Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Lepljenje WC šolje silikonom

I ako će vodoinstalater učiniti sve što je potrebno da propisno pričvrsti WC šolju i montira sve ostale sanitarije u konkretnom prostoru, lako se može dogoditi da usled neadekvatnog korišćenja, odnosno curenja vode oko WC šolje, bude neophodno da on izvrši i lepljenje WC šolje silikonom. 

Naravno da će svaki majstor, prvo pokušati da ustanovi zbog čega je došlo do toga, jer ako je samo popustio git kojim je prethodno WC šolja bila zalepljena, odnosno neki šraf, to nije problem. Veći je problem mnogo ukoliko je do pomeranja šolje došlo usled curenja, odnosno kvara na vodovodnim instalacijama. 


Lepljenje WC šolje silikonom 

Samim tim što do problema sa WC šoljom može doći iz različitih razloga, to je vrlo važno da majstori, koje klijenti angažuju za lepljenje WC šolje silikonom prvo posete konkretni prostor, a da bi na licu mesta mogli da utvrde zašto se to desilo. 

Kao što smo već pomenuli, razlog može da bude to što majstor koji je montirao sanitarije nije vodio računa o tome da adekvatno zategne šraf, odnosno da možda, nije koristio kvalitetan git, kojim je trebalo WC šolju da pričvrsti, odnosno možda eventualno nije dovoljno sačekao da se taj gips stvrdne, a pristupio je montaži. Ako je to slučaj, vodoinstalateri mogu vrlo lako da izvrše lepljenje WC šolje silikonom, te da omoguće klijentu da i dalje bez ikakvih smetnji i opasnosti nastavi da koristi svoje kupatilo. 

Međutim, pravi problem će nastati ako je do pomeranja WC šolje došlo usled curenja vode oko nje. Naime, u tom slučaju će radnici, koje izabrani vodoinstalaterski servis zapošljava, biti u obavezi da otkriju odakle curi voda. A nakon što to budu učinili, oni će klijente detaljno informisati o svemu tome, te će im objasniti i šta bi trebalo sve da učine, kako bi konkretni problem otklonili. Naravno da će im u skladu sa tim pripremiti i ponudu, pa ih obavestiti o tome koliko će vremena biti potrebno za izvršenje navedenih usluga. 

Da naglasimo i to da lepljenje WC šolje silikonom, kao i sve ostale usluge koje brojni vodoinstalateri nude klijentima, mogu da budu izvršene ne samo u toku radnog vremena konkretnog servisa, nego isto tako i u dane vikenda, odnosno noću, pa čak i za vreme bilo kog praznika. Naravno da će klijenti dobiti informacije o ceni zahtevane usluge, a moraju biti informisani i o tome da se hitne intervencije po njihovom pozivu, odnosno usluge koje se vrše nakon završenog radnog vremena samog servisa, uvek naplaćuju prema višem cenovniku.

Lepljenje wc šolje silikonom Novi Beograd


Wc šolja mora da funkcioniše besprekorno, kako bi život jedne porodice mogao da se odvija normalno. Ponekada se događa da wc šolja curi, na određenim spojevima, gde je pričvrćena za pod, tj. za podne pločice.

Ukoliko imate ovakav problem, možete da se obratite ekipi vodoinstalatera, i oni će sve rešiti veoma jednostavno, tako što će postaviti silikon tamo gde je potrebno i curenje će biti zaustavljeno.

Dolazak vodoinstalatera možete da zakažete u vreme koje vama odgovara, i to samo jednim pozivom putem telefona. Za majstore ne postoje praznici, godišnji odmori ili vikendi, radi se od 00-24 časa, oni su uvek dostupni.

Poseduju najsavremeniju opremu i alate, a imaju višegodišnje iskustvo i bogato znanje, tako da svaki problem koji imate sa vodom može da bude rešen u najkraćem roku i maksimalno efikasno. 


LEPLJENJE WC ŠOLJE SILIKONOM VOŽDOVAC

Danas u ponudi postoji bogat izbor wc šolja, za razliku od pre više godina kada je obično bio dostupan samo jedan, klasičan model. Za šta god da se odlučite, biće vam potrebna profesionalna ugradnja. Stari modeli wc šolja su obično jako pričvršćeni za pod, što znači da je neopohodna izuzetna pažnja, kako se ne bi oštetile podne pločice. Nestručno rukovanje, ne samo što može da uzrokuje štetu na podu, već i na novoj sanitariji.
Lepljnje wc šolje silikonom znači da će biti sprečeno svako curenje ako postoji. Ovo je postupak koji takođe treba da bude prepušten pravim majstorima, iako deluje relativno lako. Razlog je što se često događa da majstori budu pozivani naknadno, da odrade korekcije, koje su nastale nakon amaterskim pokušaja, što je sve uticalo da se potroši materijal, vreme, živci... fotografije
Lepljenje WC šolje silikonom
Lepljenje WC šolje silikonom