Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater za fizička lica 

Bilo da ste vlasnik određenog stambenog prostora ili da u njemu živite, morate znati da vodoinstalateri za fizička lica mogu sve usluge da pruže u bilo kom prostoru. 
Ne samo da oni mogu biti angažovani prilikom detekcije kvara na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži u kući ili stanu, odnosno stambenoj zgradi, nego isto tako mogu da izvrše i sve vrste popravki, zatim čišćenje kanalizacionog sistema i mnoge druge usluge za koje su specijalizovani.

Vodoinstalater za fizička lica Beograd

Naglašavamo da je potpuno nebitno da li konkretne usluge vodoinstalateri za fizička lica treba da izvrše u privatnoj kući ili stanu, odnosno u nekoj stambenoj zgradi, jer oni te usluge vrše profesionalno i kvalitetno u bilo kom prostoru. 

Shodno zahtevima klijenata, oni mogu da pregledaju ili eventualno vodovodne instalacije zamene, odnosno poprave, a to isto se odnosi i na kanalizacioni sistem. 
Takođe, ukoliko bude potrebno, ovi majstori mogu biti angažovani i prilikom renoviranja kuhinje ili kupatila, a zarad za mene i WC šolja, tuš kabina i kada, zatim bojlera i slavina, te mnogih drugih sanitarnih elemenata. 
U slučaju da bude potrebno, vodoinstalateri za fizička lica će popraviti ili zameniti bilo koji ventil u konkretnom prostoru, kao i virble. Pregledaće celokupnu vodovodnu mrežu, kao i kanalizacionu, te utvrditi gde postoji kvar, a ako to nekom klijentu bude potrebno. 

Specijalizovani su i za čišćenje kanalizacionog sistema, odnosno za odgušenje i kanalizacionih horizontala, ali i vertikala, te spoljne kanalizacije. Podrazumeva se da mogu izvršiti i čišćenje septičkih jama, a dostupna je i usluga snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama. U principu, vodoinstalateri za fizička lica te usluge vrše zarad bolje dijagnostike, odnosno kada ne mogu tako lako da utvrde gde je do problema u funkcionisanju kanalizacionog sistema u stanu ili kući došlo.

U principu, najjednostavnije bi bilo reći da su apsolutno sve vodoinstalaterske usluge na raspolaganju neprekidno fizičkim licima. Zapravo, vodoinstalateri za fizička lica imaju i dežurnu službu, te vrlo brzo po pozivu građana izlaze na teren.

Vodoinstalater za pravna lica 

Sve vrste usluga za koje su specijalizovani vodoinstalateri su dostupne i svim pravnim licima. Uz to, vodoinstalateri za pravna lica nude i mnoge pogodnosti, o kojima će nadležni u određenim kompanijama svakako da budu informisani. 

Vodoinstalater za pravna lica BEOGRAD

U zavisnosti od vrste usluga će zavisiti i da li vodoinstalateri za pravna lica nude specijalne mogućnosti ugovaranja nadležnima u dotičnim kompanijama ili ne.

A u većini slučajeva je dozvoljeno da budu date brojne pogodnosti pravnim licima, a posebno ukoliko se radi o saradnji na dugoročnom nivou. 

Najbitnije je da nadležno lice u bilo kom preduzeću kontaktira odabrani vodoinstalaterski servis, kako bi se sa nadležnima u njemu dogovorio oko svih detalja vezano za pružanje usluga. 

Svakako da će biti predočen i ugovor sa posebnim uslovima vlasnicima kompanija, a u zavisnosti od toga za koje usluge su zainteresovani i koliko dugo bi trebalo da ih vodoinstalateri za pravna lica vrše. 

Velike su prednosti angažovanja zaposlenih u vodoinstalaterskih servisima na taj način. Ne samo da su njihove usluge pravnim licima dostupne neprekidno, odnosno u toku svakog dana ili noći, te za vreme praznika i u dane vikenda, već postoji i opcija plaćanja usluga preko računa. 

Izuzev redovnog održavanja instalacija u određenom objektu, postoji mogućnost i zakazivanja izlaska majstora na teren nekoliko dana ranije. 

Takođe se vodoinstalateri za pravna lica trude da imaju sasvim dovoljno rezervnih delova, tako da mogu vrlo brzo da reaguju kada je to potrebno. Uz to nastoje i da u radu budu maksimalno pedantni, a po potrebi će pružiti i različite profesionalne savete nadležnima u konkretnim kompanijama.

Podrazumeva se da posebnu pažnju obraćaju i na način komunikacije, koji je maksimalno olakšan, tako da vlasnik određenog preduzeća nema razloga za brigu, jer će uvek moći da kontaktira majstore kad god je to potrebno. 

Pored svega pomenutog, podrška korisnicima je na raspolaganju svima, kojima su potrebni vodoinstalateri za pravna lica. A ovi majstori i nadležni u konkretnom vodoinstalaterskom servisu će se potruditi da na najbolji mogući način na sve zahteve klijenata odgovore.

Vodoinstalater za fizička i pravna lica Novi Beograd


Voda se nalazi u svakom objektu – u privatnim kućama, u višespratnicama, u poslovnim objektima i lokalima, halama, salama i slično. Gde god je voda, tu može da se desi neki problem sa pucanjem cevi, zapušenjem, izlivanjem... Situacija je zaista mnogo.

Zbog toga je dobro da znate, bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice, da u svakom trenutku možete da pozovete dežurne ekipe vodoinstalatera. Oni izlaze na teren za oko sat vremena najviše od momenta kada prime poziv i efikasno rešavaju vaš problem.

Rade i tokom godišnjih odmora, praznika, vikenda, dakle za njih nema neradnih dana. Kada obave uslugu, biće vam izdat račun.

Cene usluga su vrlo realne i za svakoga prihvatljive, a nema ni skrivenih troškova, pošto konačan iznos usluge koju plaćate, znate na samom startu. 


VODOINSTALATERI ZA FIZIČKA I PRAVNA LICA VOŽDOVAC

Dobre i kvalitetne majstore možete da pozovete bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice, odnosno, nije važno da li se intervencija obavlja u stambenom objektu ili u prostorijama neke firme. Ekipe vodoinstalatera će vam pružiti garancije na izvršene usluge i dobićete račun.
Majstori mogu da se pohvale dugogodišnjim iskustvom i znanjem, koje redovno usavršavaju prateći nove tehnologije. Na primer, jedna od tih novih metoda je i snimanje cevi uz pomoć kamere. Sve to ima za cilj da majstorima omogući da postave što tačniju i precizniju dijagnostiku, a to bi na kraju, takođe značilo umanjenje troškova koje plaća krajnji korisnik. Primera radi, ako se zna gde se nalazi cev koju bi trebalo menjati, onda će se rušiti baš taj deo zida i ne postoji mogućnost da dođe do bilo kakve greške. Cene usluga ćete saznati u samom startu tako da ne može da se dogodi da budete neprijatno iznenađeni na kraju. 
fotografije
Vodoinstalater za fizička i pravna lica
Vodoinstalater za fizička i pravna lica