Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Popravka probušene cevi 

Čak i ako su u pitanju profesionalni vodoinstalateri, ponekad može biti prilično nezgodno pronaći razlog zbog čega je u kupatilu ili u kuhinji određenog stambenog ili poslovnog objekta došla do curenja vode. Da bi popravka probušene cevi mogla da bude izvršena, neophodno je da majstori najpre detektuju kvar. 

Popravka probušene cevi

Najbolje je prilikom prvog signala da je došlo do curenja vode u kuhinji ili u kupatilu, kontaktirati jedan od brojnih vodoinstalaterskih servisa. U kratkom vremenskom periodu nakon što klijent bude objasnio o kakvom problemu se radi, profesionalni vodoinstalateri će da izađu na teren, kako bi otkrili kvar i otklonili ga u najkraćem mogućem roku.
A kada budu otkrili u čemu je problem, biće izvršena i popravka probušene cevi, odnosno otklonjen bilo koji kvar, kako bi vodovodna instalacija u samom objektu mogla da funkcioniše bez ikakvih smetnji.

Obično metalne cevi češće budu probušene, a prvenstveno nakon zimskog perioda. Razlog za to je prilično jednostavan, jer usled niskih temperatura dolazi do smrzavanja vode u njima, a zatim i do njihovog pucanja. Praktično se napravi čep od leda, pa posle toga dođe i do pojačanog pritiska na spoju, odnosno do pucanja cevi. 

Iako popravka probušene cevi uključuje i sanaciju plastičnih cevi, činjenica je da se kod njih ovaj problem znatno ređe događa nego kod onih, koje su izrađene od metala. 

Pošto uz primenu specijalnih alata, profesionalni vodoinstalateri budu ustanovili gde je nastao problem, oni će pristupiti sanaciji kvara. Najpre će zatvoriti glavni ventil, a potom će u najkraćem mogućem roku dopreti do cevi, kako bi mogli da zamene deo koji je probušen. Obično oni tada i očiste cev, te ili je zakrpe ili celu promene. 

U zavisnosti od toga da li je cev probušena malo ili mnogo će zavisiti i na koji način će biti izvršena popravka probušene cevi. Zapravo će vodoinstalateri odlučiti da li je dovoljno da zakrpe to mesto ili će biti neophodno da celu cev promene. 

Popravka probušene cevi Novi Beograd


Ako je cev probušena, a kroz nju stalno protiče voda, onda je jasno da će se javiti izlivanje, i da će ono vlažiti zid, plafon i slično. Ovo je već hitna intervencija, i potrebno je da se što pre obratite dežurnim vodoinstalaterima.

Gde je tačno cev probušena ustanovljava se tako što se cevi snime kamerom, koja je u stanju da tačno vidi unutrašnjost. Na tom mestu gde je cev pukla, ruši se zid, tako da je ovo malo složenija intervencija. Ipak, cenu koju treba da platite, saznaćete odmah, u startu, i neće biti iznenađenja u vidu nekih nepredviđenih troškova. Ako se i javi potreba za određenim radovima koji u startu nisu mogli da se predvide, to će vam biti saopšteno, pa ćete dati saglasnost, ako želite, da se radovi nastave.

U svakom slučaju, sve cene su vrlo realne i prihvatljive. 


Biće obavešteni vlasnici konkretnog prostora o tome šta je potrebno učiniti, odnosno o tome koliko bi trebalo celokupna usluga da traje i koliko će koštati.

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI VOŽDOVAC

Kada je cev bušna, onda je ishod samo jedan - iz nje će cureti voda. Kada voda curi, to znači da će se vlažiti zidovi, plafoni ili ćete u najgorem slučaju imati poplavu. Sve ovo se podvodi pod hitne intervencije. Dobra vest je da majstore možete da pozovete tokom čitavog dana i cele noći, kada god da se dogodi kvar. Na teren će izaći u svojim specijalno opremljeniim vozilima, noseći savremenu i modernu opremu, a pre svega, naoružani znanjem, iskustvom i stručnošću da se nose sa svim predviđenim i nepredviđenim problemima koji se javljaju na terenu. 
Cene hitnih intervencija su nešto više u odnosu na redovne i to je sasvim normalno, ali ono što je bitno da znate, to je da ćete o svemu biti obavešteni na vreme, i nećete biti neprijatno iznenađeni na kraju, nekim skrivenim i visokim troškovima. Probušena cev se menja, a na njeno mesto se stavlja nova. Pre čitave intervencije, obično se radi metoda snimanja cevi uz pomoć kamere, što predstavlja veoma pouzdanu dijagnostiku. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI SAVSKI VENAC

Voda negde curi, vlaži se zid ili plafon, dakle - pukla je ili se probušila cev. Ovo se vodi kao hitna intervencija, zbog toga što šteta može da bude velika ako se pravovremeno ne interveniše. Da bismo tačno znali na kom je mestu cev bušna, koristi se metoda snimanja cevi pomoću kamere. Kamerama rukuju stručna lica i oni uvode ove uređaje duboko kroz cevi. Oštro oko kamere snima svaki detalja, tako da se unutrašnjost cevi može videti kao na dlanu. Majstori će saznati gde se nalaze naprsline, rupice, pukotine, i na kraju, gde je to bušna cevi i voda prodira napolje. Snimanje cevi pomoću kamere je relativno nova dijagnostička metoda, koja omogućava da se posao efektnije završi, da cena ka krajnjem kupcu bude povoljnija... Cenu ćete saznati nakon što majstori dođu na vašu adresu i pogledaju šta ima da se uradi, i ta cena neće biti menjana, tj. ne postoje nikakvi skriveni troškovi. U slučaju da se pojave dodatni poslovi koji nisu mogli da budu viđeni u startu, o tome ćete biti pravovremeno informisani. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI DORĆOL

Kada je cev bušna, onda je jasno da će voda da se izliva. Kada se voda izliva, onda to uvek stvara veliku štetu, jer može da se navlaži zid, plafon, pod... Jednostavno, voda uništava sve što joj se nađe na putu. Nemojte to da dozvolite, već na vreme pozovite ekipe naših majstora da odrade zamenu cevi koja je bušna. Ovo spada u hitne intervencije, i zbog toga se ekipe nalaze na licu mesta za oko sat vremena najdalje, od kako prime vaš poziv putem telefona. Dolaze u vozilima koja su posebno opremljena, i nose sav potreban alat, pribor i opremu. Cevi se snimaju uz pomoć kamere, tako da se tačno može videti na kom mestu je cev pukla i da li bi trebalo da se cela menja, ili će biti dovoljno samo da se odradi sanacija, tj. da se takva cev zakrpi. Ono što majstori preporučuju, to je da ne čekate da ovo postane hitna intervencija, koja, razume se, košta više, nego da se javite preventivno, da bi ekipe pogledale stanje vaših cevi i pravovremeno reagovale. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI STARI GRAD

Sa cevima mogu da se dogode razni problemi, recimo - cev može da bude u celosti trula; moguće je da je natrula u nekom svom delu; ponekad je cev cela natrula ili je truo jedan deo... Pored toga, cev može da bude bušna ili da po sebi ima naprsline, rupice, pukotine... tj. da bude oštećena. Kada majstori budu snimili cevi pomoću kamere, oni će tada doneti odluku šta će da urade sa njom - da li će menjati njen deo, celu cev ili će raditi otpušavanje, u slučaju da je negde formiran čep. Kada se popravlja probušena cev, tada se mora srušiti zid, da bi se do cevi došlo, ali je olakšavajuća okolnost što se tačno zna koje je to mesto, pošto se prethodno videlo uz pomoć kamere. Cena popravke probušene cevi je vrlo realna i prihvatljiva, tako da je svakome dostupna. Ako se u toku radova pojavi dodatni posao koji nije bilo moguće predvideti odmah, tada ćete o tome biti obavešteni na vreme, i neće biti skrivenih troškova niti bilo kakvih neprijatnih iznenađenja prilikom plaćanja na kraju radova. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI VRAČAR

Svaka cev može da se probuši ili da pukne. Isto tako, cev može da bude trula ili natrula, u celosti ili samo u jednom svom delu. Kada je cev probušena, onda je jasno da iz nje kreće da izliva voda i da plavi zid, pa postoji mogućnost i da dođe do poplave. Ne bi trebalo posebno naglašavati šta poplava znači - to je materijalna šteta velikih razmera, jer voda uništava sve pred sobom - nameštaj, parkete, zidove, plafone... Zbog toga se popravka probušene cevi smatra hitnom intervencijom, i neophodno je da odmah pozovete naše ekipe da izađu na teren. Što pre uputitte poziv, to su veće šanse da će kvar biti saniran, i da to nekih većih nedaća neće ni doći. Izlazak ekipe na teren se ne naplaćuje, već samo ruke majstora i uloženi materijal. Majstore možete da pozovete u bilo koje doba dana, i to 365 dana u godini. Za njih ne postoje državni ni verski praznici, vikendi, godišnji odmori i sl. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI PALILULA

Kroz cev konstantno prolazi voda. Treba imati u vidu da u Beogradu postoji dosta zgrada koje su stare preko pola veka i na čijim vodovodnim instalacijama nikada ništa nije rađeno. Možete li onda, da zamislite u kakvom su stanju? Svakako su natrule, ili su sasvim trule. Da bi majstori saznali pravu sliku, upotrebiće metodu snimanja cevi pomoću kamere. Ovo je savremena dijagnostička metoda, koja se svakodnevno koristi. Ona služi tome da vidimo vodovodnu mrežu jednog objekta kao na dlanu, i to tako što se kamera uvodi duboko u cevi. Tako će majstori znati koja je cev probušena, ili je samo oštećena pa će joj ipak biti potrebna zamena. Korisno je da se zamene svi natruli delovi, ili cele cevi ako su u tom stanju da će postati uskoro trule. Probušena cev može da izazove izlivanje vode, tako da je bitno da odmah uputite poziv majstorima, i oni će na vašoj adresi biti za manje od sat vremena. Dolazak ekipe do vas se nikada ne naplaćuje, već samo rad majstora. 

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI ZEMUN

Kada je cev probušena, onda nije teško pretpostaviti kakva šteta može da nastane. Naime, kroz cevi protiče voda i ona će početi da vlaži zidove, plafone i sve gde može da se izlije. Popravka probušene cevi se smatra hitnom intervencijom, tako da je potrebno da se odmah obratite našim ekipama vodoinstalatera, koji će ovaj problem veoma brzo i uspešno. Majstori imaju kamere koje mogu da vide i snime unutrašnjost cevi, pa se vidi da li je ona natrula, trula ili je to slučaj samo sa jednim delom cevi. U skladu sa onim što je kamera pokazala, donosi se odluka o intervenciji. Cena popravke probušene cevi ne može da bude saopštena preko telefona, zato što bi to bilo neprofesionalno i bila bi vam pružena paušalna i netačna informacija. Neophodno je da majstori izađu na teren, dobro pogledaju šta ima da se odradi i onda će vam reći novčani iznos koji treba izdvojiti. Dolazak se ne naplaćuje, a cene su uvek realne i kao takve, svima su prihvatljive. 

fotografije
Popravka probušene cevi
Popravka probušene cevi
Popravka probušene cevi 1
Popravka probušene cevi 2