Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Ugradnja WC šolje 

Kako prilikom renoviranja kupatila, tako i kada se vrši useljenje u novi stambeni prostor, mora svakako da bude izvršena i ugradnja WC šolje. Kao i za ostale sanitarije, uvek se preporučuje da to izvrši profesionalni vodoinstalater, a kako bi bili izbegnuti svi budući problemi.

Da li je komplikovana ugradnja WC šolje?

Kada pitate bilo kog vodoinstalatera, a koji je za konkretnu uslugu specijalizovan, da li je ugradnja WC šolje komplikovana, gotovo je sigurno da ćete dobiti odričan odgovor. Problem nastaje ukoliko to vrši vlasnik konkretnog stana ili bilo kog drugog prostora, a koji nema dovoljno iskustva u tome.
Upravo zahvaljujući angažovanju stručnjaka, biće izbegnuti svi potencijalni nepredviđeni troškovi, jer gotovo je sigurno da on neće uopšte oštetiti pločice oko šolje, te će svakako u najkraćem mogućem roku ne samo da ugradi WC šolju, nego i kotlić.

Koliko ugradnja WC šolje traje?

Ako je sve u redu, odnosno ako je vodoinstalater prethodno upoznat sa konkretnim prostorom, sasvim sigurno da će vrlo kratko trajati ugradnja WC šolje, jer će on pre toga izvršiti neophodnu pripremu.
A ono što utiče na produženje ovog procesa jeste pojava određenih nepravilnosti na pločicama, a primarno na podu, kada je potrebno da vodoinstalater konkretnu površinu izravna. Svakako da će vlasnik tog prostora pre toga dobiti preciznu informaciju o tome da li je potrebno vršiti ravnanje podne obloge ili ne.
Takođe će vodoinstalater prilikom procene stanja kupatila i da odluči da li će menjati centralni ili neki drugi ventil, odnosno da li će biti neophodno da izvrši i neke druge popravke, a što će sve uticati na to koliko će trajati ugradnja WC šolje u tom kupatilu.

Ugradnja i montaža WC šolje - cena


Da bi vlasnik određenog poslovnog ili stambenog objekta, a koga interesuje ugradnja WC šolje, mogao da dobije precizne informacije o tome koliko ta usluga košta, biće neophodno da najpre kontaktira određeni vodoinstalaterski servis, te da zakaže izlazak majstora na teren.
Kada se bude upoznao sa zahtevima klijenta, odnosno sa stanjem prostora, vodoinstalater će i izneti ponudu, a obično se cena kreće od 2 500, pa do čak 5 000 RSD.

Ugradnja WC šolje Novi Beograd

WC šolja je možda i najvažnija sanitarija koja se nalazi u svakom kupatilu ili toaletu. Ne znamo da li ste nekada imali situaciju da se wc šolja izlije, ali ako niste, svakako ne želite da to doživite. Naime, tada se nesnosni mirisi šire po celom domaćinstvu ili radnom prostoru, a postoji mogućnost i širenja zaraze ako se izlije sadržaj i voda iz wc šolje...

Ovo se smatra hitnom intervencijom, iz svih navedenih razloga, tako da je potrebno da odmah okrenete broj telefona dežurne ekipe vodoinstalatera.

Zbog toga je dobro da na vreme ugradite novu wc šolju. Pre montiranje nove, neophodno je da se demontira stara wc šolja i to pažljivo, da se ne bi oštetile podne pločice. Nakon toga, nova sanitarija se priključuje na odvod i pušta se u rad.


UGRADNJA WC ŠOLJE VOŽDOVAC

WC šolja se nalazi u svakom kupatilu ili toaletu. Bez nje bi svakodnevan život bio nezamisliv, i zbog toga je važno da prilikom kupovine izaberemo onaj model koji će zadovoljavati sve naše potrebe. Kada smo se već odlučili kakvu wc šolju želimo, tada sledi drugi deo posla, a to je ugradnja. Kod ugradnje, prvo što treba uraditi to je demontaža stare wc šolje. Stari modeli wc šolja su obično veoma jako pričvršćeni za podlogu, tako da je potrebno biti veoma pažljiv da se ukloni sanitarija, a da se pri tome ne oštete podne pločice, na primer. Ako bi se sve to nestručno radilo, popravka podnih pločica, tj. stavljanje novih, koštalo bi mnogo više nego što košta usluga profesionalne ugradnje wc šolje. Kada pozovete majstore, oni će vam odmah reći koliko taj posao košta i nema nikakvih neprijatnih iznenađenja niti skrivenih troškova. Ako se i dogodi da mora nešto dodatno da se odradi što nije bilo planirano u startu, o tome ćete biti pravovremeno obavešteni. 

UGRADNJA WC ŠOLJE SAVSKI VENAC

Ako ste potrošili dosta para i kupili nov model wc šolje, tada vam je potrebna profesionalna ugradnja. Šta sve znači ugradnja wc šolje? Pre svega, to znači demontažu starog modela, koji se na tom mestu nalazi neretko više od decenije. Takve wc šolje su obično veoma jako pričvršćene za pod, što je znak da treba biti pažljiv da se podne pločice ne bi oštetile prilikom odlepljivanja stare wc šolje od poda. Nove wc šolje se montiraju na poseban način i to tako što se prate pravila struke. Neophodno je da sanitarija bude pravilno povezana na odvode, da nigde ne propušta vodu i slično. Zato je najbolje angažovati profesionalce, koji će ovaj posao da završe rutinski, u najkraćem roku i uredno i pedatntno. Dolazak se ne naplaćuje, dok sama usluga ima prihvatljivu i realnu cenu, bez ikakvih skrivenih troškova koji mogu da predstavljaju neka neprijatna iznenađenja. Pozovite ekipu na brojeve telefona i dogovorite vreme koje vam najviše odgovara da se obavi ugradnja wc šolje. 

 

UGRADNJA WC ŠOLJE DORĆOL

Nekada je postojao samo jedan model wc šolje i sve su one bile, manje više, iste. Danas je u ponudi na tržištu mnogo modela, koji imaju razne funkcije. Primera radi, ako se odlučite za monoblok wc šolju, to znači da ćete biti u prilici da uštedite vodu, zbog toga što monoblok pruža mogućnost da se voda pušta putem jakog i slabog mlaza, u zavisnosti od potrebe. Osim te, tu su i druge pogodnosti.
Kod ugradnje wc šolje, prvo što se radi, to je demontaža starog modela, koji na tom mestu često stoji godinama, a neretko i decenijama. Ovakve wc šolje su obično veoma jako pričvršćene za pod, tako da postoji realna opasnost da oštetite podne pločice, ako nestručno pokušavate da je uklonite. Potrebno je biti veoma pažljiv, i iskusan, a ove osobine poseduju samo pravi majstori, za koje je ugradnja wc šolje, ma kakvog modela, samo još jedna rutinska intervencija. Pozovite naše majstore i uverite se u kvalitet. 


UGRADNJA WC ŠOLJE STARI GRAD

Ljudi imaju običaj da wc šolju koriste jako dugo, pa to ponekad bude preko decenije. Ono što se uradi u međuvremenu, jeste popravka vodokotlića ili njegova zamena i to je sve. Ipak, ako ste odlučili da zamenite dugo korišćenu wc šolju novim i funkcionalnijim modelom, tada vam na raspolaganju stoje majstori koji će izvršiti profesionalnu ugradnju. Kada se montira wc šolja, prvo što se radi, jeste demontaža stare. Ovo deluje kao jednostavan zadatak, ali zapravo uopšte nije. Glavni razlog je što su stari modeli tako pravljeni da su čvrsto prilepljeni za pod, pa svako grublje uklanjanje može da vodi ka tome da oštetite podne pločice i da dođete u situaciju da imate još troškova koji su neplanirani. Dakle, nakon što se demontira stara wc šolja, priključuje se nova. Postoji mnogo novih modela, kao što je monoblok wc šolja, na primer, i neophodno je da majstor zna kako se koji model povezuje pravilno na odvod. Cene ugradnje wc šolje su vrlo prihvatljive i realne. fotografije
Ugradnja WC šolje
Ugradnja WC šolje
Ugradnja WC šolje 1
Ugradnja WC šolje 2
Ugradnja WC šolje 3
Ugradnja WC šolje 4
Ugradnja WC šolje 5