Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Belvil

Uz to što mogu po zahtevu klijenata zaposleni u servisima specijalizovanim za odgušenje kanalizacije Belvil da izvrše konkretnu uslugu, oni su osposobljeni i za mnoge druge vodoinstalaterske usluge, te na osnovu zahteva i potreba klijenata, ponudiće i snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama. 

Naglašavamo da se dijagnostičko snimanje kanalizacionih horizontala i vertikala u objektima različite strukture i namene, svakako preporučuje, a primarno onda kada nije tako jednostavno utvrditi u čemu je tačno problem. 

Odgušenje kanalizacije Belvile

Uzevši u obzir da imaju i tim zadužen za hitne intervencije gotovo svi servisi, koji po zahtevu vrše odgušenje kanalizacije Belvil, klijenti ih mogu kontaktirati i u svako doba dana, ali i noći. Vrlo brzo nakon što budu dobili poziv od zainteresovanih, majstori će izaći na teren, te utvrditi o kakvom problemu se radi i nastojati da ga što pre otklone. 

Bitno je da vlasnici konkretnog prostora budu upoznati sa činjenicom da se primenjuje viši cenovnik, ukoliko su u pitanju hitne intervencije, odnosno ako majstori moraju da izađu na teren van radnog vremena. Podrazumeva se da će oni biti upoznati sa svim detaljima vezano za cenu usluge, a naravno da će biti naznačeno i koji je rok za završetak radova. 

Uz to što mogu izvršiti ručno odgušenje kanalizacije Belvil, mnogobrojni servisi su specijalizovani i za mašinsko odgušenje, a kada se ono vrši pod pritiskom. 

Napominjemo da ovi majstori mogu biti angažovani i u industrijskim postrojenjima, u kom slučaju mogu i da se pobrinu za industrijski otpad, ako je to usaglašenost sa zahtevima klijenata. Sem toga, oni odgušenje kanalizacije mogu izvršiti i u zgradama, odnosno kućama i stanovima, al ii u lokalima, te u zdravstvenim i ugostiteljskim objektima, odnosno u okviru bilo kog objekta gde je to potrebno.

Pored ostalog, specijalizovani su i za čišćenje, odnosno ispiranje šahti, kao i za ispiranje taloga i masnoća, ali i razbijanje tvrdih naslaga. 

Naravno da kompanije, specijalizovane za odgušenje kanalizacije Belvil mogu izvršiti i uslugu čišćenja septičkih jama, odnosno njihove dezinfekcije, a po zahtevu klijenata će se pobrinuti i za crpljenje separatora, kao i za njegovo pranje. 

Klijentima je na raspolaganju i usluga snimanja kanalizacionih sistema mikro kamerama, kada se primenjuje najpre dijagnostičko, a kasnije i kontrolno snimanje po potrebi. 

S obzirom na to da zapošljavaju primarno vodoinstalatere, servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Belvil nude i usluge adaptacije kupatila, ali i montaže, odnosno zamene sanitarija, te sve ostale vodoinstalaterske usluge, koje klijent bude zahtevao.