Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Palilula 

Sve zahteve klijenata vezano za popravke, ali i zamenu elemenata elektroinstalacija, kao i mnoge druge usluge vrše električari Palilula. 
Uopšteno govoreći, radno vreme ovih servisa je manje - više klasično, što znači obično u toku radne sedmice u većem delu dana, s tim što oni mogu da vrši hitne intervencije kad god je to potrebno. 

Električar Palilula

Bitno je da objasnimo klijentima da hitne intervencije vrše električari Palilula po njihovom zahtevu, što ustvari podrazumeva da oni na teren mogu da izađu posle završenog uobičajenog radnog vremena servisa, ali i tokom vikenda, odnosno za vreme praznika. Budući da se hitne intervencije naplaćuju prema drugačijem cenovniku od onoga koji je uobičajen, to će biti informisani svi klijenti o tim detaljima na vreme. 

Pobrinuće se da izvedu sve elektro radove u različitim objektima ovi majstori, a bez obzira da li su u pitanju objekti namenjeni stanovanju ili je reč o hotelima, odnosno medicinskim ustanovama, te fabrikama ili bilo kom drugom objektu. 

Po zahtevu klijenata mogu i dotrajale elektroinstalacije da zamene, ali i da poprave sve elemente koji su pokvareni. 

Moramo napomenuti i to da svi klijenti dobijaju propisane garancije za izvedene radove, a svakako ovi majstori koriste i materijale visokog kvaliteta, odnosno elemente proverenih proizvođača. 

U bilo kom objektu će po zahtevu klijenata električari Palilula ugraditi automatske osigurače, ali i elektro razvodne ormane, te sve ostale elemente sistema kad je potrebno. 

Pored toga, mogu popraviti i male i velike kućne aparate, tako da ih između ostalog klijenti mogu angažovati za popravku TA peći, zatim veš mašina i bojlera, odnosno šporeta i mašina za pranje posuđa, a podrazumeva se da ti električari mogu da izvrše i servisiranje svih tih aparata shodno zahtevima klijenata. 

Specijalizovani su ne samo za ugradnju interfona, već i za razvođenje celokupne instalacije za interfonski sistemi u objektima, ali i za popravku postojećih interfona. 

A ako to neko bude zahtevao, mogu ugraditi i sistem video - nadzora, to jest isprojektovati ga, s tim da isto tako električari Palilula mogu ugraditi i alarmne sisteme u stambene, poslovne ili objekte druge namene.