Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni krst 

Kome god bude bila potrebna ma koja vodoinstalaterska usluga, a živi na području Crvenog krsta ili u blizini kog dela Beograda, treba da zna da gotovo svi specijalizovani vodoinstalaterski servisi nude svoje usluge neprekidno. Stvar je u tome da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni krst vrši i hitne intervencije, što znači da majstori mogu na teren izaći ne samo tokom radnog vremena servisa, nego i nakon njega, zatim u toku noći i za vreme vikenda ili praznika.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni krst

Kako se prilikom vršenja hitnih intervencija zahteva dodatno radno angažovanje majstora, to u tom slučaju vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni Krst bivaju naplaćene prema višem cenovniku, a sa čime pre toga svaki klijent neizostavno mora da bude i upoznat. Naravno, najvažnija je činjenica da će se majstori potruditi da što je moguće brže otklone problem, bez obzira da li je on vezan za vodovodni ili kanalizacioni sistem u nekom objektu. 

Ukoliko bude bilo potrebno, majstori će se potruditi da u najkraćem mogućem roku izvrše i odgušenje kanalizacije u objektu, što je usluga koju oni vrše i ručno i mašinski, a takođe će u skladu sa potrebama izvršiti i snimanje kanalizacionog sistema, kada će koristiti specijalne mikro kamere. 

Na spisku usluga koje nude ovi specijalizovani servisi se nalaze i popravke bojlera, baterija i vodokotlića, zatim popravka i zamena ventila i vodovodnih cevi, a podrazumeva se da ovi majstori mogu da izvrše i podziđivanje kade ako je potrebno. 

Prilikom renoviranja kupatila, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni krst nude mogućnost klijentima za postavljanje pločica, tačnije za pripremu terena za njihovu postavku, zatim zamenu svih sanitarnih elemenata i kupatilske galanterije, ali se takođe podrazumeva da će oni izvršiti i sve ostale usluge koja klijenti budu zahtevali. 

U novoizgrađenim objektima će ovi majstori postaviti vodovodne cevi i sve ostale elemente, a podrazumeva se i da sve takozvane kućne popravke vodovodnih sistema, odnosno njihovih delova oni mogu da izvrše. 

Čišćenje septičkih jama je, isto tako usluga koju nude ovi majstori, a takođe će se gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Crveni krst pobrinuti i za čišćenje separatora, odnosno šahti i njihovu kasniju dezinfekciju, odnosno ispiranje. 

Najbitnije je da klijenti prvo putem telefona kontaktiraju vodoinstalaterski servis, za koji se budu odlučili, te da preciziraju detalje konkretne usluge sa zaposlenima, uzevši u obzir da je pravilo da vodoinstalateri moraju najpre da posete konkretni objekat, te da na licu mesta saznaju od klijenta koje sve usluge on želi, pošto će na osnovu toga i da formiraju zvaničnu ponudu.
fotografije
VODOINSTALATER CRVENI KRST
VODOINSTALATER CRVENI KRST
VODOINSTALATER CRVENI KRST 2
VODOINSTALATER CRVENI KRST 3