Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Električarske usluge

Svako ko ima i malo afiniteta prema tome, može izvršiti sve sitnije popravke na elektroinstalacijama, ali je činjenica da električarske usluge koje su nešto ozbiljnije isključivo treba da izvrši stručno lice. Naravno da se sa strujom ne treba igrati, već kontaktirati specijalizovani servis ili majstora, te definisati sve detalje. 

A ono što bi trebalo svi klijenti da znaju jeste da električari mogu da izađu na teren, u principu vrlo brzo pošto ih oni budu kontaktirali, a posebno ako je u pitanju neka havarija ili problem koji mora što je moguće pre da bude rešen.

Podrazumeva se da u električarske usluge spadaju kako popravke stare instalacije i to u bilo kom objektu, tako isto i uvođenje struje u novoizgrađeni ili renovirani objekat. 

Pored toga što će električar izvršiti popravku, odnosno zameniti elektro razvodne ormane u tom objektu, pobrinuće se i da po zahtevu klijenata izvrši sve eventualne popravke vezano za rasvetu. Takođe, u opis posla ovih majstora spada i ugradnja rasvetnih elemenata, a po zahtevu klijenata oni mogu i ugraditi automatske osigurače. 

Još je potrebno da napomenemo i to da električarske usluge po zahtevu klijenata mogu da uključuju i sve vrste popravki i servisa kako veš mašina i šporeta, tako isto i klima uređaja, zatim bojlera i TA peći, ali i ostale opreme. 

Najvažnije je da klijent jasno navede koja ga usluga zanima, a kako bi prilikom kontakta sa odabranim majstorom mogao da dobije preciznije informacije ne samo o ceni, nego i o brzini izvođenja radova u tom slučaju.

Potrebno je da svi koji su zainteresovani za električarske usluge znaju da brojni majstori rade neprekidno, odnosno da po pozivu klijenata mogu da izađu na teren i otklone konkretni problem u funkcionisanju elektroinstalacije u najkraćem mogućem roku. A sve to se odnosi i na vreme praznika, odnosno u toku vikenda, s tim da klijenti moraju znati da se usluge koje električari vrše nakon završenog radnog vremena obično naplaćuju po nešto višem cenovniku od uobičajenog.
fotografije
Električarske usluge
Električarske usluge
Električarske usluge 2
Električarske usluge 1