Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Ugradnja bojlera 

Kako prilikom useljenja u novi stambeni ili poslovni prostor, tako se ugradnja bojlera može vršiti i kada je potrebno stari uređaji zameniti, odnosno ukoliko se vrši renoviranje konkretnog prostora. 
U svakom slučaju se preporučuje angažovanje majstora, koji su za te poslove specijalizovani, jer je vrlo važno da konkretni bojler bude ugrađen u skladu sa pravilima, odnosno da to bude učinjeno od strane stručnog lica, kako se ne bi dogodila nikakva neprijatnost u budućnosti. 

Zašto ugradnja bojlera mora biti izvršena od strane stručnog lica?

S obzirom na to da je vrlo opasno ukoliko ugradnja bojlera nije u određenom prostoru izvršena u skladu sa pravilima, jer može čak da odnese i ljudski život, to je i sasvim jasno zbog čega je uvek bolje angažovati stručnjaka, a najpre radnika u vodoinstalaterskom servisu, kako bi ugradio kupljeni bojler u tom prostoru. 

Koliko traje ugradnja bojlera u slučaju da je vlasnik prostora već nabavio uređaj?

U slučaju da je klijent već kupio bojler željene zapremine, podrazumeva se da će njegova ugradnja biti brzo završena. 
Naravno da ugradnja bojlera traje duže ukoliko vodoinstalater mora neposredno pre toga da informiše klijenta o tome, koje zapremine bi odgovarao bojler u tom prostoru, ali i ako je potrebno da bude izvršena popravka, odnosno zamena dotrajalih ventila ili vodovodnih cevi. 
Samo iz tog razloga jeste nezahvalno navoditi koliko će ukupno da traje ugradnja bojlera, jer se podrazumeva da će vodoinstalater kada bude vršio procenu stanja u određenom stambenom ili poslovnom prostoru takve informacije svakako dati klijentu. 

Koliko se naplaćuje ugradnja bojlera?


Negde oko tri do četiri hiljade dinara košta ugradnja bojlera, a u zavisnosti od dogovora sa konkretnim vodoinstalaterom, u tu cenu može biti uračunata i njegova demontaža. 
Naravno da neki majstori demontažu starog bojlera naplaćuju odvojeno, a svakako će se o tome prethodno dogovoriti sa vlasnikom tog prostora.
Napominjemo da je u navedenu cenu uračunat i dolazak vodoinstalatera na adresu klijenta.
fotografije
Ugradnja montaza bojlera
Ugradnja montaza bojlera
Ugradnja bojlera
Ugradnja bojlera 1