Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Servis i popravka veš mašina

U zavisnosti od kvaliteta veš mašine umnogome zavisi i koliko često je potrebno angažovati profesionalce, odnosno električare, koji će izvršiti njihov servis.
Možda i vi spadate u grupu onih, koji misle da je to čisto bacanje novca, ali bi trebalo da znate da svaka veš mašina ima vek trajanja, a koji sasvim sigurno može biti produžen u velikoj meri ukoliko električar vrši servisiranje prema pravilima. 

Ipak, mnogi od nas misle da nije neophodno vršiti redovno servis veš mašina, već majstore kontaktiraju tek kada uređaj potpuno stane.
A da se to ne bi dogodilo, potrebno je na godinu ili dve pozvati majstora, koji će pregledati uređaj i utvrditi da li postoji potencijalni kvar na njemu, te će očistiti sve ventile i odvod, kako bi na taj način uspeo da očuva konkretnu veš mašinu još dugo. 

Nepisano je pravilo da su skuplje mašine kvalitetnije, te obično traju duže, ali to naravno ni u kom slučaju ne znači da ni oni nešto jeftiniji uređaji ne mogu da traju dugi niz godina, ali je tada potrebno da servis i popravka veš mašina bude vršena redovno. 

Inače, električari mogu po zahtevu klijenata i različite kvarove na tim uređajima da otklone, budući da i usluge popravke veš mašina spadaju u domen njihovog posla. 
Sem popravke vrata, odnosno zamene guma na vratima, servis i popravka veš mašina podrazumeva i zamenu amortizera, kao i zamenu lagera i grejača, ali i mnoge druge usluge, koje će električari izvršiti u najkraćem mogućem roku, te tako klijentima pružiti mogućnost da još dugo godina svoju mašinu za veš koriste bez ikakvih smetnji.

Još treba dodati i to da su ove usluge dostupne na zahtev klijenata u toku cele radne sedmice, a da pojedini servisi mogu da ih pruže pruže i u dane vikenda, pa čak i posle završenog vremena, jer većina njih nudi i mogućnost hitnih intervencija po pozivu, odnosno izlaska majstora na teren i u dane vikenda i praznikom, ali i u toku noći, te pošto uobičajeno radno vreme samog servisa bude završeno.

Servis i popravka veš mašina Novi Beograd

Veš mašina je neophodna u svakom domaćinstvu, i bez nje se ne može. Zamislite samo, koliko je teško prati veš na ruke, kao što su to radile naše bake, grejati vodu u loncu i slično... Zvuči zamorno i samo kada se predoči takva situacija, i zbog toga bi vaša veš mašina trebalo da radi besprekorno.

Svaki kvar koji imate možete da prijavite dežurnom električarskom servisu, koji će izaći na teren i ustanoviti o čemu se radi. Vrlo je važno da znate da vam oni neće naplatiti dolazak, već samo delove koje su upotrebili, i rad.

Poziv možete da uputite u bilo koje doba dana, kao i tokom praznika, godišnjih odmora ili vikenda, jer majstori su uvek dostupni i vama stoje na raspolaganju.

Cenu ćete znati odmah u startu, kada majstor pogleda veš mašinu i ustanovi u čemu je kvar. 


SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA VOŽDOVAC

Zamislite da perete veš na ruke? To je bilo nekada, a danas je nezamislivo, posebno u porodicama gde postoje mala deca ili više članova. Ako biste veš nosili stalno na hemijsko čišćenje, vrlo brzo biste bankrotirali, jer su te usluge veoma skupe. Dolazimo do zaključka da je veš mašina zaista neophodna, pa kada ne radi, tek onda uviđamo koliko nam je potrebna. 
Servis i popravku veš mašina rade iskusni električari, i dovoljno će biti da uputite jedan poziv, nakon čega će majstori biti na adresi za oko sat vremena. Takođe, moguće je da dogovorite i neko vreme koje vama odgovara, kao što je vikend, jer za majstore ne postoje dani odmora. Oni rade 365 dana u godini, 24/7, pošto kvarovi ne mogu da čekaju. Na odrađene usluge ćete dobiti garanciju, a cene servisiranja i popravke veš mašina su vrlo povoljne i svima prihvatljive, jer su realne. 

SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA SAVSKI VENAC

Veš mašina je sasvim neophodna u svakom domaćinstvu, tako da je nemoguće da duže vreme stoji pokvarena. Dobra vest je da u svakom trenutku možete da uputite poziv dežurnoj ekipi električara, koja će izaći na teren, pregledati veš mašinu, ustanoviti u čemu je kvar, a onda će vam saopštiti cenu usluge popravke. Ono što je svima važno da znaju, to je da se dolazak majstora ne naplaćuje, već samo rad i potrošeni materijal. Takođe, vreme u koje će se obaviti intervencija, zavisi od vas, odnosno, ekipe električara se prilagođavaju vašem vremenu. Ako je reč o hitnoj intervenciji koja ne može da čeka, tada su majstori u mogućnosti da se pojave na vašim vratima u roku od sat vremena, ako živite na teritoriji Beograda. Sa sobom nose sav potreban alat i savremenu opremu, a ono što ih najviše preporučuje, to su godine iskustva i mnogo zadovoljnih klijenata. fotografije
Servis i popravka veš mašina
Servis i popravka veš mašina