Beograd

066/358 416
Majstor Djole lektro slika

Beograd

066/385 241
Električarske usluge Napon slika

Beograd

066/62 51 387
Elektro servis Speed slika

Servis i popravka veš mašina

U zavisnosti od kvaliteta veš mašine umnogome zavisi i koliko često je potrebno angažovati profesionalce, odnosno električare, koji će izvršiti njihov servis.
Možda i vi spadate u grupu onih, koji misle da je to čisto bacanje novca, ali bi trebalo da znate da svaka veš mašina ima vek trajanja, a koji sasvim sigurno može biti produžen u velikoj meri ukoliko električar vrši servisiranje prema pravilima. 

Ipak, mnogi od nas misle da nije neophodno vršiti redovno servis veš mašina, već majstore kontaktiraju tek kada uređaj potpuno stane.
A da se to ne bi dogodilo, potrebno je na godinu ili dve pozvati majstora, koji će pregledati uređaj i utvrditi da li postoji potencijalni kvar na njemu, te će očistiti sve ventile i odvod, kako bi na taj način uspeo da očuva konkretnu veš mašinu još dugo. 

Nepisano je pravilo da su skuplje mašine kvalitetnije, te obično traju duže, ali to naravno ni u kom slučaju ne znači da ni oni nešto jeftiniji uređaji ne mogu da traju dugi niz godina, ali je tada potrebno da servis i popravka veš mašina bude vršena redovno. 

Inače, električari mogu po zahtevu klijenata i različite kvarove na tim uređajima da otklone, budući da i usluge popravke veš mašina spadaju u domen njihovog posla. 
Sem popravke vrata, odnosno zamene guma na vratima, servis i popravka veš mašina podrazumeva i zamenu amortizera, kao i zamenu lagera i grejača, ali i mnoge druge usluge, koje će električari izvršiti u najkraćem mogućem roku, te tako klijentima pružiti mogućnost da još dugo godina svoju mašinu za veš koriste bez ikakvih smetnji.

Još treba dodati i to da su ove usluge dostupne na zahtev klijenata u toku cele radne sedmice, a da pojedini servisi mogu da ih pruže pruže i u dane vikenda, pa čak i posle završenog vremena, jer većina njih nudi i mogućnost hitnih intervencija po pozivu, odnosno izlaska majstora na teren i u dane vikenda i praznikom, ali i u toku noći, te pošto uobičajeno radno vreme samog servisa bude završeno.
fotografije
Servis i popravka veš mašina
Servis i popravka veš mašina