Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Zamena virble

Iako su mnogi čuli pre za ventil, nego za virblu, činjenica je da i taj deo igra izuzetno značajnu ulogu u funkcionisanju svakog ventila, bez obzira gde je smešten. Zato i postoje slučajevi kada je neophodno da bude izvršena zamena virble, ali ne i celog ventila. 

Ipak, da biste bili sigurni o čemu se radi, odnosno šta bi trebalo učiniti da određeni ventil funkcioniše i dalje bez ikakvih smetnji, najbolje je da kontaktirate što pre vodoinstalaterski servis. 

Zamena virble

Izuzetno brzo nakon što ih budete kontaktirali će vodoinstalateri da posete vaš objekat. Potrebno je da im pokažete koji ventil ne funkcioniše kako bi trebalo, a kako bi oni procenili kakav je kvar u pitanju. 

U pojedinim slučajevima se radi o nešto manjem kvaru ventila, pa je tada sasvim dovoljno da bude izvršena zamena virble, kako bi on bio osposobljen za dalji rad bez ikakvih smetnji. 

Međutim, svi klijenti moraju imati na umu da je to samo prelazno rešenje, te da će sasvim sigurno u narednom periodu morati i da za mene ceo ventil. Zato će im vodoinstalateri i naglasiti da je upravo zamena konkretnog ventila sledeći korak. 

Svakako će pre početka izvršenja ove usluge majstori da urade procenu, te da na osnovu toga pripreme odgovarajuću ponudu, koja će da bude predstavljena klijentu.

Ne zaboravite da ako počnete da primećujete da iz česme u kupatilu ili u kuhinji kaplje voda, kontaktirate što je moguće pre odabrani vodoinstalaterski servis. Na taj način ćete poštedeti sebe dodatnog nerviranja, ali i bespotrebnog davanja novca na zamenu ventila ili neku, možda još ozbiljniju, pa samim tim i skuplju popravku.

Vrlo je verovatno da će upravo tada biti sasvim dovoljno da bude izvršena zamena virble, ali je neophodno da taj postupak izvrše profesionalni vodoinstalateri. Napominjemo da nije preporučljivo da sami pokušavate ovo da učinite, jer možete da prouzrokujete mnogo veće probleme u funkcionisanju vodovodnog sistema.

Zamena virble Novi Beograd

U praksi, često se dešava da se neki posao potceni, odnosno, da ljudi pomisle kako je lako da se nešto uradi, pa onda to pokušavaju sami, bez pozivanja majstora. Naravno, glavni motiv za ovo je ušteda novca, ali pomislite, ako napravite neku štetu, usled svoje nestručnosti, da li će vas to koštati više nego da ste u startu pozvali ekipu profesioanalaca?

Pravilo u životu je da svako radi ono što najbolje zna, dakle, i vi radite posao za koji primate platu, a majstorima prepustite popravke za koje se čini da su lake, kao što je promena virble. Cena ove usluge nije visoka, dolazak je besplatan, konačan iznos novca koji treba da izdvojite znaćete u startu, tako da se nećete naknadno iznenaditi nepredviđenim troškovima.

Majstori rade 365 dana u godini, 24/7, i uvek možete da uputite telefonski poziv i da zakažete dolazak ekipe.


ZAMENA VIRBLE VOŽDOVAC

Neki poslovi su lakši, neki su teži, ali za sve ipak važi isto pravilo - nemojte ih raditi sami, ili prepuštati u ruke komšiji, koga ima svaka zgrada i koji se u sve poslove razume. Ovakvi poduhvati se najčešće završavaju neslavno, ako ne odmah, onda nakon izvesnog vremena. Svaki posao, ma koliko mali bio, kao što je na primer, zamena virble, mora da se odradi onako kako to nalažu pravila, da bi sve bilo dugotrajno i da bi funkcionisalo bez problema. 
Intervencije vodoinstalatera nisu skupe, posebno kada se uzme u obzir da je to nešto što se radi jednom u dužem nizu godina, kao i da možete sve da prilagodite sebi - vreme dolaska ekipe, i sl. To bi zhnačilo da majstori rade i preko vikenda, tokom praznika i godišnjih odmora. U slučaju hitnih intervencija, na vašim vratima će biti za manje od sat vremena. Sam dolazak oni ne naplaćuju, već samo materijal i rad. 

fotografije
ZAMENA VIRBLE
ZAMENA VIRBLE