Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin 

Izuzetno je važno da vlasnik bilo stambenog ili poslovnog objekta, odnosno nadležni u nekoj zdravstvenoj instituciji, kao i u industrijskom objektu zna da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin može biti kontaktiran kad god je to neophodno, jer ovi specijalizovani servisi praktikuju da klijentima pružaju i uslugu hitnih intervencija. Iako se tada naplata usluga vrši prema drugačijem, u većini slučajeva skupljem cenovniku, klijentima to posebno znači, jer će ovi majstori odmah nakon što dobiju poziv od njih izaći na teren i problem koji se javio otkloniti što je moguće brže. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin

Radno vreme ovih servisa uglavnom je standardno, tako da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin svoj posao obavlja od ponedeljka do petka i to uglavnom od ujutru do večernjih časova, a pojedini servisi vikendom ne rade. Naravno svaki od njih ima službu za hitne intervencije, što znači da će klijenti moći da ih kontaktiraju i u dane vikenda, ali i tokom noći, odnosno po završetku zvaničnog radnog vremena. 

Usluge adaptacije kupatila su na raspolaganju zainteresovanima, a kada je praksa da majstori prvo izađu na teren i vide o kakvom prostoru je reč, posle čega će izraditi ponudu i omogućiti vlasnicima prostora da dobiju informacije i o roku za završetak radova i o ceni. 

Svakako da može biti izvršeno i odgušenje kanalizacije po potrebi, a svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin nudi zainteresovaniima mogućnost da odgušenje bude izvršeno uz primenu namenskih vozila ili električnih sajle. Sve to u principu zavisi od nivoa zaprljanja, jer se na osnovu stanja na terenu može utvrditi šta će imati bolji efekat. Svakako da ovi majstori mogu predložiti vlasnicima prostora i da bude izvršeno snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, kako bi na što lakši način bio utvrđen problem i otklonjen. Uopšteno govoreći, praksa je da se vrši prvo dijagnostičko, a zatim i kontrolno snimanje kako kanalizacionih vertikala, tako isto i horizontala. 

A što se tiče standardnih vodoinstalaterskih usluga, one obuhvataju zamenu ventila, sifona i baterija, ali i bidea, te popravku i zamenu lavaboa, bojlera i tuš kabina, kao i kada, odnosno celokupne kupatilske galanterije i sanitarije. 

Čišćenje šahti vrši skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Surčin, a svakako je u opisu njihovog zanimanja i dezinfekcija šahti, ali i čišćenje i dezinfekcija septičkih jama.
fotografije
VODOINSTALATER SURČIN
VODOINSTALATER SURČIN
VODOINSTALATER SURČIN 1
VODOINSTALATER SURČIN 2