Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Botanička bašta 

Brojni vodoinstalaterski servisi koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Botanička bašta po zahtevu klijenata mogu da izvrše i hitne intervencije. A ustvari to znači da oni u bilo kom trenutku mogu da izađu na teren, kako bi pomogli vlasnicima objekata da otklone poteškoće u funkcionisanju kanalizacionog sistema. Svakako će konkretna usluga biti izvršena i u bilo koje doba noći, odnosno tokom praznika ili u dane vikenda, a klijenti će biti informisani i o njenoj ceni, koja je za nijansu viša od one, koja se primenjuje u toku standardnog radnog vremena samog servisa. 

Odgušenje kanalizacije Botanička bašta 

Naravno da nisu samo za odgušenje kanalizacije Botanička bašta specijalizovani zaposleni u okviru vodoinstalaterskih servisa, već po zahtevu klijenata mogu izvršiti i sve vrste popravki i na sanitarijama i kupatilskim elementima, ali i pristupiti renoviranju kupatila. Tom prilikom ovi majstori mogu da demontiraju sanitarije, zatim da zamene celokupnu vodovodnu ili kanalizacionu instalaciju, te pripreme teren kako bi bile postavljene nove pločice, a posle toga i montiraju nove sanitarne elemente. U principu, to koje će usluge izvršiti prilikom renoviranja kupatila zavisi isključivo od zahteva klijenata. 

Inače, poznato je da ovi majstori vrše i ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije Botanička bašta, a što opet isključivo zavisi od toga o kom nivou zaprljanja se radi. Upravo iz tog razloga je praksa da majstori posle dobijenog poziva izlaze na teren, kako bi utvrdili gde je zapravo nastao problem i formirali u skladu sa tim i ponudu. 

Može se dogoditi da u nekom prostoru bude neophodno obaviti dijagnostičko snimanje mikro kamerama, što u principu u velikoj meri pomaže majstorima da brže otklone konkretni problem u funkcionisanju kanalizacione vertikale ili horizontale. 

Za čišćenje šahti i njihovo ispiranje, odnosno za ispiranje taloga i nagomilane masnoće su takođe ovi majstori specijalizovani, a pobrinuće se i da izvrše čišćenje septičkih jama, kao i šahti, te njihovu dezinfekciju. 

Ukoliko ih neko bude angažovao za odgušenje kanalizacije Botanička bašta u fabrikama, pobrinuće se i da u skladu sa pravilima odvezu industrijski otpad na deponiju. 

U okviru uobičajenih vodoinstalaterskih usluga se nalazi i uvođenje vode u novoizgrađene objekte, a sve u skladu sa zahtevima klijenata.