Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica

Pored uobičajenih usluga, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica nudi i snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama, ali i usluge odgušenja kanalizacije, kako vertikalne, tako i horizontalne, kao i mnoge druge specijalističke usluge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica

Podatak da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica ima i dežurnu službu je posebno važan za sve potencijalne klijente, jer to znači da im ovi majstori mogu priteći u pomoć i ukoliko je radno vreme odabranog servisa završeno. Jednostavnije rečeno, ako u toku noći ili u kasnim večernjim časovima dođe do bilo kakvog problema u funkcionisanju kako vodovodnog, tako i kanalizacionog sistema u industrijskom ili objektu za poslovnu namenu, odnosno u stanu, stambenoj zgradi ili kući, klijenti mogu kontaktirati izabrani vodoinstalaterski servis i zahtevati da majstori u najkraćem roku izađu na teren. Moraju imati, ipak na umu činjenicu da se naplata usluga van radnog vremena vrši prema skupljam cenovniku, s tim da će dobiti tačne informacije o tome od zaposlenih. 

A što se tiče uobičajenih usluga, one obuhvataju najpre zamenu vodovodnih cevi, ali i kanalizacionih, zatim zamenu ventila, kao i njihovu popravku, odnosno adaptaciju kupatila. Svakako da će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica omogućiti zainteresovanim klijentima da prvo dobiju ponudu za adaptaciju kupatila, a nakon što izađu na teren i upoznaju se sa njegovim trenutnim stanjem. Tom prilikom će se oni usaglasiti i oko toga ko će nabaviti materijal za adaptaciju, ali i oko roka završetka radova i mnogih drugih detalja. 

Podrazumeva se da sifone mogu zameniti ovi majstori, ali i izvršiti zamenu sanitarija, te podziđivanje kada i ugradnju, odnosno zamenu bojlera, tuš kabina i WC šolja, kao i baterija i lavaboa, te pisoara i bidea, ali i svih ostalih sanitarija i galanterije u kupatilima. 

Budući da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Rakovica ima pravo da kreira radno vreme prema sopstvenom nahođenju, to se ono svakako razlikuje od servisa do servisa. Međutim, većina njih praktikuje da ima standardno radno vreme, te da po njegovom završetku obezbediti i tim hitne intervencije, a koji će vrlo brzo nakon dobijenog poziva izaći na teren. 

Ukoliko u bilo kom objektu dođe do zagušenja kanalizacije, klijenti mogu i tu uslugu zahtevati od profesionalnih vodoinstalatera. Obično se praktikuje da prvo majstori izađu na teren i utvrde da li je potrebno odgušenje kanalizacije izvršiti mašinski ili ručno, te u skladu sa time i reaguju. Snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama je, a isto tako usluga koja je u ponudi, a što umnogome olakšava celokupan postupak.
fotografije
VODOINSTALATER RAKOVICA
VODOINSTALATER RAKOVICA
VODOINSTALATER RAKOVICA 1
VODOINSTALATER RAKOVICA 2
Vodoinstalater Rakovica 4
Vodoinstalater Rakovica 5
Vodoinstalater Rakovica 6