Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Avala

S obzirom na to da na području ove beogradske planine, odnosno u svim naseljima koja se u njenoj okolini nalaze postoji veći broj vodoinstalaterskih servisa, to mnogi od njih nude i odgušenje kanalizacije Avala, a što je usluga koja može biti izvršena i mašinski i ručno. Sve to isključivo zavisi najpre od stanja kanalizacionog sistema u predmetnom objektu, a zatim i od procene majstora. 

Odgušenje kanalizacije Avala 

Pored toga što postoji mogućnost da bude korišćena sajla, a kada se vrši ručno odgušenje kanalizacije Avala, u određenim situacijama majstori mogu koristiti i vozila, odnosno mašine koje omogućuju da odgušenje bude izvršeno pod pritiskom. A s obzirom na to da su obe usluge dostupne, to će odluku o tome koja je najbolja za određeni slučaj doneti majstor, ali tek pošto bude lično sagledao situaciju na terenu. 

Iz tog razloga i jeste uobičajena praksa da nakon što klijent kontaktira izabrani vodoinstalaterski servis, majstor izađe na teren, te proceni stanje celokupnog sistema i oformi ponudu, odnosno navede da li će biti izvršeno ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Avala. 

Istakli bismo i to da većina servisa tog tipa nudi mogućnosti hitnih intervencija, što znači da majstori u izuzetno kratkom roku nakon dobijanja poziva izlaze na teren, bez obzira da li je dan ili noć, odnosno da li je vikend ili neki praznik. Međutim, vlasnici konkretnog prostora, odnosno lica koja su u industrijskim postrojenjima ili nekim drugim pravnim objektima zato zadužena će svakako biti informisana o ceni, uzevši u obzir da je ona tom prilikom nešto viša od standardne. 

Svakako da će po zahtevu klijenata ovaj majsto izvršiti i industrijsko čišćenje, a kada takođe angažovani stručnjaci mogu i da zbrinu industrijski otpad.

A u ponudi se nalazi i snimanje kanalizacionih sistema, kada je neophodno korišćenje mikro kamera, što poboljšava maksimalno dijagnostiku i ubrzava je, te samim tim olakšava i odgušenje kanalizacije Avala. 

Pored ostalog, ovi majstori mogu izvršiti ne samo odgušenje kanalizacionih vertikala i horizontala u različitim objektima, nego i odgušenje pisoara, ali i čučavaca a i slivnika, kao i WC šolja, te po potrebi i odgušenje lavaboa, sudopere i kade.

Uzevši u obzir da se radi o iskusnim vodoinstalaterima, to oni mogu na zahtev klijenata da izvrše i bilo koju vodoinstalatersku uslugu, što znači da će popraviti ili zameniti svaki deo vodovodnog sistema, ali i omogućiti klijentima da adaptiraju kupatila ili kuhinje.