Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalaterske usluge 

Gotovo je sigurno da su svi bili u situaciji da u neadekvatno vreme imaju potrebu da angažuju vodoinstalatere, jer je u određenom prostoru došlo ili do curenja ventila ili do različitih oštećenja na sanitarijama, a što je prouzrokovalo višak vode, te eventualne poplave. 
Upravo iz tog razloga se uvek preporučuje za vodoinstalaterske usluge angažovati stručnjake od poverenja, koji će u najkraćem mogućem roku sve eventualne probleme otkloniti i obezbediti sigurnost vlasnicima određenih prostora, a bez obzira da li se radi o stambenim objektima ili poslovnim.

Vodoinstalaterske usluge Beograd

Srećom za stanovnike glavnog grada Republike Srbije, brojni su stručnjaci koji su specijalizovani za vodoinstalaterske usluge Beograd, a koji imaju i službu hitnih intervencija. 
Sve to znači da će oni u najkraćem mogućem roku na teren da izađu, te da otklone sve kvarove, odnosno da izvrše sve popravke na vodovodnim instalacijama.

Vodoinstalaterske usluge u Srbiji

Naravno da u svakom gradu postoje brojne vodoinstalateri, a koji će na zahtev klijenata izvršiti sve vrste otčepljenja i odgušenja, bez obzira da li je u pitanju otčepljenje sudopere, odnosno odgušenje lavaboa, WC šolje ili kade, te kanalizacionog sistema. 
Isto tako brojne vodoinstalaterske usluge u Srbiji uključuju i snimanje vodovodnih cevi mikro kamerama, a  ponudi se nalazi i usluga zamene ventila, odnosno zamena baterija i to kako u toaletima, tako isto i u kuhinjama. 
Naravno da mogu i curenje bojlera sa uspehom otkloniti brojni vodoinstalateri, ali i izvršiti sve sitnije i krupnije popravke na celokupnoj vodovodnoj instalaciji u određenom prostoru. 
Ukoliko se bude javila potreba, oni će i renovirati celokupno kupatilo, a vodoinstalaterske usluge u Srbiji važe za mnogo povoljnije u odnosu na one koje se vrše u glavnom gradu zemlje. Svakako bi trebalo prvo pitati za cenu konkretne usluge, a kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja prilikom plaćanja.

Hitne intervencije 


Isto tako će se vodoinstalater potruditi da u što kraćem roku izvrše i hitne intervencije, a koje su vezane za popravku slavina, ali i da sanira problem do koga je došlo usled oštećenja cevi.
Iako to, ipak nisu hitne intervencije, dežurni vodoinstalater od slučaja do slučaja može da izvrši i zamenu vodokotlića tom prilikom, kao i bojlera, odnosno da sanira konkretni kvar, te da nakon toga predloži klijentu šta bi trebalo da učini tokom narednog perioda, a kako bi određeni problem u potpunosti rešio.

Koliko koštaju vodoinstalaterske usluge?


Vrlo je nezahvalno davati informacije o tome koliko koštaju vodoinstalaterske usluge, pošto to zavisi od mnogo faktora. 
Najpre na cenu konkretne usluge utiče vreme poziva, budući da se hitne intervencije, odnosno sve vrste popravki van radnog vremena konkretnog vodoinstalatera naplaćaju po višoj tarifi. Potom na cenu vodoinstalaterskih usluga utiče i to koliko je komplikovano sve to uraditi, jer većina vodoinstalatera svoje usluge naplaćuje po radnom satu. 
U većini slučajeva je dolazak majstora na adresu uračunat u cenu, a u proseku je oko 2 500 dinara radni sat vodoinstalatera, s tim što svaki naredni sat oni naplaćuju oko hiljadu, odnosno 1 200 RSD.
Mahom je viša cena za odgušenje slivnika i lavaboa, odnosno sudopere i WC šolje, te se kreće od oko 3 do oko 5 hiljada dinara .
Svakako je opšta preporuka da klijent prilikom poziva dobije informacije o tome koliko će koštati vodoinstalaterske usluge koje su mu potrebne.

Vodoinstalaterske usluge Novi Beograd

Vodoinstalaterske usluge podrazumevaju zaista mnogo toga. Pre svega se misli na montažu novih sanitarija i demontažu starih, ali isto tako i na odgušenja cevi i odvoda.

Korisno je da znate da su ekipe dostupne uvek, tokom svih 24 časa dnevno, i to 365 dana u godini, tako da ne morate da brinete ako imate hitnu intervenciju, kada voda curi i vi ne znate šta da radite. Od momenta kada prime vaš poziv, majstori odmah kreću i na vašoj adresi su za maksimalno sat vremena.

Tada je svaka sekunda bitna, jer može da spreči nastajanje poplave i velike štete. Što se tiče cena vodoinstalaterskih usluga, one su veoma prihvatljive i realne, i znaćete konačnu cifru u startu, tako da nema neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova. 


VODOINSTALATERSKE USLUGE VOŽDOVAC

Vodoinstaltaerske usluge zaista obuhvataju širok spektar toga što može da se radi, jer je voda svuda oko nas i izaziva niz problema, ako su na primer, dotrajale instalacije ili sanitarije. Zbog toga je dobra preporuka da o svemu tome mislite na vreme, kako ne biste došli u situaciju da majstore zovete onda kada to već postane hitna intervencija koja ne može da čeka bukvalno ni minut, jer u najgorem slučaju, preti opasnost od poplave.
Redovno održavanje i briga oko vodovodnih instalacija bi značila da se na vreme proveravaju ventili, odvodi, slivnici i slično. Samo na taj način znaćete da se negde u cevima ne formira čep, koji može da izazove izlivanje usled zapušenja, itd. Takođe, same cevi mogu da budu trule, natrule, napukle, naprsle... Njih je najbolje snimiti uz pomoć kamere i tako ćete tačno znati šta imate u svojim zidovima a može da predstavlja tempiranu bombu. 


VODOINSTALATERSKE USLUGE SAVSKI VENAC

Vodoinstalaterske usluge zaista mogu da znače mnogo toga, od obične zamene slavine ili samo njene gumice, do uvođenja vode u kuću. Ljudi najčešće zovu ekipe vodoinstalatera kada se javi neko zagušenje, pošto je tada paralisan svakodnevni normalan život. Primera radi, u višespratnicama se često zapušavaju vertikale, pošto uvek imate stanare koji se ponašaju neodgovorno i masnoće i ostatke hrane, kao i druge otpatke, bacaju u odvode sudopere ili wc šolje. Ono što je ironično u toj priči, jeste da do izlivanja vode ne dolazi kod njih, nego kod nekog ko živi ispod. Da bi se ustanovilo gde se tačno nalazi čep i od čega je sastavljen, potrebno je da se cevi snime uz pomoć kamere, a onda se profesionalnim mašinama koje rade pod pritiskom i na struju, vrši odgušenje kanalizacije. Pored toga, postoje i električne sajle koje imaju rotirajuće glave, i one prodiru duboko kroz cevi i ostavljaju ih čistim. Ekipe vodoinstalatera ne naplaćuju svoj dolazak na adresu, već samo rad. 

VODOINSTALATERSKE USLUGE DORĆOL

Da li znate šta je to što razlikuje prave majstore od onih drugih, kojima je važan samo novac i ne pristupaju dovoljno profesionalno poslu? U tome što za profesionalce ne postoje poslovi koji su mali i zbog kojih oni neće izaći na teren i obaviti intervenciju. Primera radi, vi možete da pozovete zbog toga što vam je pukla gumica na slavini i voda je počela da curi, ali isto tako možete da imate opasnost od poplave ili da uvodite vodu u kuću. Sve su ovo vodoinstalaterske usluge koje obavljaju stručna lica, i uvek je topla preporuka da ništa od toga ne radite sami, jer je praksa pokazala da se onda obično zovu majstori da odrade korkcije, što sve znači dvostruko trošenje vremena, novaca i živaca. Osim toga, niko ne voli da jedan isti posao radi po nekoliko puta, već da on u startu bude odrađen kako treba. Upravo je to razlog da se obratite stručnoj ekipi, koja će sve uraditi kako pravila struke nalažu, za iznos novca koji je svima realan i prihvatljiv, a dolazak se pri tome, ne naplaćuje. 

VODOINSTALATERSKE USLUGE STARI GRAD

Vodoinstalaterske usluge mogu da podrazumevaju zaista širok spektar poslova. Primera radi, to može da bude otpušavanje kuhinjske ili kupatilske vertikale u stambenim zgradama, uvođenje vode u kuću, renoviranje kupatila ili kuhinje, ali isto tako i sitni poslovi kao što je zamena gumice na slavini, zamena ventila... Ponekad su vodoinstalaterske usluge veoma hitne i moraju da se obave što pre, zbog toga što preti realna opasnost od poplave. Primera radi, ako pukne cev, tu nema šta da se čeka, morate odmah da pozovete dežurnu ekipu, zbog toga što od brzine vaše reakcije zavisi kolika će šteta biti i da li će ona biti pravovremeno sprečena. Majstori dolaze najdalje do sat vremena ako živite na teritoriji Beograda, i u specijalnim vozilima imaju sav potreban alat, pribor i opremu, tako da nijedan problem sa vodom za njih nije nerešiv, i ništa ne može da ih iznenadi, u smislu da se sa tim nisu već susreli mnogo puta pre. Cene svih usluga su veoma prihvatljive i realne. 

 

VODOINSTALATERSKE USLUGE VRAČAR

Kada kažemo vodoinstalaterske usluge, to zaista može da znači mnogo toga. Ipak, ono što odvaja profesiionalce od ostalih majstora, jeste što svakom poslu pristupaju maksimalno ozbiljno, a to bi značilo da možete da ih pozovete i kada je reč o zameni gumice na slavini ili kada uvodite vodu u kuću. Pod uslugama koje pružaju vodoinstalateri su još i sve vrste odgušenja i otpušavanja, renoviranje kupatila i kuhinje, postavljanje novih sanitarija i povezivanje na odvode, zamene ventila, snimanje cevi pomoću kamere, zamena tih cevi, krpljenje cevi...
Ono što je jako važno, to je da znate da u slučaju hitnih intervencija postoji mogućnost da ekipe izađu na teren u roku od sat vremena. Pri tome, nije bitno u koje vreme upućujete poziv, da li je to gluvo doba noći, praznik, vikend, godišnji odmor... Jednostavno, naši majstori su uvek dostupni i spremni da reše sve vaše robleme koje može izazvati voda. 

VODOINSTALATERSKE USLUGE PALILULA

Znate li šta je to što razlikuje pravog majstora, koji je profesionalac od onog koji je amater, ili nije dovoljno stručan? Upravo to što za profesionalca ne postoje poslovi koji su mali i oni koji su veliki. To bi značilo da vodoinstalaterske usluge mogu da podrazumevaju bilo šta - od zamene gumice na slavini, pa sve do uvođenja vode u kuću. Pravi majstor će svaki posao da prihvati sa jednakom ozbiljnošću, i ništa neće odbiti. To bi značilo da će zadovoljan klijent usluge majstora rado preporučiti dalje, a to znači širenje mreže klijenata, i više poslova. Naši majstori su u ovom poslu preko dvadeset godina, i mogu da se pohvale pravom armijom mušterija, koje svoje iskrene preporuke prenose dalje svojim rođacima, prijateljima, poznanicima, kolegama... Cene su takođe veoma povoljne, u smislu što je postignut optimalan odnos između cene i kvaliteta, tako da za svoj novac dobijate vrhunsku uslugu. 

VODOINSTALATERSKE USLUGE ZEMUN

Vodoinstalaterske usluge su zaista širok pojam. Hajde da se pozabavimo time šta sve to rade vodoinstalateri? Pre svega, oni rade ogušenje kanalizacije. Ovo je veoma česta usluga,  zbog toga što se skoro svakoga dana dešava da se nekom zapuši wc šolja ili sudopera, na primer. Razlog tome je što ljudi bacaju sve i svašta u odvode, jer im je tako lakše i brže, a posle se hvataju za glavu jer se sanitarija zapušila. No, mesta za paniku nema, tu su naši majstori koji će odraditi odgušenje svih odvoda, na stručan i profesionalan način, i to u najkraćem vremenomskom periodu. Ne bi trebalo posebno da se napominje da bez urednih sanitarija, koje neometano provode vodu, život nije moguć ni svakodnevno funkcionisanje. Pored ogušenja, vodoinstalaterske usluge podrazumevaju i renoviranje kupatila, kuhinje, zamenu gumica na slavini, uvođenje vode u kuću, montažu svih elemenata - od kade, bojlera, wc šolje, preko tuš kabine, bidea, do sudopera, itd. 
video klipovi
fotografije
Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalaterske usluge 5
Vodoinstalaterske usluge 1
Vodoinstalaterske usluge 2
Vodoinstalaterske usluge 3
Vodoinstalaterske usluge 4