Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Sremčica 

Brojni vodoinstalaterski servisi su, između ostalog specijalizovani i za odgušenje kanalizacije Sremčica, a što je usluga koja može biti izvršena na dva načina. U zavisnosti od stepena zaprljanja, će biti definisano da li će odgušenje da bude izvršeno ručno ili uz pomoć posebnih mašina i alata.

Odgušenje kanalizacije Sremčica

Kada budu dobili poziv od klijenata, majstori zaposleni u bilo kom servisu, koji je za odgušenje kanalizacije Sremčica specijalizovan, će sa njim definisati i kada mogu da izađu na teren. To se zahteva zato što je neophodno da vodoinstalateri lično vide u kakvom stanju se nalazi kanalizacioni sistem, te da upravo na osnovu svog zapažanja i dijagnostike odluče da li će navedena usluga biti izvršena ručno, odnosno uz korišćenje specijalne sajle ili mašinski. 

S obzirom na to da gotovo svaki servis tog tipa ima i državnu službu, to klijenti mogu praktično od 0 do 24 svakog dana u nedelji da kontaktiraju odabrani servis, te da se informišu u hitnim intervencijama.

Budući da je neophodno angažovati majstore nakon što je njihova radno vreme završeno, usluge hitnih intervencija se naplaćuju prema drugačijem, malo više cenovniku. Vlasnici konkretnih objekata, u kojima bi trebalo da bude izvršeno odgušenje kanalizacije Sremčica će biti informisani ne samo o ceni hitnih intervencija, nego i o svim ostalim detaljima koji su vezani za pružanje konkretne usluge.

Dijagnostičko, a zatim i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama je, isto tako usluga koja je na raspolaganju klijentima. 

Zaposleni u ovim servisima mogu da izvrše i sve standardne vodoinstalaterske usluge, nevezano za to da li je u pitanju popravka ili zamena elemenata vodovodnog sistema, odnosno adaptacija kupatila. 

Takođe, moramo napomenuti da firme koje vrše odgušenje kanalizacije Sremčica mogu da izvrše i odgušenje WC šolje, čučavca i pisoara, ali i slivnika i kade, zatim sudopere, a što se odnosi na bilo koji objekat. Osim u stambenim jedinicama, odnosno privatnim kućama i stambenim zgradama, pomenuta usluga će na osnovu zahteva klijenata biti izvršena i u bilo kom hotelu, restoranu ili nekom drugu ugostiteljskom i smeštajnom objektu, ali i u okviru bilo koje zdravstvene institucije, u poslovnim prostorijama i u svakom drugom objektu, ma koja da je njegova namena i površina.