Kanalizacija

Kanalizacija je zapravo sistem pomoću koga se odvode otpadne vode iz vašeg domaćinstva. Međutim, šta da radimo ako se kanalizacija zapuši?

Odgušivanje kanalizacije

Jasno je da ova usluga spada u hitne intervencije i da to niste u mogućnosti da uradite sami. Ne bi trebalo posebno da naglašavamo šta se dešava kada se kanalizacija izlije i kakvu to štetu može da urzokuje. Zbog toga je najefikasnija varijanta da odmah pozovete majstore čak i ako samo posumnjate da su se kanalizacione cevi negde zapušile.

Koja je cena otpušavanja kanalizacije?

Ljude često zanima ovo pitanje, što je i logično, jer žele da znaju koliko će novaca biti potrebno da izdvoje. Na cenu otpušavanja kanalizacije utiče više faktora.
Primera radi, postoje zapušenja koja su različite težine, nalaze se na različitim mestima i drugačije su vrste. To bi dalje značilo da se cena formira za svakog klijenta ponaosob, ali isto tako, majstori će pristupiti poslu tek kada se postigne konačan dogovor oko toga šta će se tačno raditi i koliko neutralisanje tog problema košta.
Ono što ljudi vole da znaju, to je da cena koja se formira u startu, kasnije ne sme da bude menjana, tj. da ne postoje neki skriveni troškovi. Ipak, u praksi se događa da se tokom rada primeti neka potreba za dodatnim radom koji nije bio uočen niti planiran, i tada se korisnik usluga obaveštava o tome. On daje saglasnost da se ti radovi obave i po određenoj ceni, a ako pristanak slučajno izostane, tada će vodoinstalateri pokušati da pronađu alternativna rešenja, ukoliko su ona moguća. 
Korisno je znati da vodoinstalatersku dežurnu ekipu možete da pozovete bilo kada, jer su majstori svesni da voda ne bira trenutak kada će da se izlije. Dakle, svoj poziv, bez ikakvog ustručavanja, uputite u pola noći, za vreme praznika, vikendom, u toku godišnjih odmora, znači – bilo kada. Majstori po prijemu poziva kreću na teren i svaki kvar na kanalizacionoj mreži otklanjaju uspešno i u najkraćem vremenskom roku. 
fotografije
Kanalizacija
Kanalizacija
Kanalizacija 2
Kanalizacija 3
Kanalizacija 4
Kanalizacija 5
Kanalizacija 6