Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje tuš kabine 

Na osnovu lične procene će svaki vodoinstalater doneti odluku da li će odgušenje tuš kabine moći da izvrši ručno ili će morati da koristi specijalne aparate, kako bi otklonio problem u funkcionisanju odvoda. 

Samo zato i jeste važno da zaposleni u konkretnom servisu imaju mogućnost da lično utvrde koliko je zaprljanje odvoda, te da upravo u skladu sa time i definišu ponudu. 

Odgušenje tuš kabine

Kako je uobičajeno pravilo da vodoinstalateri prvo vrše procenu samog odvoda, odnosno njegovog stanja i nivoa zaprljana, to će i odgušenje tuš kabine biti izvršeno nakon što oni sve to lično utvrde. Zato i jeste uobičajena praksa da prvo klijenti putem telefona kontaktiraju odabrani vodoinstalaterski servis, kako bi sa majstorima precizirani u kom terminu će oni da izađu na teren. Uzevši u obzir da se radi o situaciji koja ometa funkcionisanje lica koja borave u tom prostoru, to je praksa da se u najkraćem mogućem roku taj problem rešava. 

Zato će vodoinstalater vrlo brzo pošto dobije poziv od klijenta precizirati termin i izaći na teren da bi video u kojoj meri je odvod na tuš kabini zapušen, te da bi mogao da odluči da li je dovoljno da odgušenje tuš kabine izvrši uz korišćenje specijalne ručne sajle ili će, ipak morati tom prilikom da koristi specijalne aparate. Naravno da će od toga zavisiti i cena, ali i brzina izvršenja konkretne usluge, pa će svakako vodoinstalateri informisati vlasnika samog prostora, to jest nadležno lice u konkretnom objektu o svim tim detaljima. 

Istakli bismo i to da skoro svaki vodoinstalaterski servis vrši i hitne intervencije, a što zapravo znači da vodoinstalateri na teren mogu izaći kako u toku večeri i noći, tako isto i za vreme državnih praznika, da se podrazumeva da odgušenje tuš kabine može biti izvršeno po zahtevu klijenata i u dane vikenda. U tom slučaju se primenjuje drugačiji cenovnik, koji je usklađen sa cenom radnog sata vodoinstalatera van radnog vremena, tako da će vlasnici samog prostora dobiti precizne informacije i o ceni, ali i o tome koliko je vremena potrebno za izvršenje navedene usluge.

Odgušenje tuš kabine Novi Beograd


Tuš kabina je danas postala sastavni deo gotovo svakog kupatila. Predstavlja sjajno rešenje kada hoćemo da se brzinski osvežimo, okrepimo i da nastavimo sa obavezama. Ipak, i odvod tuš kabine može da se zapuši i tada će biti potrebo odgušenje.

Majstori vodoinstalateri su dostupni tokom cele godine, u bilo kom trenutku dana ili noći. Možete da uputite svoj poziv i oni će doći na adresu za manje od sat vremena. Prvo će snimiti cevi, i ustanoviti gde se tačno nalazi formiran čep, a onda će pristupiti otpušavanju uz pomoć sajle koja ima rotirajuću glavu. Ova glava se okreće i prodire ka napred, što znači da pred sobom uklanja sve prepreke koje se nalaze u unutrašnjosti cevi. Takođe, čisti i masnoće nataložene na zidovima cevi.

Nakon ove intervencije, cevi ponovo postaju prohodne i odvod tuš kabine čist, i jedno duže vreme možete da budete mirni jer će sve funkcionisati kako treba. 


ODGUŠENJE TUŠ KABINE VOŽDOVAC

Tuš kabinu koristimo svakoga dana, više puta. Iz tog razloga, ona mora da bude sasvim funkcionalna, to jest, da provodi vodu besprekorno. Ipak, u praksi se dešava da se ona zapuši, to jest, njen odvod. U taj odvod dospevaju dlake, kao i razne prljavštine i nečistoće, što sve sprečava vodu da teče normalno. Ovakvu tuš kabinu nismo u stanju da koristimo, dok majstori ne odrade njego odgušenje.
Odgušenje tuš kabine se radi uz pomoć sajli koje imaju rotirajuće glave i priključene su na struju. Pre toga, obaviće se snimanje cevi pomoću kamere, što je usluga koja se koristi da bi se postavila pravilna dijagnostika. Zahvaljujući onome što su videli preko kamere, majstori tačno znaju u kakvom su stanju cevi, da li su možda oštećene ili ne, da li im je potrebna zamena, gde se nalazi čep koji se formirao, pa čak mogu da vide i od čega je taj čep nastao. Nakon toga kreću sa postupkom mašinskog odgušenja tuš kabine. 


ODGUŠENJE TUŠ KABINE SAVSKI VENAC

Nekada smo koristili samo kade, a onda je počelo masovno uvođenje tuš kabina, zbog toga što su one veoma praktične i funkcionalne, i pružaju nam brzinsko osveženje. U odvode tuš kabine najčešće dospevaju dlake i one izivaju zapušenje. Vrlo je korisno da s vremena na vreme, odradite preventivno čišćenje odvoda tuš kabine, baš iz razloga da do zapušenja ne bi ni došlo, a tako vas intervencija mastora košta manje, jer se ne vodi kao hitna. Ipak, ako dođe do toga da ekipa mora odmah da izađe na teren, to se obično dešava u roku od sat vremena, ako živite na teritoriji Beograda. Cenu za uslugu nije moguće saznati putem telefona, jer je potrebno da majstori na licu mesta pogledaju o čemu se tačno radi. Svoj dolazak vam neće naplatiti, već samo uslugu koju izvrše i materijal koji upotrebe. Važno je da su cene uvek realne i prihvatljive, te da nema nikakvih skrivenih troškova. Ako se pojave radovi koje nije bilo moguće predvideti u startu, tada će vam to biti saopšteno na vreme. 


ODGUŠENJE TUŠ KABINE DORĆOL

Tuš kabina je danas postala sastavni deo svakog kupatila, za razliku od nekih davnih vremena, kada su je imale samo retke kuće ili hoteli. Tuš kabina je posebno praktična kada nam je potrebno da se osvežimo na brzinu i kada nemamo vremena da se opuštamo u kadi. Ipak, u odvod tuš kabine može da zaluta svašta, i da izazove zapušenje. To mogu da budu dlake, ali i prljavština sa sapuna, na primer... U svakom slučaju, ako je odvod zapušen, tada je vreme da se obratite ekipi vodoinstalatera, koja će doći na vašu adresu i obaviti odgušenje tuš kabine.
Cenu za ovu uslugu ćete saznati odmah nakon što majstori pogledaju šta sve treba da se radi, i na kraju neće biti promene iznosa. Ukoliko se pojave radovi koje nije bilo moguće predvideti u startu, tada će vam to biti saopšteno na vreme i vi ćete dati dozvolu da se započeti radovi nastave. 

ODGUŠENJE TUŠ KABINE STARI GRAD

Tuš kabina nam služi da se osvežimo na brzinu, onda kada krećemo u večernji provod ili se spremamo za posao, fakultet ili školu. U svakom slučaju, koristimo je više puta dnevno, tako da ne čudi da se kabina zapuši nakon nekog vremena. Razlog je što u odvod dospevaju dlake, prljavština sa sapuna i slično. Odgušenje odvoda tuš kabine se radi kao i otpušavanje bilo kojih drugih cevi, a to znači sajlama i mašinama koje rade pod pritiskom. Sajle imaju rotirajuće glave i rade na struju, što im daje veliku snagu da pred sobom uklone sve fizičke prepreke, pa čak i da skinu masnoću koja se nalazi nataložena na zidovima u unutrašnjosti cevi. Ovako cevi i odvodi ostaju sasvim čisti i prohodni. Cena odgušenja tuš kabine je nešto što ćete saznati kada majstori budu izašli na teren i kada budu videli šta sve treba da se radi. Imajte u vidu da se nijedan problem sa vodom nije rešio sam od sebe, već da je postao samo veći, tako da je najbolje da se odmah obratite dežurnoj ekipi. 


ODGUŠENJE TUŠ KABINE VRAČAR

Zbog čega se zapušava tuš kabina? Kao i kod svih ostalih odvoda, i ovde mogu da dospeju razna strana tela, a to mogu da budu dlake, prljavština sa sapuna i slično. U svakom slučaju, vi ne želite da voda otežano protiče, i da se stvaraju barice iz kojih vi izlazite. Ako se to već dogodilo, tada je pravo vreme da pozovete ekipe majstora koje će daodrade odgušenje tuš kabine. To se radi mašinskim putem i koriste se mašine pod pritiskom i koje rade na struju. One su veoma jake, i prodiru duboko kroz cevi, tako da ih ostavljaju sasvim čistim i prohodnim. Izlazak na teren se ne naplaćuje, već samo usluga koja će vam biti pružena. Cena za tu uslugu je veoma realna, tako da je svima prihvatljiva. Nju ćete saznati nakon što majstori budu pogledali šta sve treba da se odradi i koliko vremena će biti neophodno za tu intervenciju. 


ODGUŠENJE TUŠ KABINE PALILULA

Tuš kabina je sjajna kada želimo da se brzinski osvežimo, i da odjurimo u novi dan - na posao, u školu, na fakultet, ili možda imamo zakazan sastanak uveče sa nekom dragom osobom ili društvom. Međutim, šta ako se tuš kabina zapuši? Tada će tuširanje da se pretvori u pravu noćnu moru, jer voda neće oticati brzo kao nekada, a može da se desi i da ne protiče uopšte u odvod i tada je to već hitna intervencija. Najbolje što možete da učinite jeste da pozovete ekipe naših majstora da odrade odgušenje, a pre toga će snimiti cevi pomoću kamere. Ovo snimanje će biti odlična dijagnostika, jer će majstorima tačno pokazati gde se formirao čep i od čega je on sastavljen. Nakon toga, oni donose odluku kako da odguše vašu tuš kabinu. Mogu da se koriste mašine koje rade na struju i pod pritiskom i tada govorimo o mašinskom otpušavanju. Cena za odgušenje tuš kabine je veoma realna i prihvatljiva, tako da je svakome dostupna, dok se dolazak na adresu ne naplaćuje. fotografije
Odgušenje tuš kabine
Odgušenje tuš kabine