Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Novi Beograd

Omogućiće zainteresovanima brojni električari Novi Beograd da u njihovom prostoru budu u potpunosti osposobljene elektroinstalacije, ali i sistem za video nadzor, kao i alarmni sistem, te po potrebi ovi majstori mogu i da poprave interfonski sistem u konkretnom objektu. 

Električar Novi Beograd 

U najkraćem mogućem roku pošto ih klijent bude telefonom kontaktirao će brojni električari Novi Beograd da posete konkretni objekat, te da se potrude željenu uslugu maksimalno profesionalno i efikasno da izvrše. 

Klijenti bi morali biti upoznati sa informacijom da ovi majstori vrše i hitne intervencije po njihovom zahtevu, a u pitanju su usluge koje će biti naplaćene prema drugačijem cenovniku, jer je potrebno da klijenti budu angažovani posle uobičajenog radnog vremena. Jednostavnije govoreći, ne predstavlja nikakav problem majstorima da izađu na teren čak i u toku noći ili kada se obeležava neki državni praznik, odnosno u dane vikenda, to jest u bilo koje vreme, ali se podrazumeva da će te usluge biti naplaćene prema višem cenovniku, nego ako se izvršavaju u toku radnog vremena samog servisa. 

Bilo koji kućni aparat će električari Novi Beograd da poprave ako to klijent zahteva, a što se prvenstveno odnosi na mašine za veš i bojlere, odnosno TA peći, kao i na mašine za sušenje veša, zatim mašine za pranje posuđa i protočne bojlere, te na bilo koji drugi kućni aparat. 

Rasvetne elemente mogu ovi majstori da poprave, ali i da ugrade nove, te će se pobrinuti i prekidače i utikače da montiraju po zahtevu klijenata, ali i elektro razvodne ormare i automatske osigurače. Bitno je u tom slučaju da se sa vlasnicima samog prostora, odnosno sa osobama koje su tu nadležne dogovore precizno i oko toga ko će da nabavi repromaterijal. Naime, majstori mogu da daju garancije na kvalitet isključivo ukoliko se ugrađuju oni elementi, koje oni budu nabavili, zato što posebno vode računa o tome od kog proizvođača ih kupuju. 

Stare elektroinstalacije će u skladu sa potrebama, odnosno zahtevima vlasnika prostora električari Novi Beograd da zamene, a naravno da će u novoizgrađenim objektima oni montirati elektroinstalacije i sve neophodne elemente. 

Sem toga što mogu da ugrade celokupan interfonski sistem, kao i alarmni, te sistem za video nadzor objekata, oni su isto tako i u mogućnosti da na elementima već postojećih sistema izvrše sve popravke, kako bi ih osposobili za dalji nesmetani rad.