Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kotež 

Očekivano je od svakog klijenta, u čijem objektu je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije Kotež da prvo telefonom kontaktira jedan od mnogobrojnih servisa, koji se u tom delu grada Beograda nalaze. Trebalo bi da se tom prilikom dogovori sa nadležnima i o terminu, kada će omogućiti majstorima da izađu na teren. 
Naime, vrlo je važno da vodoinstalateri budu upoznati sa stanjem kanalizacionog sistema u samom objektu, da bi pripremili ponudu.

Odgušenje kanalizacije Kotež 

Samim tim što gotovo svaki servis, koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Kotež, tu uslugu vrši i mašinski i ručno, važno je da na osnovu stanja na terenu majstori izvrše procenu i pripreme ponudu. Baš zato jeste zahtevano da se klijent sa njima dogovori kada će moći da posete konkretni objekat, što ću učiniti kada ih bude kontaktirao putem telefona. 

Postoje slučajevi kada nije dovoljno samo da majstori izvrše procenu stanja kanalizacionog sistema, već je neophodno i da izvrše dijagnostičko snimanje kanalizacionih cevi, a u kom slučaju će koristiti mikro kamere, tome namenjene. Dijagnostičko snimanje će u velikoj meri pomoći majstorima da ustanove gde je nastao problem, odnosno da procene da li je bolje da koriste mašine ili ručnu sajlu, kako bi otklonili sa uspehom taj problem, a posle toga će biti izvršeno i kontrolno snimanje po potrebi. 

Izuzev osnovne usluge, kompanije zadužene za odgušenje kanalizacije Kotež mogu da izvrše i čišćenje septičkih jama, odnosno njihovu dezinfekciju, ali isto tako i odgušenje kade, WC šolje i pisoara, odnosno odgušenje slivnika ili sudopere. 

U principu, ove usluge mogu biti izvršene kako u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, odnosno fabrike, tako isto i u privatnim kućama i stanovima, odnosno u stambenim zgradama. Podrazumeva se da klijenti mogu ove majstore zadužiti i za odgušenje kanalizacije Kotež u nekom hotelu ili drugom smeštajnom objektu, odnosno u okviru bilo koje zdravstvene institucije ili poslovnog prostora. 

Naglašavamo i to da majstori mogu izvršiti i druge vodoinstalaterske usluge, a koje se primarno odnose na zamenu i popravku elemenata vodovodnog sistema u nekom objektu.

Pobrinuće se i da ispune očekivanja klijenata vezano za adaptaciju kupatila, a specijalizovani su pored ostalog i za podziđivanje kade, zamenu sanitarija, odnosno kupatilskih elemenata bilo koje vrste.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE KOTEŽ
ODGUŠENJE KANALIZACIJE KOTEŽ
ODGUŠENJE KANALIZACIJE KOTEŽ 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE KOTEŽ 3