Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Vidikovac 

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga, kao i odgušenje kanalizacije Vidikovac nude brojni specijalizovani servisi i to kako u toku dana, tako isto i noću, a kada se vrše hitne intervencije.

Odgušenje kanalizacije Vidikovac

Očekuje se od svakog klijenta da ima na umu činjenicu da se hitne intervencije, koje nude mnogobrojni servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Vidikovac uvek naplaćuju prema nešto drugačijem cenovniku od standardnog, budući da se zahteva dodatno angažovanje majstora, pa su i cene nešto više. Zato se uvek to napominje klijentima, kako ne bi došlo do nesporazuma. 

Ipak je najvažnije naglasiti da tokom noći mogu izaći u relativno kratkom roku majstori na teren, a kako bi pomogli vlasnicima konkretnog prostora da otklone problem u funkcionisanju bilo kanalizacionih vertikala, bilo horizontal. 

Uzevši u obzir da se može izvršiti ručno odgušenje kanalizacije Vidikovac, u kom slučaju se koristi sajla, odnosno mašinsko, kada majstori primenjuju odgušenje pod pritiskom, a uz korišćenje specijalnih vozila, to je naročito važno da oni prvo imaju uvid u stanje samog prostora. Zato i jeste praksa da vrlo brzo pošto dobiju poziv od klijenta, oni dogovore detalje vezano za izlazak na teren. 

Kada budu ustanovili na kom delu je došlo do poteškoće, odnosno gde se tačno u kanalizacionom sistemu javio problem, oni će automatski znati da li je bolje da primene odgušenje kanalizacije Vidikovac pod pritiskom ili ručno, pa će u skladu sa tim i formirati zvaničnu ponudu. 

Samim tim što se ponekad dešava da čak ni majstori ne mogu biti potpuno sigurni u kom delu kanalizacije je došlo do zagušenja, obično se tada preporučuje dodatna dijagnostička metoda, a koja podrazumeva snimanje kanalizacionih cevi specijalnim takozvanim mikro kamerama. Osnovna svrha takve vrste snimanja jeste da majstori utvrde u čemu je problem, te da znaju i kako da ga otklone, posle čega se praktikuje da bude izvršeno i kontrolno snimanje, a da bi oni sa sigurnošću mogli da garantuju klijentima za kvalitet pružene usluge. 

Svakako da po zahtevu klijenata firme zadužene za odgušenje kanalizacije Vidikovac mogu izvršiti kako čišćenje, tako isto i dezinfekciju bilo septičkih jama, bilo šahti, a mogu i da propisno otpreme otpad na deponiju. 

Što se tiče pružanja i ove, ali i svih ostalih usluga za koje su zaduženi majstori, zaposleni u ovim servisima, one mogu biti izvršene ne samo u stanovima, kućama i stambenim zgradama, nego isto tako i u poslovnim prostorijama, zatim industrijskim postrojenjima, ali i u okviru domova zdravlja, bolnica i ostalih zdravstvenih i institucija druge namene.