Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Stari grad 


Dobro je poznato svima da se većina problema u funkcionisanju vodovodnih, ali kanalizacionih sistema u objektima dešava onda kad im vreme nije, ali sada više vlasnici tih prostora nemaju razloga za brigu, zato što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Stari grad obično ima i službu koja je dežurna. Zahvaljujući tome, klijentima će konkretne usluge biti pružene u posebno kratkom roku, tako da će svaki i manji i veći problem vrlo brzo biti otklonjen, bez obzira da li se radi o kanalizacionoj ili o vodovodnoj instalaciji. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Stari grad


U najkraćem mogućem roku nakon što dobiju poziv od klijenta da će ovi majstori da izađu na teren i upoznaju se sa stanjem konkretnog objekta, kako bi mogli da izvrše procenu. Naravno da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Stari grad klijentima u okviru ponude navodi i cenu svih usluga, ali i rok završetka. To se posebno odnosi na adaptacije kupatila, jer je u tom slučaju potrebno i da se sa klijentima dogovore oko nabavke neophodnog materijala, to jest oko toga ko će da izvrši nabavku. 

Svakako ovi majstori mogu i da izvrše odgušenje kanalizacije ako je potrebno, a sasvim svejedno da li je u pitanju poslovni objekat, odnosno stan ili kuća, te stambena zgrada ili neko industrijsko postrojenje. Budući da postoje dva načina za odgušenje kanalizacionih sistema, to se na osnovu procene majstora o nivou zaprljanosti donosi odluka da li će odgušenje biti izvršeno pod pritiskom i uz korišćenje specijalnih savremenih vozila i aparata ili uz primenu ručne sajle. Ako je u pitanju izuzetno veliki problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema, a majstor ne može sa sigurnošću da utvrdi gde se on nalazi, predložiće klijentima da bude izvršeno snimanje cevi mikro kamerama. Nakon završenog dijagnostičkog snimanja će biti utvrđeno o kakvom problemu se radi i kako on treba da bude otklonjen, a nakon određenog vremenskog perioda će klijentu biti predloženo da bude izvršeno i kontrolno snimanje cevi. 

Trebalo bi pomenuti i to da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Stari grad u skladu sa zahtevima klijenata vrši i zamenu bojlera, odnosno njihovu popravku, ali i zamenu sifona, kao i njihovo čišćenje. Isto tako su dostupne i usluge zamene baterija, ali i prateće kupatilske galanterije, odnosno sanitarija. Uopšteno govoreći, ovi majstori mogu zameniti WC šolje, bidee i tuš kabine, ali i pisoare, kade i lavaboe, kao i ventile.

Vlasnici prostora koji žele da imaju ozidanu kadu mogu angažovati bilo kog majstora, jer to takođe spada u usluge koje svaki specijalizovani vodoinstalaterski servis na području te gradske opštine nudi.
fotografije
VODOINSTALATER STARI GRAD
VODOINSTALATER STARI GRAD
VODOINSTALATER STARI GRAD 1
VODOINSTALATER STARI GRAD 2
Vodoinstalater Stari grad 4
Vodoinstalater Stari grad 5
Vodoinstalater Stari grad 6