Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac 


Na teritoriji jedne od centralnih beogradskih opština postoji veliki broj specijalizovanih vodoinstalaterskih servisa, koji osim uobičajenih usluga klijentima nude i one, koje se smatraju specifičnim, kao što su na primer snimanje kanalizacionih horizontala i vertikala specijalnim mikro kamerama. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac

U najkraćem mogućem roku nakon što ih klijent obavesti o problemu, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac izlazi na teren. Zapravo je takvo pravilo, jer je bitno da majstori budu upoznati sa stanjem vodovodnog i kanalizacionog sistema i to kako u kući, stanu ili stambenoj zgradi, tako isto i u objektu za poslovne namene, odnosno u bilo kom industrijskom postrojenju. 

A ono što ide na ruku svakom klijentu jeste činjenica da skoro svaki vodoinstalaterski servis, koji se nalazi na području beogradske opštine Savski venac nudi i takozvane hitne intervencije, odnosno po pozivu klijenta majstor izlazi na teren i nakon završenog radnog vremena, a ako je neophodno i u toku noći. 

Budući da se radi o specifičnim uslugama, odnosno da se zahteva dodatno angažovanje zaposlenih, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac naplatu tada vrši prema skupljem cenovniku, tako da informiše klijente o tim detaljima. U svakom slučaju je važno da klijenti znaju da će njihov problem biti vrlo brzo rešen, pa čak i ako se javi u nevreme. 

Odgušenje kanalizacije ručnom sajlom, ali i pod pritiskom, odnosno uz korišćenje specijalnih mašina je, takođe usluga koju vrše ovi stručnjaci. Ponudom je obuhvaćeno i snimanje kanalizacionih cevi specijalnim takozvanim mikro kamerama, što se obično koristi kada postoji problem koji ne može lako da se otkloni. Nakon izvršenog dijagnostičkog snimanja će vodoinstalateri imati jasan uvid u stanje kanalizacionih horizontala ili vertikala, tako da će problem vrlo brzo otkloniti. Praksa je da se kasnije izvrši kontrolno snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, kako bi i majstori i vlasnici prostora bili sigurni da je poteškoća u potpunosti otklonjena. 

Naravno da adaptacije kupatila može da izvrši svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac, a tom prilikom će nakon izlaska na teren i pripremiti ponudu. U nju će biti unete informacije o ceni, odnosno materijalu koji je potrebno pribaviti, kao i o roku završetka radova. 

Zamena vodovodnih cevi koje su dotrajale je, isto tako na spisku usluga koje nude ovi majstori, a po zahtevu mogu biti zamenjene i baterije na česmama, kao i sifoni i ventili. 
Podrazumeva se da popravku i zamenu bojlera vrši svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savski venac, ali i zamenu WC šolja, bidea i lavaboa, kao i pisoara i tuš kabina. Ukoliko je potrebno u nekom prostoru ozidati kadu, ovi majstori će i to učiniti po zahtevu klijenata.
fotografije
VODOINSTALATER SAVSKI VENAC
VODOINSTALATER SAVSKI VENAC
VODOINSTALATER SAVSKI VENAC 1
VODOINSTALATER SAVSKI VENAC 2
Vodoinstalater Savski venac 4
Vodoinstalater Savski venac 5
Vodoinstalater Savski venac 6