Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Ugradnja WC šolje 

Kako prilikom renoviranja kupatila, tako i kada se vrši useljenje u novi stambeni prostor, mora svakako da bude izvršena i ugradnja WC šolje. Kao i za ostale sanitarije, uvek se preporučuje da to izvrši profesionalni vodoinstalater, a kako bi bili izbegnuti svi budući problemi.

Da li je komplikovana ugradnja WC šolje?

Kada pitate bilo kog vodoinstalatera, a koji je za konkretnu uslugu specijalizovan, da li je ugradnja WC šolje komplikovana, gotovo je sigurno da ćete dobiti odričan odgovor. Problem nastaje ukoliko to vrši vlasnik konkretnog stana ili bilo kog drugog prostora, a koji nema dovoljno iskustva u tome.
Upravo zahvaljujući angažovanju stručnjaka, biće izbegnuti svi potencijalni nepredviđeni troškovi, jer gotovo je sigurno da on neće uopšte oštetiti pločice oko šolje, te će svakako u najkraćem mogućem roku ne samo da ugradi WC šolju, nego i kotlić.

Koliko ugradnja WC šolje traje?

Ako je sve u redu, odnosno ako je vodoinstalater prethodno upoznat sa konkretnim prostorom, sasvim sigurno da će vrlo kratko trajati ugradnja WC šolje, jer će on pre toga izvršiti neophodnu pripremu.
A ono što utiče na produženje ovog procesa jeste pojava određenih nepravilnosti na pločicama, a primarno na podu, kada je potrebno da vodoinstalater konkretnu površinu izravna. Svakako da će vlasnik tog prostora pre toga dobiti preciznu informaciju o tome da li je potrebno vršiti ravnanje podne obloge ili ne.
Takođe će vodoinstalater prilikom procene stanja kupatila i da odluči da li će menjati centralni ili neki drugi ventil, odnosno da li će biti neophodno da izvrši i neke druge popravke, a što će sve uticati na to koliko će trajati ugradnja WC šolje u tom kupatilu.

Ugradnja i montaža WC šolje - cena


Da bi vlasnik određenog poslovnog ili stambenog objekta, a koga interesuje ugradnja WC šolje, mogao da dobije precizne informacije o tome koliko ta usluga košta, biće neophodno da najpre kontaktira određeni vodoinstalaterski servis, te da zakaže izlazak majstora na teren.
Kada se bude upoznao sa zahtevima klijenta, odnosno sa stanjem prostora, vodoinstalater će i izneti ponudu, a obično se cena kreće od 2 500, pa do čak 5 000 RSD.

Ugradnja WC šolje Novi Beograd

WC šolja je možda i najvažnija sanitarija koja se nalazi u svakom kupatilu ili toaletu. Ne znamo da li ste nekada imali situaciju da se wc šolja izlije, ali ako niste, svakako ne želite da to doživite. Naime, tada se nesnosni mirisi šire po celom domaćinstvu ili radnom prostoru, a postoji mogućnost i širenja zaraze ako se izlije sadržaj i voda iz wc šolje...

Ovo se smatra hitnom intervencijom, iz svih navedenih razloga, tako da je potrebno da odmah okrenete broj telefona dežurne ekipe vodoinstalatera.

Zbog toga je dobro da na vreme ugradite novu wc šolju. Pre montiranje nove, neophodno je da se demontira stara wc šolja i to pažljivo, da se ne bi oštetile podne pločice. Nakon toga, nova sanitarija se priključuje na odvod i pušta se u rad.


UGRADNJA WC ŠOLJE VOŽDOVAC

WC šolja se nalazi u svakom kupatilu ili toaletu. Bez nje bi svakodnevan život bio nezamisliv, i zbog toga je važno da prilikom kupovine izaberemo onaj model koji će zadovoljavati sve naše potrebe. Kada smo se već odlučili kakvu wc šolju želimo, tada sledi drugi deo posla, a to je ugradnja. Kod ugradnje, prvo što treba uraditi to je demontaža stare wc šolje. Stari modeli wc šolja su obično veoma jako pričvršćeni za podlogu, tako da je potrebno biti veoma pažljiv da se ukloni sanitarija, a da se pri tome ne oštete podne pločice, na primer. Ako bi se sve to nestručno radilo, popravka podnih pločica, tj. stavljanje novih, koštalo bi mnogo više nego što košta usluga profesionalne ugradnje wc šolje. Kada pozovete majstore, oni će vam odmah reći koliko taj posao košta i nema nikakvih neprijatnih iznenađenja niti skrivenih troškova. Ako se i dogodi da mora nešto dodatno da se odradi što nije bilo planirano u startu, o tome ćete biti pravovremeno obavešteni. fotografije
Ugradnja WC šolje
Ugradnja WC šolje
Ugradnja WC šolje 1
Ugradnja WC šolje 2
Ugradnja WC šolje 3
Ugradnja WC šolje 4
Ugradnja WC šolje 5