Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće 

Pored toga što mogu izvršiti navedenu uslugu u toku radnog vremena određenog servisa, majstori zaduženi za odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće nakon dobijenog poziva od strane klijenta mogu izaći na teren i u dane vikenda, zatim u toku noći, odnosno nakon završenog radnog vremena konkretnog servisa, kao i u dane praznika.

Tom prilikom će u većini slučajeva primenjivati nešto drugačiji cenovnik od uobičajenog, uzevši u obzir da su u pitanju hitne intervencije, ali će vlasnika prostora u kojima je neophodno izvršiti konkretno uslugu svakako na vreme o tome informisati. 

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće 

Majstori koji su zaposleni u servisima, primarno specijalizovanim za odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće će navedenu uslugu izvršiti u najkraćem mogućem roku, a pošto dobiju poziv od vlasnika prostora ili od lica koja su nadležna.

Moramo napomenuti da se navedena usluga vrši i ručno i mašinski, a kako u stambenim objektima, odnosno pojedinačnim stambenim jedinicama i privatnim kućama, tako isto i u stambenim zgradama.

Podrazumeva se da ovi majstori mogu izaći na teren i izvršiti konkretnu uslugu i u okviru bilo koje fabrike, odnosno u nekom industrijskom postrojenju, a u kom slučaju po zahtevu klijenata mogu izvršiti i profesionalno zbrinjavanje industrijskog otpada. Isto tako je dobro napomenuti i to da odgušenje kanalizacionih horizontala i vertikala može biti izvršeno i u okviru bilo kog ugostiteljskog ili smeštajnog objekta, zatim u nekoj zdravstvenoj instituciji ili u bilo kom drugom objektu gde za tim postoji potreba. 

Najvažnije da klijenti znaju da ovi majstori moraju izaći na teren, kako bi stekli precizan uvid u stanje kanalizacionog sistema, te da bi oformili ponudu, odnosno odlučili da li će biti izvršeno ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće. 

Ako je u pitanju nešto veće zaprljanje, može se dogoditi da majstori klijentima preporuče uslugu snimanja kanalizacionih cevi, a u kom slučaju se koriste specijalne mikro kamere, kako bi što lakše i brže bio dijagnostikovan problem, te naravno uspešno otklonjen. Pošto budu izvršili dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, majstori će odlučiti da li je bolje da odčepljenje kanalizacionog sistema izvrše mašinski ili ručno, te u većini slučajeva posle toga vrše i kontrolno snimanje cevi. 

Pored odgušenja kanalizacionih horizontala i vertikala, ovi majstori vrše i odgušenje sudopere, zatim lavaboa i WC šolje, odnosno pisoara, te slivnika u kupatilima i kuhinjama. Takođe mogu biti angažovani i za čišćenje septičkih jama, odnosno njihovu dezinfekciju, kao i za ispiranje masnoća i razbijanje tvrdih naslaga. 

Podrazumeva se da ne vrše samo odgušenje kanalizacije Novi Beograd Ušće ovi majstori, već da mogu biti angažovani i prilikom renoviranja kupatila, odnosno izvođenja vodoinstalaterskih radova u bilo kom objektu. 
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD UŠĆE
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD UŠĆE
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD UŠĆE 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD UŠĆE 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD UŠĆE 4