Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Bele vode 

Kako mašinsko, tako isto shodno potrebama i ručno odgušenje kanalizacije Bele vode će izvršiti zaposleni u specijalizovanim servisima, kojih ima sasvim dovoljno u tom delu grada.

Odgušenje kanalizacije Bele vode

Najvažnije je da klijenti imaju na umu da postoje situacije kada ne mogu ništa da preduzmu, kako bi sanirali određeni kvar, koji je nastao u funkcionisanju kanalizacionog sistema, već je neophodno da kontaktiraju kompanije specijalizovane za odgušenje kanalizacije Bele vode, a ako taj problem žele da reše trajno. 

Pravilo je da majstori izlaze u najkraćem mogućem roku posle dobijenog poziva na teren, a bez obzira da li je u pitanju zagušenje u stambenoj zgradi, odnosno u jednoj stambenoj jedinici ili kući i, te da li se radi o poteškoćama u funkcionisanju kanalizacionog sistema nekog industrijskog objekta, ali i ugostiteljskog, medicinskog ili nekog drugog. 

Princip je uvek isti, te podrazumeva da majstori prilikom izlaska na teren utvrđuju zbog čega je došlo do poteškoća u funkcionisanju kanalizacije, pa procenjuju da li je bolje da bude izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Bele vode ili mašinsko. A na osnovu toga formiraju i cenu, pa u najkraćem mogućem roku otklanjaju konkretni problem. 

U određenim slučajevima može da postoji dodatna poteškoća, tako da majstori ne budu potpuno sigurni zbog čega je došlo do problema u radu kanalizacionog sistema u tom objektu. A tada se primenjuje snimanje cevi mikro kamerama, koje je u principu prvo dijagnostičko, a posle se praktikuje da bude izvršeno i kontrolno. Upravo izvršenje te usluge će pomoći majstorima da ustanove gde je nastao problem i da odluče da li je bolje odgušenje kanalizacije Bele vode izvršiti ručno ili mašinski, pa će u skladu sa tim i da naprave ponudu. 

Mašinska odgusenja kanalizacije se primenjuju u slučajevima, kada sajla ne može da dopre do mesta gde je problem nastao, ali i u nekim specifičnim situacijama, kao što je sanacija hemijskog otpada ili rešavanje vrlo neprijatnih ekoloških katastrofa. Podrazumeva se da će vlasnik konkretnog prostora ili nadležno lice određenog objekta biti upoznato sa svim detaljima, te će mu naravno biti predočena i cena usluge.

Dobra vest je i to što kompanije zadužene za odgušenje kanalizacije Bele vode rade neprekidno, to jest u okviru gotovo svake od njih se nalazi i tim stručnjaka koji vrše hitne intervencije po pozivu klijenata. 

Ukoliko bude bilo potrebno izvršiti čišćenje septičkih jama, ovi majstori, takođe mogu biti angažovani, ali i kada su u pitanju standardne vodoinstalaterske usluge.

Bitno je napomenuti da firme zadužene za odgušenje kanalizacije Bele vode vrše i crpljenje separatora, kao i njihovo pranje, ali i renoviranje kupatila u bilo kom objektu, te kuhinja i pružaju one vodoinstalaterske usluge, koje se smatraju standardnim.