Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Zamena slavine 

Srećom te u današnje vreme postoje brojne baterije, odnosno česme, čiji i kvalitet i cena variraju. Samim tim i zamena slavine više nije toliko neizvodljiva, kao što je to ranije bilo u većini slučajeva, kada je bilo dostupno mnogo manje modela, ali i proizvođača, pa je i cena mahom bila viša. Sada u ponudi ima modela za svačiji džep. 

Zamena slavine

Potpuno suprotno mišljenju koje zastupaju mnogi, zamena slavine je posao koji definitivno treba prepustiti stručnjaku. Poznato je da postoje ljudi, koji smatraju da sve mogu sami i da nije potrebno angažovati u njihovom stanu, kući ili bilo kom drugom prostoru majstore za izvršenje različitih popravki. Međutim, da bi slavina na lavabou ili sudoperi radila bez ikakvih smetnji i dalje, a da istovremeno ne bi dolazilo do curenja vode, neophodno je da od strane profesionalnih vodoinstalatera bude izvršena njena zamena. 

Čak i ako pokušate to da učinite samostalno, gotovo je sigurno da se nećete najbolje snaći. Ne da sumnjamo u vaše umeće, nego je činjenica da zamena slavine spada u red nešto kompleksnijih poslova, mada na prvi pogled uopšte tako ne izgleda. 

Ipak, najbitnije je da kupite slavinu odgovarajućih dimenzija, a što bi trebalo da učinite tek nakon što se budete posavetovali sa nadležnim vodoinstalaterom. A da biste izbegli ne samo nepotrebno trošenje novca, nego i vremena, savet je da kontaktirate jedan od vodoinstalaterskih servisa i dogovorite kada bi majstor mogao da poseti vas objekat. Ukoliko je to neizvodljivo, možete zatražiti od njega savet o tome kakvu bi bateriju trebalo da kupite. 
Ako ispoštujete sve što vam majstor bude rekao, zamena slavine neće predstavljati nikakav problem i neće trajati dugo. Baš iz tog razloga je dobro prvo se pro konsultovati sa vodoinstalaterom, pa tek onda kupiti odgovarajuću slavinu. 

Podrazumeva se da ćete dobiti sve garancije koje su propisane nakon izvršene usluge, a svakako da će pošto bude izvršena zamena slavine, vodoinstalater proveriti njenu funkcionalnost, kako bi se uverio da je u potpunosti sve u redu.

Zamena slavine Novi Beograd

Ako vam slavina na sudoperi, na primer, ne radi dobro ili ne funkcioniše uopšte, tada i vi postajete nefunkcionalni, jer na primer, ne možete da perete sudove. Niko ne želi da sudove pere u kupatilu, stoga se zamena slavine smatra kao da je hitna intervencija.

Neki ljudi će pokušati sami da rade promenu slavine, ali onda obično nešto ne urade kako valja, pa voda počne da curi, i slično. Praksa je pokazala da se tako gubi dragoceno vreme, a što je još važnije, gube se i živci i novac, pošto sasvim nova slavina može da se ošteti ako je montaža nestručna.

Cena ove usluge je sasvim prihvatljiva i realna, i tačan novčani iznos koji treba da izdvojite znaćete u samom startu. Ukoliko kod zamene slavine budu postojali još neki radovi koje je potrebno uraditi, to će vam biti saopšteno na vreme, i daćete dozvolu, ako želite, da se radovi nastave.


ZAMENA SLAVINE VOŽDOVAC 

Zamena slavine se čini kao nešto jednostavno, što skoro i domaćica može da uradi. Ali, u praksi to baš nije tako. Kada je voda u pitanju, sve mora da bude urađeno maksimalno profesionalno, jer ako to nije slučaj, voda će uvek naću put, tj. način kako će da curi. Montaža nove slavine mora da podrazumeva ugradnju od strane stručnih lica, koja će to učiniti prateći pravila struke, koristeći adekvatan alat i opremu. I ono što je najvažnije, za majstore vodoinstalatere, zamena slavine je samo jedna rutinska intervencija, koju oni rade svakoga dana. Tako da ne postoji ništa što bi moglo da bude nepredviđeno, i što bi ih iznenadilo.
Cene zamene slavine su veoma realne i prihvatljive svakome, a posebno pri tome treba uzeti u obzir da je ovo posao koji se radi jednom u dužem nizu godina, pa na određen način, to možemo da posmatramo kao investiciju u budućnost.
fotografije
Zamena slavine
Zamena slavine