Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Postavljanje sifona 

Verovatno je svima poznato da su sve češće u upotrebi plastični sifoni, koji mogu biti izrađeni od meke ili tvrde plastike.  

Ukoliko je potrebno u nekom prostoru da bude izvršeno postavljanje sifona, najbolje prvo posavetovati se sa vodoinstalaterom o tome kakav tip sifona bi trebalo kupiti. Na taj način će vlasnik konkretnog prostora izbeći nepotrebno gubljenje novca, jer će kupiti upravo deo koji odgovarajući za njegovu sudoperu. 

Postavljanje sifona beograd

Iako možda ne zvuči komplikovano, postavljanje sifona bi ipak trebalo prepustiti stručnjacima sa dugogodišnjim iskustvom. 

Neretko se događa da ljudi pokušaju samostalno da montiraju ovaj element na sudoperu, ali se onda dogodi da imaju šraf viška ili manjka, odnosno da ne mogu lako da uklope sve delove sifona. Tada se javlja dodatni problem, koji iziskuje definitivno angažovanje profesionalnih vodoinstalatera. Naime, ako ne bude bilo izvršeno dobro postavljanje sifona, onda će voda ili kapati ili cureti na odvodu za sudoperu, odnosno u zidu, a to će definitivno prouzrokovati mnogo veće probleme. 

Zato nemojte razmišljati, već za izvršenje ove usluge angažujte nekog od majstora, zaposlenih u vodoinstalaterskim servisima. 

Inače, dežurne službe skoro svakog vodoinstalaterskog servisa su na raspolaganju klijentima kad god je to potrebno. A to znači da postavljanje sifona može biti izvršeno i u toku radnog vremena konkretnog vodoinstalaterskog servisa, ali i nakon njega. U principu, majstori mogu tu uslugu da izvrše i tokom vikenda, pa čak ako je potrebno i za vreme bilo kog državnog praznika ili noću. Klijenti bi trebalo da znaju i to da se po specijalnom cenovniku hitne intervencije naplaćuju, odnosno da usluge koje se vrše nakon radnog vremena servisa podležu dodatnoj naplati. Zato bi trebalo da imaju na umu da je najbolje postavljanje sifona zahtevati u toku radnog vremena odabranog servisa. 

Još bi valjalo napomenuti i to da je u pitanju usluga koju profesionalni vodoinstalateri prilično brzo mogu da izvrše. Najbitnije je da ih prvo kontaktiraju klijenti, kako bi dobili informacije o tome koji sifon je poželjno da kupe, kako ne bi pogrešili. A sem toga, vodoinstalateri mogu montirati i sudoperu, ali i lavabo i sve ostale sanitarne, odnosno kuhinjske elemente.

Postavljanje sifona

Sifon predstavlja pomoćni deo, kod lavaboa ili sudopere i uloga mu je da spoji ove sanitarije sa vodovodnim cevima. Trebalo bi imati na umu, da će svaki uređaj biti funkcionalan onoliko koliko su dobri i njegovi propratni delovi.
Primera radi, ako je nestručno lice postavilo sifon, tada vrlo lako može doći do curenja vode u unutrašnjost donjeg dela sudopere, što dalje uzrokuje značajnu štetu. Isti je slučaj i sa sifonom u kupatilu. Svaki kvar na sifonu, trebalo bi što pre otkloniti.

Zašto je bitno zameniti sifon?


Sifon je veoma važan. Njegova uloga je i sigurnosna, a predstavlja i glavni spoj sa cevima. Jedan od problema koji se javlja jeste deformisanost sifona. To znači da vam preti havarija u kupatilu ili u kuhinji, dakle mnogo ozbiljniji problemi, nego što je to jednostavna zamena sifona. 

Postavljanje sifona – iskustva

Da vaše sanitarije ne bi izgubile na kvalitetu i funkcionalnosti, najbolje je da zamenu, tj. postavljanje novog sifona uradite pravovremeno. Nemojte čekati da nastupi problem, pa da tek onda rešavate isti, već sve to predupredite angažovanjem majstora, čim primetite da nešto nije u redu.

Da bi se postavio sifon, neophodno je znanje i iskustvo na ovim poslovima, a to poseduju samo stručna lica, tj. vodoinstalateri. Kao što vrše ugradnju i montažu celokupne sudopere, tako će obaviti i postavljanje sifona, pošto svakom poslu prilaze jednako ozbiljno i za njih nema malih poslova i sitnih i nevažnih popravki. 

Pozivanjem profesionalaca, dobijate uslugu na najvišem nivou, uz dodatne savete kako da svoje sanitarije držite u što boljem stanju, kako bi im se životni vek produžio, odnosno, kako bi se odgodilo kupovanje novih elemenata. 
Možda ne znate koji sifon treba kupiti? I tada je dovoljno samo pozvati odabrani vodoinstalaterski servis, i taj problem će takođe biti rešen. Sve što smo nabrojali, računa se u kvalitetno realizovan posao, koji se obavlja u najkraćem roku, i to bilo kog dana u godini, pošto servisi rade 365 dana, 24/7.

Postavljanje sifona Novi Beograd


Sifoni postoje ispod sudopere, kao i ispod lavaboa. To su određena creva, koja spajaju sanitariju sa odvodom. Čest je slučaj da se u sifonima nalazi mnogo različite prljavštine, od kojih se stvaraju naslage, čepovi, i mnogo toga što onemogućava da voda protiče.

Rezultat svega jeste da se voda zadržava, a onda počne da ne otiče, tj. sanitarija postaje neupotrebljiva i nefunkcionalna. Sifoni se obično menjaju, zato što nisu skupi da se kupe, a ni sama intervencija zamene i postavljanja novih sifona uopšte nije skupa.

Ekipu vodoinstalatera možete da  pozovete u bilo koje vreme i da dogovorite dolazak kada vama to odgovara. Cenu usluge ćete saznati u startu, kada majstori dođu na adresu i sve pogledaju, tako da nema nikakvih neprijatnih iznenađenja kao što su skriveni troškovi. 


POSTAVLJANJE SIFONA VOŽDOVAC

Sifoni su zapravo, običn plastične cevi, koje se nalaze ispod lavaboa iii sudopere. U njih često zaluta mnogo prljavštine, koja dolazi od pranja sudova, od pranja ruku i slično. Vremenom, nečistoće se lepe za zidove sifona, i oni tako postaju neprohodni, jer se stvore čepovi. Zbog toga je najlakše da promenite sifon. Iako ovo deluje kao jedna laka i prosta intervencija, ona to ipak nije. Najbolje je da pozovete majstore koji će da profesionalno skinu stari i postave novi sifon. Pri tome je bitno i odabrati pravi model sifona, zbog toga što, na primer, sve sudopere nisu iste, jer postoje jednodelne i dvodelne. Možete da se dogovorite sa majstorima da oni sve obave, i da to bude usluga po sistemu - ključ u ruke. Ovo je posao koji se ne radi svakoga dana i zbog toga ne bi trebalo štedeti na intervenciji koja ionako ne košta puno, a sa druge strane, od izuzetne je važnosti da nam sudopera normalno provodi vodu i da ništa ne curi. 
fotografije
POSTAVLJANJE SIFONA
POSTAVLJANJE SIFONA