Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Popravka vodokotlića 

Ne samo da ukućane, odnosno korisnike bilo kog prostora nervira kada vodokotlić ne radi, nego to dovodi i do povećane potrošnje vode u konkretnom prostoru. A da bi taj problem mogao da bude rešen, neophodno je da bude izvršena popravka vodokotlića od strane profesionalaca. Upravo njih zapošljava svaki vodoinstalaterski servis, te navedenu uslugu majstori izvršavaju u kratkom roku pošto ih klijent bude o svim detaljima informisao. 

Popravka vodokotlića 

Očekuje se od svakog u čijem kupatilu je došlo do poteškoće u radu vodokotliće, da kontaktira jedan od brojnih vodoinstalaterskih servisa. Naime, neophodno je da vodoinstalateri budu detaljno prvo upoznati sa problemom, a kako bi popravka vodokotlića bila izvršena profesionalno i u optimalnom roku. Nepisano je pravilo da će vrlo brzo pošto ih klijenti budu kontaktirali, vodoinstalateri da izađu na teren. 

U suštini nije potrebno nikakvo dodatno upoznavanje sa problemom, jer će ih svakako klijent pre toga detaljno o tome informisati. 

Jedan od najčešćih razloga zbog kojih dolazi do curenja vodokotlića jeste neispravan plovak, kao i zvono za vodokotlić. Baš iz tog razloga i napominjemo da popravka tog elementa u većini slučajeva podrazumeva zamenu ova dva dela. 

Međutim, ako je u određenom prostoru došlo do curenja vodokotlića iz nekog drugog razloga, klijenti mogu biti sasvim sigurni da će vodoinstalateri ustanoviti problem vrlo brzo, a onda ga još brže i uspešno rešiti. 

Radi se o usluzi koja spada u prilično jednostavne. Zato i ne čudi što se mnogi odlučuju da samostalno izvrše popravku, odnosno zamenu navedenih delova. Ipak, popravka vodokotlića iziskuje određenu dozu stručnosti, koju vodoinstalateri svakako imaju. 

Ako to klijent želi, oni mogu izaći na teren i nakon što bude zvanično radno vreme nadležnog servisa završeno. U tom slučaju su u pitanju hitne intervencije, a naplata tih usluga se vrši na drugačiji način, odnosno po cenovniku koji je viši od uobičajenog. Naravno da će klijenti svakako o tome da budu informisani od strane nadležnih na vreme.

Popravka vodokotlića Novi Beograd


Vodokotlić je deo wc šolje i on može da se popravlja ili da se zameni. Naravno, ako je u pitanju manji kvar, onda je isplativije da se radi popravka, a ukoliko je nešto krupnije po sredi, tada će vam majstori predložiti da je jeftinija varijanta da kupite nov vodokotlić.

Vodokotlići se kvare i to je normalno, zbog toga što se wc šolja često ispira, a njihova glavna uloga je da sakupe vodu i da je zadrže u sebi, dok ne poželimo da isperemo wc šolju. Dolazak ekipe možete da zakažete u bilo kom trenutku, jednostavnim pozivanjem broja telefona. Vi određujete vreme obavljanja intervencije, i to može da bude vikend, neradni dan, praznik, jer za vredne majstore ne postoji odmor.

Cena usluge je sasvim realna i svima prihvatljiva, a sam dolazak se ne naplaćuje. 


POPRAVKA VODOKOTLIĆA VOŽDOVAC

Ako vodokotlić ne radi, tada možete da računate da wc šolju nećete moći da koristite. To kažemo zbog toga što se u vodokotliću skuplja voda koja nakon toga, ispira wc šolju. Vodokotlić je sačinjen od određenih delova i potrebno je da ga pogleda stručno lice da bi ustanovilo u čemu je kvar. Ponekad će se menjati samo jedan deo vodokotlića, a nekad će se zameniti ceo. 
Naša topla preporuka jeste da angažujete stručnu ekipu majstora koja će obaviti ovaj posao, jer su cene veoma realne, a uzmite u obzir i to da se popravka vodokotlića ili njegova zamena, ne rade često, već jednom u nekoliko godina. Cene ćete saznati u samom startu i nema nikakvih skrivenih troškova i neprijatnih iznenađenja. Ekipa dolazi u roku od sat vremena, ako je kvar hitan, i popravku odrađuje veoma brzo, uredno i pedatno, a pre svega, stručno i profesionalno. 
fotografije
Popravka vodokotlića
Popravka vodokotlića