Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Botanička bašta

Kako se često potreba za ovim uslugama javlja u neodgovarajuće vreme, odnosno u toku noći ili vikendom, pa čak i kada su praznici, to gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Botanička bašta nudi klijentima i mogućnost hitnih intervencija upravo tada. Naravno da se drugačiji cenovnik u tom slučaju primenjuje, prosto zato što je obaveza majstora da izađu na teren van radnog vremena, pa će sa tim detaljima svakako klijenti blagovremeno i da budu upoznati, kako ne bi bilo nikakve zabune. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Botanička bašta 

Izuzev u stanovima, odnosno stambenim zgradama, kao i privatnim kućama, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Botanička bašta može biti angažovan i kada je potrebno izvršiti bilo kakvu popravku na vodovodnom ili kanalizacionom sistemu u industrijskom postrojenju ili nekom ugostiteljskom, odnosno medicinskom i smeštajnom, ali i svakom drugom objektu. 

Vrlo je jednostavan princip funkcionisanja zaposlenih u ovim servisima, jer oni brzo pošto ih klijent pozove i informiše o problemu koji ima, dogovaraju termin izlaska na teren, jer je neophodno da oni lično izvrše uvid u stanje bilo vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema u tom objektu. A na osnovu procene majstora se formira ponuda, te obaveštava svaki klijent o tome. 

Pored uobičajenih usluga, koje podrazumevaju zamenu i popravku sanitarnih elemenata i galanterije, odnosno delova vodovodnog ili kanalizacionog sistema, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Botanička bašta uključuje i odgušenje kanalizacije. Naglašavmo da se ta usluga može izvršiti i ručno, odnosno uz korišćenje specijalnih sajli i mašinski, kada ovi majstori koriste namenska vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Pored toga, klijentima je na raspolaganju i usluga snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama, a što se u većini slučajeva primenjuje kada je potrebno izvršiti preciznu dijagnostiku. 

Trebalo bi da pomenemo i to da ovi majstori po zahtevu klijenata mogu da izvrše i mnoge druge vodoinstalaterske usluge, a u koje pored ostalog spada i uvođenje vode u novoizgrađene objekte, kao i sanacija cevi koje su oštećene, ali i popravka, odnosno zamena svih elemenata kako vodovodnog, tako isto i kanalizacionog sistema.
fotografije
VODOINSTALATER BOTANIČKA BAŠTA
VODOINSTALATER BOTANIČKA BAŠTA
VODOINSTALATER BOTANIČKA BAŠTA 2
VODOINSTALATER BOTANIČKA BAŠTA 3