Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Elektroinstalacije

Prvi i osnovni problem sa kojim se susreću svi vlasnici starih stanova ili poslovnih prostora, odnosno objekata ma koje namene, a koji su pre dosta godina izgrađeni, jesu elektroinstalacije, zato što vrlo često ljudi ne vode mnogo računa o njihovoj ispravnosti. 

A sve to itekako negativno može uticati na vlasnike prostora, pa iz tog razloga treba posebno voditi računa o njihovoj ispravnosti i to naročito ako su u pitanju ne samo stariji, nego i zapušteniji objekti. 

Naravno da i u novim stambenim ili poslovnim objektima može doći do kvarova na elektroinstalacijama, a u principu je tada najbolje angažovati profesionalne električare.

Svesni smo činjenice da postoje pojedinci koji se donekle razumeju u različite vrste popravki, ali je definitivno bolja varijanta da taj vrlo opasan posao prepuste stručnjacima. 

Sasvim je svejedno da li je potrebno izvršiti određene popravke na elektroinstalacijama, a što je vezano za starije objekte ili elektroinstalater treba da bude angažovan u novoizgrađenim objektima, kada on praktično uvodi struju, ali je svakako najbolje da ti poslovi budu prepušteni stručnjacima. 

Uz to, cena za te usluge nije naročito visoka, kada se uzme u obzir činjenica da taj posao izvršavaju stručnjaci, te da daju garancije na izvršene radove. 

Svakako da oni, po zahtevu klijenata mogu promeniti tablu za osigurače, te ugraditi automatsku, a isto tako sve utičnice u bilo kom prostoru elektroinstalater po zahtevu vlasnika samog objekta može zameniti, te izvršiti sve popravke koje su neophodne. 

Takođe je važno i da klijenti znaju da u principu svaki stručnjak za elektroinstalacije može vrlo brzo da izađe na teren, te da ostvari različite zahteve vezano za bilo koju popravku. 

Podrazumeva se da takvi servisi imaju i dežurnu službu, što znači da majstori vrlo brzo mogu izaći na teren i pomoći vlasnicima prostora da bilo koji problem vezano za funkcionisanje elektroinstalacije u konkretnom objektu sa uspehom reše.


Elektroinstalacije Novi Beograd

Kada se gradi jedan nov objekat, potrebno je da se uvede struja. Ovaj posao je potrebno prepustiti stručnim licima koja imaju višegodišnje iskustvo, potreban alat i savremenu opremu, a pre svega, neophodnu stručnost i znanje.

Kod planiranja uvođenja elektroinstalacija, takođe je dobro da se posavetujete sa odabranom ekipom majstora, jer ćete na taj način ovaj ozbiljan posao učiniti lakšim, a svakao i ekonomski povoljnijim.

Pozovite odabranu ekipu električara i oni će izaći na teren onda kada vama to odgovara. Važno je da znate da se dolazak ne naplaćuje, već samo uloženi materijal, delovi, i sam rad.

Majstori rade i tokom svih neradnih dana, a bitno je imati informaciju da ne postoje skriveni troškovi i da ćete konačan iznos koji plaćate znati unapred, a ako se ipak javi potreba za nekim dodatnim radovima, o tome ćete biti na vreme obavešteni. 


ELEKTROINSTALACIJE VOŽDOVAC

U svakom stanu ili stambenoj zgradi, kući, lokalu ili poslovnom prostoru, postoje elektroinstalacije. Bez struje bi život bio nezamisliv, tako da sve mora da funkcioniše besprekorno. Za svaki kvar na elektroinstalacijama, moguće je pozvati odabrani električarski servis, čiji majstori izlaze na teren za oko sat vremena od momenta kada prime vaš poziv. Dolaze u specijalno opremljenim vozilima i nose svu potrebnu modernu i savremenu opremu, kao i adekvatan alat. Oni su iskusni, jer se svakoga dana susreću sa mnogo različitih kvarova i svaki uspešno rešavaju. Svoj dolazak ne naplaćuju, već samo rad i utrošeni materijal za tu uslugu. Cene usluga su veoma realne i prihvatljive za svakoga.
Majstori su dostupni preko čitave godine, i poziv možete da uputite i danju i noću, u zavisnosti kada vam se pojavio problem koji ne može da čeka. Stara izreka kaže da se problemi sa strujom ne rešavaju sami od sebe, već mogu da naprave još veću štetu, ako se zanemare. 

ELEKTROINSTALACIJE

Elektroinstlacije su nešto čime bi trebalo da se bave samo stručna lica. Razloga za to ima dosta. Prvi i osnovni, tj. najvažniji je da je struja veoma opasna, pa može doći do fatalnog ishoda ako se u poslove upusti lice koje je amater. Drugi, takođe važan razlog je taj da radove treba obaviti onako kako nalažu pravila struke, dakle, profesionalno, a to se teško može očekivati od nekoga ko nema iskustva i kome to nije primarna profesija. 
Ukoliko imate neke kvarove na elektroinstalacijama, naša topla preporuka jeste da pozovete dežurnu ekipu majstora, koja će na teren izaći u roku od sat vremena, ako su u pitanju hitne intervencije. Takođe, bitno je da živite na teritoriji Beograda, da bi ovaj vremenski rok mogao da bude ispoštovan. Cena dolaska se ne naplaćuje, već samo rad i materijal koji tom prilikom bude potrošen. Cena koju saznate u startu, ujedno je i konačna, jer nema skrivenih troškova ni neprijatnih iznenađenja. 

ELEKTROINSTALACIJE DORĆOL

Na Dorćolu ima dosta starih zgrada, koje postoje preko pedeset i više godina. Električne instalacije obično nikada nisu menjane, a često niko ništa ni ne proverava dok se ne javi neki problem. Tada je obično kasno i neophodno je pozvati ekipu radi hitne intervencije. U najgorem slučaju vam preti požar, a ne bi trebalo da se posebno naglašava da takve situacije znaju da uzrokuju materijalne štete koje su nesagledive, i da strada imovina, ali i ljudi. Zbog svega toga, naša topla preporua jeste da elektroinstalacije proverite, s vremena na vreme, i to tako što ćete pozvati ekipu odabranih majstora. Oni svoj dolazak neće naplatiti, a na vašim vratima će se pojaviti onda kada to vama odgovara. To mogu da budu poslepodnevni časovi ili vikend, na primer. Cena koju budete saznali u startu se ne menja, tako da nema skrivenih troškova koje niko ne voli. Majstore odlikuje dugogodišnje iskustvo. 

ELEKTROINSTALACIJE STARI GRAD

Kao i sve ostalo, i elektroinstalacije će u nekom trenutku postati stare i dotrajale. Ono što je opasno u ovoj situaciji, jeste što većina stanara ne obraća pažnju na to, i ne misli o tome, sve dok se ne desi neki kvar. Taj kvar može da bude toliko ozbiljan da je sposoban da uzrokuje i požar u objektu. Zbog svega navedenog, dobra preporuka majstora jeste da svoje elektroinstalacije proveravate, s vremena na vreme. Naravno, to ne možete da radite sami, već ćete pozvati ekipu električara koja će izaći na teren u zakazano vreme. Dobra vest jeste da se dolazak na adresu ne naplaćuje, već samo pružena usluga i materijal koji se tom prilikom potroši. Svoj poziv možete da upitite bilo kog dana u godini, bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku - majstori rade i za Novu godinu, Božić, Uskrs, Prvi maj, sve druge neradne dane, kao i tokom vikenda, godišnjih odmora... Sve cene su veoma prihvatljive i realne, tako da su svakome dostupne. 

ELEKTROINSTALACIJE VRAČAR

Postoji mnogo elektroinstalacija koje su stare, a to je posebno slučaj u zgradama koje su izgrađene pre više decenija. Nije retkost da u tim objektima nikada ništa nije rađeno po pitanju održavanja i da je neophodno u nekom trenutku, da se proveri stanje. To je veoma dobra odluka, jer nikada ne znate kada neke stare žice ili  kablovi unutar zidova mogu da izazovu požar ili neku drugu neprijatnu i neželjenu situaciju. Obratite se našim majstorima, koji će da provere u kakvom su stanju vaše elektroinstalacije, a nakon toga ćete svakako, moći mnogo mirnije da spavate. Izlazak na teren se ne naplaćuje, već samo utrošeni materijal i ruke majstora. Cena vam neće biti saopštena preko telefona, jer je to veoma neprofesionalno, pošto kada se izađe na teren, novčani iznos koji treba da platite može biti niži ili viši i stoga je najbolje da majstori pogledaju šta sve treba da se kod vas odradi, i koliko je vremena potrebno za jednu takvu intervenciju. 

ELEKTROINSTALACIJE PALILULA

Kao što svaka zgrada ili objekat imaju svoju vodovodnu mrežu, tako postoji i elektro mreža. U Beogradu ima dosta zgrada koje su stare preko pedeset i više godina, i za tih pola veka nikada ništa nije rađeno niti popravljano. Možete li onda da zamislite u kakvom su stanju takve električne instalacije? Da biste mogli mirno da spavate, mi vam preporučujemo da pozovete ekipe naših majstora koji će pogledati kako sve to izgleda i zameniće šta treba, pa nećete biti u panici da možete da imate požar koji će izbiti u sred noći. Ekipe ne naplaćuju svoj dolazak na adresu, a cena usluge se saopštava nakon što majstori pogledaju šta sve ima da se radi. Vrlo je nezahvalno insistirati na ceni koja bi bila saopštena putem telefona, jer se obično u praksi pokaže da je na terenu neka druga situacija, pa cena bude niža ili viša od one koja je prvobitno rečena, tako da to može da predstavlja neprijatno iznenađenje koje niko ne želi. Pozovite ekipu, dolazak je besplatan. fotografije
Elektroinstalacije
Elektroinstalacije