma realna i svakome od nas, kao takva, ona je prihvatljiva. 
fotografije
Zamena cevi u kuhinji
Zamena cevi u kuhinji