Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Električarske usluge

Svako ko ima i malo afiniteta prema tome, može izvršiti sve sitnije popravke na elektroinstalacijama, ali je činjenica da električarske usluge koje su nešto ozbiljnije isključivo treba da izvrši stručno lice. Naravno da se sa strujom ne treba igrati, već kontaktirati specijalizovani servis ili majstora, te definisati sve detalje. 

A ono što bi trebalo svi klijenti da znaju jeste da električari mogu da izađu na teren, u principu vrlo brzo pošto ih oni budu kontaktirali, a posebno ako je u pitanju neka havarija ili problem koji mora što je moguće pre da bude rešen.

Podrazumeva se da u električarske usluge spadaju kako popravke stare instalacije i to u bilo kom objektu, tako isto i uvođenje struje u novoizgrađeni ili renovirani objekat. 

Pored toga što će električar izvršiti popravku, odnosno zameniti elektro razvodne ormane u tom objektu, pobrinuće se i da po zahtevu klijenata izvrši sve eventualne popravke vezano za rasvetu. Takođe, u opis posla ovih majstora spada i ugradnja rasvetnih elemenata, a po zahtevu klijenata oni mogu i ugraditi automatske osigurače. 

Još je potrebno da napomenemo i to da električarske usluge po zahtevu klijenata mogu da uključuju i sve vrste popravki i servisa kako veš mašina i šporeta, tako isto i klima uređaja, zatim bojlera i TA peći, ali i ostale opreme. 

Najvažnije je da klijent jasno navede koja ga usluga zanima, a kako bi prilikom kontakta sa odabranim majstorom mogao da dobije preciznije informacije ne samo o ceni, nego i o brzini izvođenja radova u tom slučaju.

Potrebno je da svi koji su zainteresovani za električarske usluge znaju da brojni majstori rade neprekidno, odnosno da po pozivu klijenata mogu da izađu na teren i otklone konkretni problem u funkcionisanju elektroinstalacije u najkraćem mogućem roku. A sve to se odnosi i na vreme praznika, odnosno u toku vikenda, s tim da klijenti moraju znati da se usluge koje električari vrše nakon završenog radnog vremena obično naplaćuju po nešto višem cenovniku od uobičajenog.

Električarske usluge Novi Beograd

U stanu imamo mnogo toga što radi na struju, i isto tako bezbroj situacija u kojima nam mogu biti potrebni električari.

Ponekad je dovoljno da nam iskoči ili pregori osigurač, pa da nam određeni uređaji u stanu ne rade, a bez kojih je život nezamisliv.

Zbog svega toga je dobro znati da su dežurni električari dostupni dvadeset i četiri časa dnevno, 365 dana u godini. Dovoljno je da uputite poziv, i oni će izaći na adresu najdalje za jedan sat. Taj dolazak ne naplaćuju, već samo uložen materijal i rad. Za njih ne postoje praznici, godišnji odmori, vikendi, niti bilo koji drugi dani kada se ne radi.

Naša topla preporuka je da ne pokušavate sami da se igrate sa strujom, već da pozovete ekipu kojoj su sve te intervencije sasvim rutinske. 


ELEKTRIČARSKE USLUGE VOŽDOVAC

Voda i struja su dobre sluge ali zli gospodari, kaže jedna stara izreka, i to je sasvim tačno. U jednom poslovnom prostoru ili u stambenom objektu, imamo mnogo uređaja koji za svoj rad koriste struju i mnoštvo električnih instalacija. Sa svakim od njih je moguć neki problem, koji nismo u stanju sami da rešimo. Tada nam je potrebna pomoć stručnog lica. I ne samo to, već je i vrlo rizično, čak i po život opasno da sami razrešavamo probleme oko struje, za koje su nadležni stručno osposobljeni majstori.
Ekipa električara svoj dolazak na teren ne naplaćuje, već samo urađen posao i potrošen materijal tom prilikom. Cene električarskih usluga su vrlo realne i svima prihvatljive. Na rad dobijate garanciju, tako da ćete jedno duže vreme biti mirni, i sigurni da je posao profesionalno obavljen. 

ELEKTRIČARSKE USLUGE SAVSKI VENAC

U svakoj stambenoj zgradi postoji barem jedan komšija koji je samoprozvani hauzmajstor, i koji zna sve poslove oko struje, vode, krečenja, farbanja... Međutim, postavlja se opravdano pitanje, da li poslove sa strujom treba da prepustimo licu koje nije dovoljno stručno, samo zato što želimo da uštedimo novac? Tu se javljaju dva problema. Prvi problem je što je rad sa strujnim instalacijama potencijalno opasan, kada taj posao rade amateri, i može imati čak i fatalne posledice, a drugi problem je što posao možda neće biti odrađen kako treba, a sa strujom zaista treba postupati obazrivo. 
Ekipe električara vam stoje na usluzi za sve vrste popravki, dovoljno je da uputite jedan telefonski poziv i da zakažete dolazak. Dolazak se ne naplaćuje, već samo rad i potrošeni materijal. Vreme intervencije određujete sami, onda kada to vama odgovara i to mogu da budu poslepodnevni časovi ili vikend, na primer. fotografije
Električarske usluge
Električarske usluge
Električarske usluge 2
Električarske usluge 1